Dodaj do ulubionych

Nieudolność lekarza !

IP: *.centertel.pl 09.11.14, 13:58
Pan tzw. doktor 3 lata leczył mnie na anemie. Nadmieniam, że leczenie ograniczało się do przepisywania mi zastrzykow B12. Pani dr.Kaczorowska po pierwwszej wizycie stwierdziła co mi jest a w/w Panu doktorowi nie starczyły 3 lata. Przestrzegam wszystkich przed wizytą tego konowała.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Nieudolność lekarza ! IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.14, 15:20
      Dalej nie wiem kogo mam się bać.
      • Gość: Marlena Ziolkowska Re: Nieudolność lekarza ! IP: *.centertel.pl 09.11.14, 16:00
        Przepraszam za przeoczenie chodzi o Pana lekarza Nowakowskiego. Urzędującego dla udreczenia pacjentów w Chełmnie. Ja jego udawanie leczenia ludzi zglosiłam do izby lekarskiej i prywatnie zakładam mn sprawę. Pseudo lekarze nie powinni się zajmowac leczeniem.
        • Gość: mama Re: Nieudolność lekarza ! IP: 46.77.124.* 09.11.14, 17:14
          Witam.czy mozna wiedziec co stwierdzila dr Kaczorowska? Sama od lat mam anemie i nie wiem jaka jest przyczyna. Pozdrawiam
    • Gość: ZwykłaJa Re: Nieudolność lekarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 19:25
      Wiekszej głupoty nie słyszałam i czytałam..Zwykłe oczernianie..smiechu warte ZEMSTA? Brawo za głupotę!Najlepsza diagnoza z patrzenia w oczy ..Brawa!!!!!! Ciekawe dlaczego 3 lata pchał sie do tego lekarza!!! Wiemy w czym rzecz ...tak sie nie Obraża dobrego lekarza! za nim zapewniam pójdzie wielu ..za pomówieniem 2 osoby Zdrowia zycze
      • Gość: Kukuruku Re: Nieudolność lekarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 19:32
        . I.tak to jest jak sie przestaje pic ,nie ma pieniedzy..i zaczyna dbac o drowie ..I kto tu jest Boże pozałuj !!! Mnie Pan doktor tak naprawdę postawił na nogi ,dzieki niemu cieszę sie kolejnym rokiem życia...Dziękuje Panie doktorze Nowakowski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka