corvelo 15.09.04, 14:33 witam co powiecie na temat chainsaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zakladamy fanklub chainsaw !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcbet Re: The Chainsaw IP: 172.28.30.* 15.09.04, 16:41 heh.... czeinsoły grały w piwnicy tej samej szkoły co ja :) Sie wylansowali :))) pozdrawiam wszystkich rockendrollowcow metalowcow itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:11 mcbet ale zajebiscie wymiataja a tak pozatym to ile masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: The Chainsaw IP: 81.210.32.* 15.09.04, 22:05 "chainsaw lower" yeaaaappppp zajebisty poslki zespoł byłem na ich tegorocznych urodzinach w bydzi ;P >>>>>super wypas...nakrecili mnie nei miłosiernieee <peace> pozdro dla metal woriors....run to the hilllsss run for your lifeee!!!!! i dla dziarki :) no i dla magdy ktora mam nadzieje lepiej poznac :D yeaap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: The Chainsaw IP: 172.28.30.* 16.09.04, 08:12 no juz mam jakies 26... jak grywalem koncerty, to oni jeszcze w piwnicy sie darli :) Bylem tam z dwa razy zobaczyc jak probuja... ech.. stare czasy... zagralo bu sie koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:50 mcbet a w jakim ty zespole grales .a urodzinowy koncert chainsaw był wypasiony jak co roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: The Chainsaw IP: 172.28.30.* 22.09.04, 08:24 no...... gralem w bydgoskim zespole Cuba Band Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: The Chainsaw IP: 81.210.32.* 16.09.04, 18:15 ja miałem grac w "The Magnetix" :) ale takowy zespol chelminski nei powstał :( nic ...mam nadzieje ze nasze kapele beda coraz lepiej grac i nie zapomna o ludziach słuchajacych dobrej muzyki gdy zabłysnie w ich oku slawa. (toronto;]) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisTrz Re: The Chainsaw IP: 81.210.32.* 16.09.04, 18:17 a co do fanklubu to ja sie pisze na to ...ale niech on nie bedzie tylko fanklubem chainsaw tylko jeszcze IRON MAIDEN no i innych lubianych kapel . czekam na odp. i co dalej z tym fanklubem?? :) pozdro <peace> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:35 witam!!!!!!!!!!! widze ze jest grupka fanow z chelmna cieszy mnie to bardzo. jaki utwor podoba wam sie najbardziej, i czy ktos był na 7 urodzinach chainsaw w bydgoszczy!!!!! jak tak to powiecie co wam sie nie podobalo. pozdro dla fanow tak trzymac .domyslam sie kogo to moze byc sprawka :]ze w chelmnie dochodzi dzwiek zespolu chainsaw :] pozdro chyba dla raziela fenks stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalef Re: The Chainsaw IP: 80.51.54.* 22.09.04, 21:47 wow kocham cała płyte electric wizard jest wypasiona w kosos a tak pozatym to wymiatacie nieziemsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corvelo Re: The Chainsaw IP: 80.51.54.* 23.09.04, 00:05 hmmmmmmmm deserted land jest dobre ,chainsaw lover , na koncercie było dobrze tylko troche mieliscie problem z naglosnieniem ale wokal nadrabiał trzymajcie tak dalej a bedzie dobrze narescie cos w heavy metalu sie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinostrowski Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:48 the chainsaw gra zajebisty metal bylem na wiekszasci waszych konceretow gracie wyjebania tak trzymac up the chainsaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:12 koncert ekipy the chainsaw pod koniec lutego poczatek marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: The Chainsaw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:10 ja sie pisze na ten konceret tylko dja znac ! Odpowiedz Link Zgłoś