Dodaj do ulubionych

Copyright by Kedzierski

IP: *.38.16.93.rev.sfr.net 20.11.14, 15:27
Burmistrz Kedzierski na pytanie Czasu Chelmna, co mozna zrobic, aby uniknac ewentualnej kary za samowole budowlana ( targowisko na ul Dworcowej) odpowiedzial:
Mozna je zlikwidowac a za jakis czas zbudowac od nowa.
Szkoda, ze nie mam wehikulu czasu, by przeniesc sie 12 lat wstecz i zaglosowac na innego kandydata niz "Chlopaka z plakatu".
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasa Re: Copyright by Kedzierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 16:07
      A wydawało by się , że dobry gospodarz nie powinien być rozrzutny ....
    • Gość: ///// Re: Copyright by Kedzierski IP: 89.231.150.* 20.11.14, 17:09
      /////.Burmistrz sobie myśli, a co mi tam, to nie za moje. Niech ,wszyscy,, nie kumaci'' zapłacą za moje wpadki.
      • Gość: smutny Re: Copyright by Kedzierski IP: *.play-internet.pl 20.11.14, 18:08
        Mozna je zlikwidowac, ludzie sobie poradza. To nic , ze utrzymują sie z pracy na w/w targowisku. Postawi sie je na nowo , za 4 lata , jak bedzie kolejna kampania , od tak by ludzie zobaczyli , ze burmistrz dba. Brak poczucia winy, brak umiejetnosci przyznania sie do bledu. Jest tak pewny wygranej , ze teraz to juz tylko formalnosc . Szczerze mowiac, chcialbym bardzo , by wreszcie doszlo do zmiany , konkretnej zmiany. By dac szanse nowej wladzy, beda mieli 4 lata by udowodni , ze bylo badz tez nie warto. Za 4 lata , bedzie mozna rozliczac. Choc w przypadku obecnego , to juz nie ma co rozliczac. Ludzie sa slepi, nie widza jak inne miasta prosperuja , jak zyja , co sie w nich dzieje. Ale coz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka