Gość: ioio IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 16:06 Ludzie kochani powiedzcie mi kiedy będą stragany na rynku z gadżetami, balonami itd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ioio Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 21:32 Coś ktos? bo ja musze specjalnie przyjechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bani Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 21:51 To jedź na najbliższy odpust blisko ciebie, taniej, zaoszczędzisz a szmira taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 22:14 Nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to trzymaj gęba na kłódkę, idź mądruj o matkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.18, 14:47 ioio lampucero przebrzydła wszyscy wiemy , że nie o stragany ci chodzi. Podmyłaś się, podmalowałaś i liczysz na wsiowy połów. Nie licz bo się przeliczysz , dopłat jeszcze nie dostali a ci co mają chajs obstawieni i na takie odpady jak na ciebie nie polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.18, 23:14 Cała impreza walentynkowa odbędzie się 10 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stragany na walentynki. IP: 77.111.244.* 09.02.18, 11:20 Znowu. Wieśniackie stragany. Pachnie skansenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stragany na walentynki. IP: *.tvgawex.pl 09.02.18, 15:03 Gó...ane walentyny po cholere to komu? Tylko kobietom odbija w ten dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: Stragany na walentynki. IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.18, 21:14 ALe jesteście puści.... balon dziecku obiecałam jakby ktoś chciał szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś