Dodaj do ulubionych

Wesele zespół muzyczny na 2014

IP: *.kpsi.pl 12.08.13, 16:54
Witam,

poszukuję zespołu muzycznego na wesele na 06.2014.
Interesuje mnie kontakt, opinia i cena.

Mam pytanko czy ktoś kojarzy zespół 2-3 chłopaków, jeden z nich jest z Skąpego, grali w 2009 r. u znajomej w Lisewie na weselu. Naprawdę fajnie grali.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaktus Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.tvgawex.pl 13.08.13, 11:28
      A może ten zespół? www.planujemywesele.pl/28326-promienie
      • Gość: Gość Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.dynamic.mm.pl 29.12.13, 11:33
        My jestesmy zespołem 3 osobowym grającym tylko na żywo bez żadnych podkładów . Jesteśmy z Iławy mamy wolny ten termin jeżeli jesteście państwo zainteresowani proszę o kontakt :)
        • Gość: gosć Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.dynamic.mm.pl 29.12.13, 11:37
          My jestesmy zespołem 3 osobowym grającym tylko na żywo bez żadnych podkładów . Jesteśmy z Iławy mamy wolny ten termin jeżeli jesteście państwo zainteresowani proszę o kontakt motopawel@wp.pl:)
    • Gość: dd Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.13, 12:32
      Raczej puszczali z mp3 podkłady i co jakiś czas udawali że śpiewają...lepiej weź sobie dj -a z funkcją wodzireja, ten chociaż nie udaje że gra i śpiewa...zreszta zespoły to obecnie mega wiocha..
    • Gość: Justa Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.kpsi.pl 13.08.13, 21:52
      Zespół składał się z 3 panów.
    • Gość: Justa Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.kpsi.pl 13.08.13, 21:54
      Zespół Waldek & Wojtek, Orion, Bingo odpadają, byłam na kilku weselach i mi się nie podobało.
      • Gość: oczko Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.play-internet.pl 13.08.13, 21:59
        ja byłam na kilku weselach gdzie grał zespół "Bingo" i było świetnie !! :) ale to rzecz gustu oczywiście :)
    • Gość: Aleksandra Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: 212.160.204.* 16.08.13, 11:41
      Witam! Współpracuję z muzykami z Bydgoszczy. Razem tworzymy aktualnie trio. Posiadamy ok. 20-letnie doświadczenie zawodowe i niezły dorobek artystyczny w kraju i za granicą. Pierwszy kontakt na e-mail: alekaz6@wp.pl Pozdrawiam Aleksandra
    • Gość: fred Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.internetia.net.pl 19.08.13, 00:40
      Polecam zespół bajo-bongo.
      • Gość: Sylwia Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 21:11
        Witam zespół muzyczny Ares 3 osobowy gramy na żywo profesjonalny sprzęt możliwość posłuchania na żywo w Rybieńcu lub Chełmnie zapraszam sylwiaosika@wp.pl
        • Gość: Justa Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.kpsi.pl 04.09.13, 21:25
          Dzięki, znalazłam już bardzo fajny zespół z Grudziądza HIT 2-osobowy skład z fajnym głosem ;)
    • Gość: ja Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: 89.231.148.* 04.09.13, 21:55
      witam - wszystkich poszukujących muzyki na wesele. Jestem osobą lubiącą muzykę łatwą miła i przyjemną. ... Shade, Simpli red itp..... Na imprezach nie znoszę fałszujących kapel.... Ostatnie lata w mojej rodzinie obfitowały w wesela... Na szczęście młodzi wybierali muzykę z płyt i "di dżejów". Wesela były udane. Ale mój młody kuzyn sprzeciwił się tradycji rodzinnej i na swoje wesele zaprosił Aplauz Band z Bydgoszczy. Moi drodzy - to dopiero była impreza. Bawili się 17- latkowiei 71-latkowie. Zagrają, co zamówicie, zrobią show na poziomie. Mimo mego sceptycyzmu, było to najlepsze wesele od 10 lat. Mimo upływu czasu ( 3 tyg) nadal leczę zbolałe po tańcach stopy.... :)
    • Gość: ja Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: 89.231.148.* 04.09.13, 22:22
      p.s. oni maja swoje "demo" w internecie , więc można się zapoznać z brzmieniem... wszystkiego najlepszego dla poszukujących... :)
      • Gość: polecam Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.as13285.net 05.09.13, 11:01
        Polecam zespół Spektrum z Bydgoszczy - 2 małżeństwa, świetnie grają/śpiewają i prowadzą wesele.
        Podaję załącznik
        www.youtube.com/watch?v=yJp-9cZmAw8
        • Gość: Vera Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.13, 13:51
          Kosmiczni chłopcy bodajże z Lisewa:)
    • koteria1 Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 16.09.13, 21:33
      Proponujemy oprawę muzyczną w wykonaniu Agnieszki Konarskiej z zespołem

To grupa muzyczna którą tworzą zawodowi i doświadczeni muzycy.

Zapewniamy:
      - muzykę na najwyższym poziomie w ciekawych aranżacjach,
      - repertuar dopasowany indywidualnie do potrzeb klienta,
      - projekty muzyczne w różnej stylistyce - lata 70', 80', 90' oraz najnowsze hity polskie i zagraniczne,
      - instrumentalne światowe standardy jazzowe.

Próbki wykonań wokalistki Agnieszki Konarskiej:

www.youtube.com/watch?v=bSn4r4Ipbhc
      www.youtube.com/watch?v=pKsDnkdZLto
      www.youtube.com/watch?v=oYeFNzojifA
      Gwarantujemy wspaniałą zabawę z zachowaniem dobrego smaku, największe przeboje muzyki polskiej i zagranicznej, znakomity kontakt z publicznością oraz niezapomniane wrażenia.

budujemymiasta.pl/agnieszka-konarska/
      Wszelkie stawki, gaże dla artystów omawiane są indywidualnie i dopasowane do rozmiaru imprezy.

Serdecznie zapraszamy do współpracy.
      Z wyrazami szacunku,
    • koteria1 Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 17.09.13, 07:33

Proponujemy oprawę muzyczną w wykonaniu Pauliny Brzozowskiej (ze Skępego) z zespołem. Ma na swoim koncie wiele występów na scenach polskich i zagranicznych, zdobyła wiele nagród na Festiwalach międzynarodowych.
      Tworzy grupę z zawodowymi muzykami .
      • Prezentujemy muzykę z pogranicza soulu, popu i muzy clubowej.
      • Wykonujemy covery polskie i międzynarodowe hity muzyki rozrywkowej.
      Próbki wykonań wokalistki Pauliny Brzozowskiej:
      www.youtube.com/watch?v=ulB9Ww9JJmE
      www.youtube.com/watch?v=PJcqEUVzOgQ

Gwarantujemy dobrą zabawę , niezapomniane wrażenia, energiczne , pełne życia wykonania polskiej i międzynarodowej muzyki .
      budujemymiasta.pl/paulina-brzozowska/

Mamy również wiele innych zespołów do zaoferowania zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą bliżej

Z wyrazami szacunku,
      Wszelkie stawki, gaże dla artystów omawiane są indywidualnie i dopasowane do rozmiaru imprezy.
      Mamy również wiele innych zespołów do zaoferowania zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą bliżej

Z wyrazami szacunku,
    • koteria1 Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 24.09.13, 21:11
      Proponujemy oprawę muzyczną w wykonaniu Agnieszki Konarskiej z zespołem. Ma na swoim koncie wiele występów na scenach polskich i zagranicznych, zdobyła wiele nagród na Festiwalach międzynarodowych.
      Tworzy grupę z zawodowymi muzykami .
      • Prezentujemy muzykę z pogranicza soulu, popu i muzy clubowej.
      • Wykonujemy covery polskie i międzynarodowe hity muzyki rozrywkowej.
      Próbki wykonań wokalistki Agnieszki Konarskiej:
      • www.youtube.com/watch?v=bSn4r4Ipbhc
      • www.youtube.com/watch?v=pKsDnkdZLto
      • www.youtube.com/watch?v=oYeFNzojifA
      Gwarantujemy dobrą zabawę , niezapomniane wrażenia, energiczne , pełne życia wykonania polskiej i międzynarodowej muzyki .
      • budujemymiasta.pl/agnieszka-konarska/

budujemymiasta.pl/edith/

Serdecznie zapraszamy do współpracy.

• Gość: paulo Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.play-internet.pl 02.10.13, 01:10
      Krystek Band z Grudziądza. 4 - osobowy zespół. Gitara, perkusja, organy i gitara basowa. Muzyka na żywo. www.krystek.net.pl
    • Gość: zonar Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.lublin.mm.pl 17.10.13, 12:24
      polecam zespół na wesele Flores www.zespol-flores.pl/ wszystko znajdziesz na ich stronie cena chyba indywidualnie
    • Gość: Marek Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.4web.pl 01.11.13, 22:56
      Ja polecam zespół Tender ze Strykowa. Mega zespół, grali u mnie na weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Oto namiary 601-249-221 zespoltender.manifo.com/
    • Gość: Paradox Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.centertel.pl 03.11.13, 23:14
      Paradox
    • Gość: ktos Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.14, 19:13
      zespol wende-lechówko
    • Gość: Krystek Band Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.smgr.pl 08.01.14, 21:54

Jesteśmy czteroosobową kapelą grającą na żywo od biesiady, przytulasów po przeboje rockowe, popowe. Różnorodny repertuar z lat 80' - po 2013 zadowoli gości w każdym przedziale wiekowym.

Gwarantujemy dużo humoru i dobrą zabawę z profesjonalnym nagłośnieniem i oświetleniem.

Miłą niespodzianką podczas imprez prowadzonych przez Krystek Band jest talent show, gdy twój gość może zaśpiewać ulubiony utwór live z zespołem.

Odwiedź nas na www.krystek.net.pl

oraz na facebooku
    • Gość: Monika Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.cpe.marton.net.pl 10.01.14, 07:30
      jeśli nie macie jeszcze fajnego zespołu ja z miłą checią polecę, podeślę płytę:) proszę o odpowiedź na maila moniunia_89@wp.pl

pozdrawiam
    • zespoltalar Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 26.01.14, 23:08
      Witam serdecznie.Jestemy zespolem muzycznym Talar który ;Dostosowuje repertuar do gości i upodobań państwa młodych. Gramy jako duet wokalno instrumentalny ''damsko-męski'.
      Na życzenie do składu dochodzi saksofonista.Nasz saksofonista na życzenie gra też w kościele podczas ślubu za jedyne 150zł.
      UWAGA!!!!!! GRAMY BARDZO ŻYWIOŁOWO NIE SMĘCIMY!!!!!

Na prośbę pary młodej,zamawiającego-możliwość wyboru opcji ''disc-jockey'' człowiek orkiestra śpiewający na żywo za jedyne -1200zł.Wesela prowadzę na wesoło często żartuje ale oto chodzi.

Zespół Talar w ciągu godziny robi jedną przerwę trwającą maksymalnie 10 minut!
      Nie pijamy alkoholu !!!!!!!!!co zapewnia dobrze wykonaną usługę.
      W repertuarze posiadamy przeboje w języku Polskim,Angielskim.
      Posiadamy własny transport dzięki czemu działamy na terenie całego kraju.Całość dopełnia dobrej klasy sprzęt nagłaśniający oraz oświetlenie sceniczne.

Gramy: wesela,studniówki,bankiety,majówki,bale,festyny,dancingi, bale sylwestrowe,muzyczne imprezy dla dzieci,osiemnastki,imprezy firmowe,koncerty.
      Zapraszamy na stronę zespołu muzycznego ''Talar''
      www.talar-bydgoszcz.pl/
      tel.696959327
    • Gość: żona męża Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 18:19
      Gorąco polecam Tomka z zespołem !!!

Było super - dziękujemy :) mastersmusic.com.pl/

• ziwmeteor Re: Wesele zespół muzyczny na 2014 03.03.14, 08:31
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu METEOR z Koronowa. Muzyka wyłącznie na żywo, 5 osób, wszyscy gramy i śpiewamy.

www.meteor.koronowo.com.pl

www.youtube.com/watch?v=z1Pj4vottug

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka