IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.18, 21:20
W Biedronce pani kierownik mści sie.zwalmia stałych pracowników bo zeznawali przeciwko niej . porażka a jak zastępca kierownika przyniosła alkohol do pracy z piłą to nie poniosła konsekwencji.porazka co ona robi tym pracownikom.juz dużo ich nie zostało pozbywa się niewygodnych świadków
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.18, 21:25
      Tak słyszałem ta pani to porażka przegrała sprawę i mści się zwolniła kasjerkę bo zeznała prawdę a zwolniła ja za różnice kasjerskie .niech sama usiądzie na kasie i obsługuje .niech się wezmą za niom bo ludzie się zwalniają przez nią .zwalnia kasjerki które były pracowite a tą z alkoholem wysłała na zw...zaraz inspekcja wkroczy powiedzenia pani kierownik
      • Gość: Ggiiijjjkk Re: Zemsta IP: *.146.67.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.04.18, 22:59
        A kto tam jest kierownikiem
        • Gość: Jolka Re: Zemsta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.05.18, 11:25
          Barbara
      • Gość: Semirada Re: Zemsta IP: *.opera-mini.net 07.05.18, 21:30
        Czy moglbys te wypociny na polski przelozyc ? Bo ni hooja nie mozna zrozumiec o co ci chodzi ... takiego badziewia gramatycznego dawno nie czytalam. "Skund ty mieszkasz" ?
    • Gość: MAGIK Re: Zemsta IP: *.tvgawex.pl 01.05.18, 11:10
      Hmm jedna osoba zakłada wątek, po czym komentuje pod innym nickiem....brawo za inteligencję....
    • ssop.kujpom Re: Zemsta 02.05.18, 10:36
      Moim zdaniem tworzenie takich newsów i samemu ich komentowanie to skrajna głupota.Nakręcanie tematu na forum jest chore.Jeśli ktoś poczuł się skrzywdzony przez jakiegoś Kierownika Sklepu to powinien zgłosić do Inspekcji Pracy lub zgłosić odpowiednim Instytucjom.Pierwszy raz widzę aby ktoś dał newsa i samodzielnie dokładał komentarze.
      • Gość: Gioo Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.18, 13:47
        Dokładnie inspekcja wjedzie powodzenia pani kierownik
    • Gość: Kasia Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.18, 21:46
      Wiem że to prawda zwolniłam się ona jest chora pozbywa sie ludzi którzy są nie wygodni bo mają swoje zdanie przydupasy zostają masakra . pozdrawiam Monie
    • Gość: Asia Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.18, 21:13
      To prawda powinna tam wkroczyć inspekcja pracy osobiście tam pracowałam wiem co ta pani potrafi... Dostała biedronka wyrok. Tak jej nie ukarali ona niema sumienia...powiem lepiej wredna z niej.....
    • mama2802 Re: Zemsta 04.05.18, 06:08
      Czy zarząd birdronki naprawdę nie widzi co sie w niej dzieje, czy nie chce widziec. Kierowniczka robi co chce, przegrala sprawę w sadzie, i jakie zostaly z tego wyciagniete konsrkwencje zadne skutecznie usuwa niewygodnych pracownikow i sie cieszy ale karma wroci
      . Wrocila i co kasjerzy sie zwalniaja, jeden po drugim i nikt tego nie widzi. Wczesniej zeby dostac sie tam do pracy to graniczylo to z cudem, a teraz sami prosza zeby ktos przyszedl.
      • Gość: Jarol Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.18, 17:03
        W tej Biedronce to w sobotę nie było nawet ludzi do pracy dwie popołudnie kasy otwarte syf na sklepie ale pani kierownik wyłoni się na sklep jak tylko zadzwońi dzwonek jeszcze z wielkim fochem brawo jeszcze trochę to kierownctwo zasiądzie na kasach nie szanują ludzi do pracy to tylko gratulacje.w Świeciu kierownictwo zapie... tak samo jak kasjerzy czemu z innych biedronek się nie zwalniają.daje do myślenia
    • ruda_z-cch Re: Zemsta 07.05.18, 13:06
      To co dzieje się w tej Biedronce sama wiem od podszewki...na szczęście świat na biedronce się nie kończy więc nie pracowałam tam długo!
      To, że kierowniczka jest jaka jest to doświadczyli wszyscy pracownicy. Jeśli nie donosisz na innych to kariery tam nie zrobisz ;-)
      Ja idąc do pracy zastanawiałam się jaki humor będzie miała...a jak miała dobry to nie znaczyło, że zaraz go nie straci!!!
      Atmosfera trudna do zniesienia!!! Jedyny kierownik z którym mi się dobrze pracowało a jest nim mężczyzna chociaż momentami trochę nerwowy to zawsze pracował jak mały motorek aż pot po tyłku leciał! Wymaga, karci ale jako jedyny również pochwali.
      Reszta kierowników tylko niezadowolona bo ZAWSZE za wolno!
      Pozdrawiam tych, którzy tam jeszcze pracują ale niewiele już z moich "czasów" pozostało :-)
      • Gość: Biedroneczka Re: Zemsta IP: *.rhm.de 07.05.18, 13:24
        Postawmy sprawę jasno Barbara Z - kierownik tego sklepu miała manie prześladowcze co do pewnej pracownicy którą teraz zwolniła a na którą szukała haków od lat. Ostatnimi czasy kazała pisać donosy(paszkwile) pracownikom na zwolnioną pracownicę . 99 % tego nie zrobiło bo nie mogło kłamać. Wyłamały się dwie osoby które są pupilkami szefowej której to donoszą o wszystkim. między innymi Monika D. w zamian za super grafik, weekendy wolne.
        Żałosne zachowanie Barbary można było zobaczyć pół roku temu jak uciekła na zwolnienie po artykułach w Czasie Chełmna. Dzwoniła wtedy z płaczem do pracownic jako ona biedna i nie winna.

Mam nadzieję, że to ostatnie chwile tej osoby w tym miejscu.
        • Gość: Hiji Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.18, 20:24
          To prawda wiem kto będzie następny..bo też nie da sobie w kaszę dmuchać już szykuję się by na stepnam zwolnic.kto tam będzie pracował .a ta następna zastępca co piła w pracy poszła na zl i jej nie zwolniła bo też jej przydupas...czy nikt nie zrobi z nią porządku ona chyba lubi być wredna dowartościiwuje się ona .Nie mylcie wychowania z wykształceniem . miejmy nadzieję że góra się za nie weźmie
          • Gość: Kasia Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.18, 21:28
            Też tam pracowałam to prawda...pani kierownik robi co chcę kto jej podpadnie to na ostrzał..
            • Gość: 📰 Re: Zemsta IP: *.dyn.telefonica.de 08.05.18, 07:00
              Rzygać mi się chce jak czytam te wasze żale- pretensje do kierownika, że każe pracować i sprawdza czyjąś pracę! W biedronce zawsze był i będzie zapie... Jeśli kasjer ma dużo obowiązków to kierownik ma ich proporcjonalnie więcej. Kierownik ma naprawdę sporo do ogarnięcia. A jak trafi na pracowników, którzy : mielą gumę siedząc na kasie, rozmawiają o prywatnych sprawach na sklepie, nie reagują na dzwonek itd to nerwy są.
              Weźcie się za robotę nieroby!
              A jak komuś nie pasuje to droga wolna.
              • Gość: gość Re: Zemsta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.05.18, 08:04
                Ludziom się w dupach poprzewracało ,pracować sie nie chce i dlatego tak jest ,niech państwo jeszcze da więcej za darmo kasy .Każdą z tych osób postawić na stanowisko kierownika i zobaczymy co będzie sie działo.Jak będą się zachowywać.Czas zakończyć te obelgi na forach ,do tego są inne instytucje a nie forum.Zobaczymy jak wejdzie RODO w życie co wtedy zrobią ludzie czym sie zajmą bo obrażać imiennie nie bedzie mozna.
                • ruda_z-cch Re: Zemsta 08.05.18, 10:13
                  W dupach się poprzewracało...no nie wierzę! Pracowałam w biedronce i pracy się nie boję i nigdy się nie bałam...teraz pracuję po 12 h dziennie i za mniejsze pieniądze niż w biedronce ale chce mi się chodzić do pracy bo wiem, że nikt na mnie nie będzie się wyżywał!!!
                  • Gość: Zniesmaczona. Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 10:39
                    Nikt nikogo na siłę nie trzyma w biedronce. A obrażanie ludzi anonimowo na forum to tchórzostwo więc tylko świadczy o tych co się tu wypowiadają jakimi ludźmi są. Przecież w innych miejscach pracy też są problemy i nikt brudów nie pierze publicznie.
                    • Gość: 📰 Re: Zemsta IP: *.dyn.telefonica.de 08.05.18, 10:45
                      Jeśli są takie zastrzeżenia to pisać do PIP. Tylko tam się trzeba podpisać z imienia i nazwiska. A na forum można anonimowo ludzi szkalowac. Nie dość, że nieroby to jeszcze tchórze.
                      • Gość: gość Re: Zemsta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.05.18, 10:52
                        niedługo to się skończy -25,05,2018 .RODO nauczy ludzi jak będą sypały się kolosalne kary i sprawy w sądzie .A teraz to wolna amerykanka ,
                        • Gość: Asia Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 16:02
                          Ty te swoje Rodo wsaać w te duzom dupę bo jak tak piszesz ze ty tak tam pracujesz to nie miała byś tej swojej wielgiej du....wiadomo że jesteś przydupas i tylko ty bronisz tej swojej wielkiej pani kierownik ja też pracuje i to w większej firmie i swoje życie zostawiam w domu a nie wyładowuje się na swoich podopiecznych boże czy ona kiedyś wejdzie na sklep z uśmiechem.....
                          • Gość: Rudat Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 16:04
                            To prawda tylko ta wielka pracowniczka broni ...jest tak samo zakłamana jak i ona.brawo M....
                            • Gość: Była pracownica. Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 16:15
                              Śmiechu warte te komentarze. Jacy ludzie są próżni i podli sama nienawiść przez nich przemawia. Aż wstyd się przyznać że się z nimi pracowało....obłuda i lenistwo aż się w oczy rzuca od tych negatywnie nastawionych. Pracowałam i wiem że jak dobrze pracujesz to masz spokojną głowę a kto ściemnia i po kątach plotkuje to na takich forach się usprawiedliwia że mu w pracy się nie podoba.
                              • Gość: Hhhu Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 16:43
                                Też pewnie kapuśniakiem byłaś Barbary...nie stresuj się koleżanko miłego dnia pracusiu roku.bobla biedronka ci da za kapowanie ..
                                • Gość: Była pracownica. Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 18:54
                                  I właśnie dlatego zmieniłam pracę żeby z takimi osobami nie pracować co cały czas coś knują i dołączają innym takim dogadywaniem. Ludzie przychodzą do pracy zrobić swoje i w spokoju iść do domu a tu jedną z drugą intrygi knują i patrzą żeby się nie narobić . Dajcie innym w spokoju pracować a nie dokuczacie jak wrzód na D.. ....
    • Gość: Nick88 Re: Zemsta IP: *.play-internet.pl 08.05.18, 19:52
      A o ktorej biedronce mowa tej przy media czy urzedzie skabowym.
      • Gość: Romcia Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 20:12
        Na Dojazdowej...a ta pani ta jedyna dobrze pracująca to tak wchodzi jej w dupę coś mi tu śmierdzi...
    • Gość: avocado Re: Zemsta IP: *.play-internet.pl 09.05.18, 13:17
      Zastanów się pod jakim nickiem chcesz pisac bo juz nie kumam :Ghjog ,Kasia, Asia, Byla pracownica, Pan, czy jakas inna Romcia :D Naduzywasz zwrotu "To prawda" Zmieniasz nicki ale styl (żenujacy) wciaz ten sam...Zajmij sie tym w czyms, zamiast sie osmieszac
      • Gość: Ghu Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.18, 20:37
        Pracowałam z tą jedną na Grudziądzkiej tam też próbowała kapować ale ja wyjebali.. grubaska porażka dość że gruba to i brzydka
      • Gość: Kaska Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.18, 14:45
        Byłam wczoraj rano na zakupach i słyszałam jak młoda dziewczyna mówiła drugiej kasjerce że zwalnia się przez panią kierownik bo stosuje mobbing ,i tak to Firma zostawi. .. porażka
        • Gość: Fhhyf Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.18, 17:14
          Porażka najpierw jedna imprezuje alkohol wnosi popijawę sobię robią a następnie . Następna pozbywa się świadków
          • bylapracown Re: Zemsta 17.05.18, 21:17
            Prawda jest taka ze my tu sie zalimy na seoje przezycia z pania B i o tym horrorze ktory nam stworzyla a ona jak narazie ma sie swietnie. Kna nawet nie widzi problemu w swoim zachowaniu. Ja sie tylko dziwie tym wyzej. Czy ona ma jakies haki na nich ze nic nie robia z tym mobingiem? Przeciez w dzisiejszych czasach to nie do pomyslenia. Pomyslcie dziewczyny czy nie powinnyscie napisac do Uwagi zeby ktos Wam pomgl. Nie czekajcie
            • bylapracown Re: Zemsta 17.05.18, 21:32
              Caly czas gnoi ludzi. Nie szanuje nikogo. Dziala na szkode firmy. Klienci sie dziwia ze ja tam jeszcze widza i to glosno komentuja. Szok ta biedra i skandal dla firmy. Tylko super plakaty wszedzie i na tym koniec
              • Gość: Vgyy Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.18, 21:35
                To prawda dziś syf 3 kasy porażka... nikt nie chce pracować tam niedługo Pani Z będzie siedzieć na kasie bo nikt nie chcę pracować tam
                • bylapracown Re: Zemsta 17.05.18, 21:40
                  Nic dziwnego. Ja prace tam przez te kobiete wspominam jak zly sen. No ale to ewenement bo juz nigdzie takiej osoby na szczescie nie spotkalam
                  • Gość: Guuu Re: Zemsta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.18, 21:46
                    Tak ta pani jest bardzo wyrachowana wie jak i co i kiedy . ale karma wraca kiedyś odwróci się to przeciwko niej.pozdrawiamy przydupasa pani Z
                    • bylapracown Re: Zemsta 17.05.18, 22:24
                      Dolaczam sie do zycze. Ze mna tez pracowala. Nic sie nie zmienila tylko przypakowala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka