Gość: Adrian Smith IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:24 siemka czy sa w chelmnie zagorzali fani ironsow ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MisTrz Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 12.09.04, 23:07 nic dodac nci ujac....ja jestm ich WIELKIM FANEM (ty tez zreszta marian :) ) <<<UpTheIron's>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Smith Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:20 <<<<<<<<<<<<<<<<<<UP THE IRON'S>>>>>>>>>>>>>>>>>> DICKINSON RULEZ Oh well, wherever, wherever you are Iron Maiden's gonna get you, no matter how far Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravarius Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 13.09.04, 19:10 podoba mi sie raczej lepiej stratovarius >good<>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Smith Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:12 hmmmmmmmmmmmmmmmm wiesz ty co stratovarius jest tez zajebisty ale ironsow nie przebije pod kazdym wzgledem Powód : najlepszy zespoł heavy metalowy na swiecie i wszechczasow !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:35 racja pany racja...jest nad czym debatowac...Chwali sie ze MŁODZIEZ klasyki słucha...hehe Pozdro ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Smith Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:38 wiesz mlody to ja nie jestem hehe pozdro dla wszystkich fanow iron maiden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janick Gers Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:19 hej ja kocham iron maiden i zgadzam sie z toba adrian :) ze to jest najlepszy zespoł na swiecie <<<<up the iron's>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:10 jak dla mnie to zajebisty zespoł i wiem że mało ludu w chełmnie tego słucha pozatym uwazam ze miejscowi nie znaja sie na muzyce tylko po trochu szpanuja tzn mlodziez starsi cos tam kumaja ale juz powoli przestaja sluchac metalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Dickinson Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:26 wiesz ja sadze odwrotnie duzo ludu lubi iron maiden w chelmnie i zgadzam sie z wami najlepszy zespol pod sloncem up the iron's Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orangutan [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: IRON MAIDEN IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:12 ty koles uwazaj co mowisz brudasem to ty jestes a nie ja dlaczego brudasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: IRON MAIDEN IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 14:10 Aż mi sie lezka w oku zakrecila gdy przeczytałam, ze ktos tu jeszcze klasyki slucha... Iron Maiden, Stratovarius... ah! Toż to jak balsam dla duszy... A co do degeneratow, ktorzy nazywaja pozadnych ludzi (nas sluchajacych dobrej muzy) brudasami pokazuja wlasnie jakimi sa cwiercmozgami. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 16.09.04, 18:12 that's right :) IRON MAIDEN RULEZZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabotage1 Re: IRON MAIDEN 17.09.04, 12:12 Po prostu - THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
corvelo Re: IRON MAIDEN 18.09.04, 16:57 hmmmmmmmmmmm kazdy zespoł na ironsach bazuje heheehehe a jedno powiem zajebiscie napierdalaja wwowowowwow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YEAH Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 08.10.04, 22:24 No, klasyka :] piekny zespoł. Moze ze najlepszy to bym pomyslał, ale jest swietny (no napewno jeden z najlepszych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaKa Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 11.10.04, 20:54 CZemu ciagle iron maiden, moze jakis inny klasyk np. Manowar, Black Sabbath... itd. Napewno sa fanni innych zespołow niz tylko ironow. Iron Maiden Rulezzzz !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDDI Re: IRON MAIDEN IP: 81.210.32.* 11.10.04, 22:49 no napewno sa :) i znajdziesz ich w tych watkach na 100 . ale wiesz my kochamy przedwszystkim IRONSOW. reszta klasykow tez jest super . <IM THE MAN WHO WALKO ALONE !!> Odpowiedz Link Zgłoś