25.10.16, 19:24
Witam serdecznie została otwarta nowa kwiaciarnia na ulicy Młyńskiej. Miła fachowa obsługa i ceny przystępne,sam dziś dokonałem zakupu polecam jako klient.
Obserwuj wątek
    • Gość: żenada Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 25.10.16, 21:00
      Kwiaciarnia Twoja czy kochanki ze tak polecasz?
      • grudzien2006 Re: Nowa 25.10.16, 21:45
        Kwiaciarnia nie jest moją własnością ani kochanki ponieważ nie mam kochanki bo jestem wierny przysiędze małżeńskiej! poleciłem tą kwiaciarnie jako zadowolony klient,zaskoczyła mnie miła obsługa i tyle jak jest coś ok to chwalę a jak jest coś żenujące to i tak publicznie psów nie wieszam jak większość osób na forum. Wyraziłem swoją opinie jako obywatel demokratycznego Państwa, nie szukam sensacji opisując czyjeś prywatne życie jestem zadowolony po dzisiejszej wizycie w tej kwiaciarni wiec wyraziłem swoje spostrzeżenia. Pani sprzedająca tam też nie jest niczyją kochanką bo towarzyszył dziś jej synek. Pozdrawiam
        • Gość: Piotr Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 25.10.16, 21:54
          Ja słyszałem inne opinie na temat tej Pani :)
          • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 25.10.16, 22:02
            widocznie zle slyszales lub sam je wymyslasz! znasz ta Pania ze tak napisales? slyszales czy osobiscie je wymyslasz potwierdz dowodami a nie piszesz byle pisac nastepny kozak klawiatury ;) rozwin swoja wypowiec a nie glupoty piszesz. Moze slyszales pozytywne opinie i zal tylek sciska albo slyszales od osob ktore maja za uszami i plotami na temat innych odwracaja uwage od siebie jak ty! Jaka moze miec zla opinie ta Pani ze kwiaciarnie prowadzi ma dziecko rodzine to sa te inne opinie? uzasadnij wirtualny kozaku swoje wypociny
      • Gość: właściciel Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 25.10.16, 22:00
        Kwiaciarnia należy do mnie i mojej partnerki. Miło mi że w dniu otwarcia już są tak zadowoleni klienci. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość.
        • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.16, 22:43
          Kwiaciarnia należy do mojej żony a nic mi nie wiadomo żeby miała innego partnera!!!! więc nie pisz oszczerstw lub daj dowody bo twój IP spisałem i zgłoszę to ze oczerniasz na publicznym forum jeśli nie wyjaśnisz dlaczego durnoty wypisujesz chcesz skłócić kogoś żeby mieć radość czekam na publiczne wyjaśnienie twych kłamstw!!! a po drugie mam z żoną wspólnotę majątkową a kwiaciarnia widnieje na jej nazwisko i i ię to jakim prawem podszywasz się że jesteś że prowadzisz ją z MOJĄ ŻONĄ???
        • Gość: Ola Re: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.16, 22:46
          Proszę napisać, gdzie przy ul.Młyńskiej jest ta kwiaciarnia. Chętnie skorzystam z oferty.
          • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.16, 22:53
            może "właściciel" napisze skoro twierdzi że kwiaciarnia należy do niego i mojej żony
        • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.16, 22:50
          IP twój jest też z tv gawex jak we wcześniejszym poście "piotra" czyli można stwierdzić że napisała te dwa posty ta sama osoba. NAPISAŁEŚ ŻE MOJA ŻONA I MATKA NASZEGO DZIECKA JEST TWOJĄ PARTNERKĄ TO NAPISZ MI TO NA PRIVI LUB ZADZWOŃ POWIEDZ MI TO W OCZY A NIE OCZERNIASZ CZYJĄŚ RODZINĘ PUBLICZNIE JEŚLI TWIERDZISZ ŻE MÓWISZ PRAWDĘ TO NIECH MOJA ŻONA DA CI MÓJ NUMER I ZADZWOŃ BO TAKIMI POSTAMI SZKODZISZ SOBIE I MOJEJ RODZINIE
          • Gość: hihihi Re: Nowa IP: *.play-internet.pl 13.12.16, 10:04
            tv gawex to nie jest zadne ip Ludzie ogarnijcie sie .....ti jest tylko adres dostawcy :) ip to nr !!!
            Tak samo jak play internet :) takich gawexow i playów sa tys.
        • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 15:24
          co nalezy do Ciebie kwiaciarnia? to dziwne czytalem na kogo jest firma i jakos jedna osoba tam byla wlascicelem masz wspolnote malzenska ze tak twierdzisz widac sie mylisz Twojej partnerki ? jak osoba ktora jest mezatka nie ma rozwodu moze byc Twoja partnerka tym wpisem kompromitujesz sie lub publicznie podales dowody jak na tacy Troche ponioslo cie dobrze ze za mazenia nie karza tylko za oszczerstwa klamstwa na publicznym forum :) ;)
    • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 25.10.16, 23:12
      "właściciel" milczy bo kłamstwa napisał i pomówienia a takie coś to jest łamanie prawa
      • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 00:49
        piotr i wlasciciel siedza cichutko jak skopane kundle wyszczekali sie klamiac a jak prawde uslyszeli to wirtualni kozacy cichutcy sa zadnych dowodow i argumentow nie potrafia przedstawic bo nie maja burki podworkowe
        • Gość: żal Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 26.10.16, 07:24
          Robert A ty taki wzorowy mężuś to czemu żonka cie zostawila? Dziecinada wyciągać swoje brudy na forum. Wątek byl o kwiaciarni nie zyciu osobistym właścicieli.
          • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 07:48
            ja brudow nie wyciagalem bronie tylko osoby ktora jest zona matke ma rodzine temat o kwiaciarni to dlaczego ktos klamie piszac ze jest wlascicielem kwiaciarni z partnerka ktora jest mezatko to jest dziecinada "ewa" oczerniac kogos twierdzac publicznie ze ma sie romans z mezatko i piszac ze jest sie wlascicelem gdy kwiaciarnia widnieje na nazwisko imie innej osoby ktora jest mezatka i z mezem ma wspolnote majatkowa temat o kwiaciarni to dlaczego ktos napisal ze ta Pani ma inna opinie co jest nie prawda?
          • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 14:26
            tak wzorowy nie pije skoku w bok nigdy nie zrobilem pracuje nigdy A dlqczego odeszla bo miala ma takich doratcow jak Ty co lubia mieszac w zyciu innych robic ploty klamac zeby miec przyjemnosc ze malzenstwo sie rozpada slodza w oczy a za plecami nasmiewaja sie z kogos ze lyknol ich ploty klamstwa Takie osoby lubia sie wkrzaniac w czyjes zycie bo maja swoje nudne bo kazdy wypiol sie na nich bo z ludzmi zawzietymi zaklamanymi ktorzy maja ubaw z krzywdy innych nikt nie lubi sie kolegowac TAKA JEST PRAWDA TERAZ WIESZ DLACZEGO?
    • Gość: tak Re: Nowa IP: *.tktelekom.pl 26.10.16, 11:55
      BANDA KU... IDIOTÓW XDDDDD
      • Gość: prof. Miodek Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 26.10.16, 13:03
        i wes tu zyj w tym miescie he he
        • Gość: no Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 13:39
          no wlasnie ktos klamie ze jest wlascicelem kwiaciarni i oczernia mezatke matke dziecka ze jest jego partnerka lubia ludzie mieszac w zyciu innych i nastawiac przeciw sobie
          • Gość: mn Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 16:11
            To gdzie ta kwiaciarnia???? Byłam wczoraj na Młyńskiej i nic nowego nie widziałam :/
            • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 16:16
              wlasciciel niech napisze przeciesz to jego i jego partnerki zameznej ma chlopak fantazje ;)
              • Gość: e Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 16:57
                Kto jest właścicielem?
                • Gość: robert Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 17:05
                  wlascicelem jest Pani ale na forum kogos poniosla fantazja i twierdzi ze on jest i jego partnerka tylko ta partnerka jest zona a ten kozak podpisal sie "wlasciciel"
                  • Gość: e Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 17:06
                    Dajcie ludziom spokój... to ich prywatne sprawy.
            • Gość: gość Re: Nowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.16, 20:04
              Ja tez byłam i nie widziałam żadnej nowej kwiaciarni.
    • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.16, 19:14
      Do wszystkich zakłamanych lubiących ploty i rozwalanie czyich rodzin forumowiczów mam dwie informacje. Po przeprowadzonej rozmowie z żoną która oznajmiła że jest jedynym właścicielem kwiaciarni i nie ma żadnego "partnera" proszę o nieinteresowanie się moją rodziną. Druga informacja jest taka że po rozmowie z funkcjonariuszem Policji jutro zgłaszam posty jeśli autorzy tacy jak 'właściciel", Piotr i żal będą nadal wypisywać głupstwa próbując skłócić czyjąś rodzinę pisząc pomówienia i kłamstwa. Zostanie przeciw tym osobom wszczęte dochodzenie i jeśli zostanie udowodniona wina będzie założona sprawa karna to tyle w temacie mojej rodziny.Wracając do kwiaciarni to polecam do zakupów chociażby ze względu na miłą obsługę :)
      • Gość: Ola Re: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.16, 20:01
        To ja ponowię pytanie : gdzie jest ta kwiaciarnia?
        • Gość: yyr Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 26.10.16, 20:44
          za sciana kwiaciarni Victoria w podworku
          • Gość: Ola Re: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.16, 23:25
            Dziękuję yyr :-)
            • grudzien2006 Re: Nowa 29.10.16, 00:46
              Co się porobiło człowiek nic już nawet nie może polecić bo zaraz z igły robią się widły.Każdy widzi coś złego na kimś a wystarczy nie raz spojrzeć w lustro. Jedni zaraz wymyślają czerpiąc satysfakcje że ktoś ma taką czy inną opinię drudzy co zobaczyłem po postach podszywają się że są właścicielami(sprawdziłem z ciekawości w spisie działalności to owa kwiaciarnia widnieje na imię nazwisko Pani a nie żadnego Pana i jest jednoosobowa) jak ktoś broni imienia rodziny to zaraz pod jego adresem wycieczki prywatne co się z wami dzieje mieszkańcy Chełmna ?nie potraficie już naprawdę żyć w zgodzie bez oczerniania innych? Temat był o kwiaciarni a nie o sprawach prywatnych. Ja jestem zadowolony z usług kwiaciarni i o to mi chodziło zakładając wątek. Do Pani Oli znalazła Pani ową kwiaciarnie? POZDRAWIAM NORMALNYCH MIESZKAŃCÓW CHEŁMNA
              • Gość: Ola Re: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.16, 15:35
                Do grudzień 2006: Tak, znalazłam, dziękuję :-) Jednak mętlik, który się tu wytworzył, jakoś zniechęcił mnie do odwiedzin. A może właśnie o to komuś chodziło? Jeśli tak, to muszę niestety przyznać, że skutecznie.
                • grudzien2006 Re: Nowa 29.10.16, 16:21
                  Też odniosłem takie wrażenie nie dziwię się że ktoś broni dobre imię swojej rodziny to jest ok,ale dziwię sie ludziom którzy podszywają się wystawiają jakieś opinię prawdopodobnie wyssane z palca.Myślę że właśnie o to chodziło tym osobom bo sami w życiu zbytnio nie doszli do niczego i zazdrość przemawia przez nich bo jeśli ktoś coś próbuje zrobić i ma lepiej od nich to już jest bebe.Podejrzewam że te właśnie osoby autorzy postów osobiście mieszają mieszali w życiu czyjejś rodziny ale to są sprawy prywatne nie na publiczne forum. Ja osobiście nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o kwiaciarnie jeszcze raz dziękuje normalnym osobom i z mojej strony przepraszam za burzę która wynikła z powodu napisanego postu przez moją osobę.
                • Gość: Ona Re: Nowa IP: *.146.168.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.16, 06:04
                  Chyba debile z forum postawili na swoim bo "nowa" kwiaciarnia od pewnego czasu nieczynna nie ma jak milosc do blizniego zeby tylko ktos nie mial lepiej od nich
    • Gość: Ewa Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.16, 17:03
      Wiecie co Wam ludzie powiem? Jesteście zwykłymi gnojami!!! Człowiek przeprowadził rozmowę z żoną która zapewniła go, ze nie ma partnera.... to jest ku... śmieszne, człowiek zwątpił naruszył zaufanie w swoim małżeństwie! Ja na jego miejscU bym Wam wpie...ła pałą i potem do sądu podała, nie wolno niszczyć komuś życia!!!! Debilne społeczeństwo, zajmijcie się swoimi brudnymi pipami i kutasami i jeszcze Wam powiem, ze zwróćcie uwage na swoich partnerów, najprawdopodobniej to oni was zdradzają, skoro wam to do głowy w ogóle przyszło, bo "KAŻDY SĄDZI WEDŁUG SIEBIE" kretyni! Wybacz mężu właścicielki za przekleństwa, poniosło mnie ale inaczej bym tego nie wyraziła.
      • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.opera-mini.net 04.11.16, 17:53
        Dziekuje
        • Gość: Ewa Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.16, 18:08
          Kretyni... ciśnienie mam jak widze ten post. A Moderator to kretyn, bo usuwa posty kupie/sprzedam ale jak debile rujnują komuś życie to jest cacy, bezmózg.
          • grudzien2006 Re: Nowa 04.11.16, 19:11
            no cóż takie jest Cch ploty oczernianie podburzanie itd posty się skończyły ale mieszanie jest dalej kogoś coś boli i ma bardzo nudne życie!!! dobrze że chociaż nie publicznie
          • Gość: kolo Re: Nowa IP: *.tvgawex.pl 04.11.16, 19:11
            bo ten moderator to taki sam kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Ewa Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.16, 19:20
              Okropność.. mam nadzieje, że w tym małżeństwie wszystko jest ok.
              • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.16, 19:36
                Pani Ewo no nie za bardzo ALE TO PRYWATNE SPRAWY KTÓRE ROZWIĄZUJ SAM. DZIĘKUJE TYM KTÓRZY NAPISALI TE 3 POSTY NA POCZĄTKU WĄTKU JAK I 5 INNYCH POSTÓW W INNYCH WĄTKACH KTÓRE MODERATOR SKASOWAŁ. TAKŻE TYM KTÓRZY FAŁSZYWIE UDZIELAJĄ RAD! :(
                • Gość: Ewa Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.16, 19:51
                  ehhhh :( powodzenia, ułoży się.
                  • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 05.11.16, 12:16
                    póki takie osoby jak żal,właściciel piotr będą mieszać u innych osób to nigdy dobrze nie będzie tak jak na moim przykładzie
    • Gość: Nodd Re: Nowa IP: *.play-internet.pl 13.12.16, 10:49
      Chelmno to oaza dulszczyzny a w nim mieszkancy prowadzacy nudne zycie. Ich cala rozrywka to programy "dlaczego ja" ,"Ukryta prawda" i na osłode turecki serial. To dlatego wszyscy interesują sie wszystkimi. Jakakolwiek wiadomosc czy sensacja jest okazja do spotkan przy kawie, na ulicy w sklepie, w celu wymiany wiadomosci i dołożenia czegos od siebie by dodac historii pikanterii. Nie wazne jest czy historia jest prawdziwa czy nie, bo liczy sie wiekie Wow ! Interesują sie zyciem innych, by stlumic swoją wegetacje. Gdy sensacja cichnie odkladaja ja na pólke,
      wracają przed telewizory i komputery czekajac na nową sensacje
      • Gość: 4liga Re: Nowa IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.16, 03:37
        interesujący komentarz, który całkiem trafnie opisuje m.in powyższą sytuację. Pozdrawiam
    • Gość: RJM Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 16.12.16, 06:22
      Kwiaciarnia cały czas istnieje i ma się dobrze mimo nieżyczliwości niektórych forumowiczów tylko zmieniła adres :)
      • Gość: ważka Re: Nowa IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.17, 21:43
        ul. Dworcowa polecam jako klient :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka