IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 12:12
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17048153,Wolka_Kosowska__SG_znalazla_tone_miesa__prawdopodobnie.html#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Smacznego IP: *.tvgawex.pl 29.11.14, 18:58
      warszawka zżarła swoje pupile ........pytanie jest takie czy czasem swoich umarłych nie przerabiają w 5 smakach...... każdy umiera i im się zdarza ;-)
    • Gość: jkj Re: Smacznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 22:01
      dziś jadłam chinczyka pies w kokosie a miał być kurczak ,boze bleeee szok nie zasne dziś
      • Gość: wietnam Re: Smacznego IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.14, 15:28
        u nas jest to samo w tych wietnamskich gównach. Chełmno całe opanowane przez wietnam i chiny...
        • Gość: obcy Re: Smacznego IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.14, 17:15
          Kolejny post wpychający wszystkich do jednego wora. Nie mam związku z miejscowymi azjatyckimi twórcami wschodnich kulinariów w Chełmnie ale takie walenie wszystkich w czambuł jest bez sensu. To też są ludzie innej kultury, tradycji, przeszłości, którzy poszukują ziemi obiecanej , tak jak Polacy w Anglii czy Ameryce. Czy serwują psy czy koty jako przysmaki - nie wiem , ale nikt mnie nie ciągnie na siłę, żebym ich odwiedzał i u nich konsumował. Są przepisy, są służby nadzoru, niech pilnują wymogów zgodnie z nimi. W innych miejscach nawet tego forum mlaskacie, że Chełmno to zadupie, miasto umarlaków a jak się pojawia coś innego to od razu alarm i uderzanie w katastroficzne tony. Ja wiem, że większość z was to ludzie z epoki socjalizmu i wasze wyobrażenie współczesnego życia kończy się na Kargulu i Pawlaku, ale teraz to już nie jest ten świat, to jest inny świat, na który otworzą się dopiero następne pokolenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka