Dodaj do ulubionych

ARENA KOKOCKO

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 21:23
OSOBISCIE UWAZAM ZE POWINNA NA WEJSCIU BYC SELEKCJA WYGLADU(UBRANIE I TWARZ)
OCHRONA NIE POWINNA WPUSZCZAC BURAKOW W DRESACH I MOKASYNACH!!
KLUB TRACI NA RENOMIE W TEN SPOSOB ....

NAPISZCIE WASZE OPINIE NA TEN TEMAT!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: porządny Re: ARENA KOKOCKO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:31
      po co zakładasz nowy wątek skoro jeest juz ARENA KOKOCKO?
      nie zaśmiecaj forum.
      • Gość: buuuu Re: ARENA KOKOCKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:26
        nie byłam
        • Gość: dorosły Re: ARENA KOKOCKO IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 19:41
          I DOBRZE, unikaj tego miejsca!
    • Gość: Agusia Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:41
      Uważam podobnie jak ty-za dużo buraków bez kultury,którzy przychodzą się tylko
      nawalić i łapać dziewczyny z tyłek.Myślę że do areny przychodzi tylu
      imprezowiczów(jest naprawdę ciasno),że właściciel i bramkarze mogą pozwolić
      sobie na małą selekcję.Lokal i tak na siebie zarobi.Do zobaczenia na imprezie.
    • Gość: XYZ Re: ARENA KOKOCKO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:06
      Zgadzam sie z Toba. Kultura klubu troche spada przez takich buraczkow.
      • Gość: .... Re: ARENA KOKOCKO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:15
        ja uwazam ze tam jest zaje....mogło by byc mniej buraków ale mniejsza o nich są
        też wpozo i ciekawi ludzie pozdrawiam.....
        • Gość: Kaeska Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:06
          "Arena" jest spoko, ale selekcja by się przydała szczególnie na wielkiej sali.:)
    • Gość: hgt Re: ARENA KOKOCKOrtik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:37
      • Gość: .:. Re: ARENA KOKOCKOrtik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:44
        kto wybiera sie w sobote?
        • Gość: redman Re: ARENA KOKOCKOrtik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.11.04, 15:09
          kto coś wie na temat sylwestra w Kokocku
          • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKOrtik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:20
            Ale dzisiaj będzie zaje.....ew kokocku super dj.
            Byłam tam kilka razy i zawsze jest super pełna kultura i zaje...a muza
            a o to mi właśnie chodzi. dzisiaj też idę!!!!! będzie zaje.....e!!!!napewno
            • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKOrtik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:22
              kto idzie dzisiaj do kokocka wstęp 15zł napewno warto.
              Będzie zajebudzko napewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tequilla2 Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:29
      masz ogromna rację, że nie powinno wpuszczac się brzydkich twarzy i głupio
      ubranych ludzi, to cholernie odrzuca. Lubie tam jeździc ale jak widze tych
      wszystkich oblesnych chłopakow i w dodatku wiejsko ubranych to nie dobrze mi,
      normalnie tanczyć się ode chciewa!!!
      • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:41
        Macie rację aż tańczyć się odechciewa!!!!!!!!!
        • Gość: //// Re: ARENA KOKOCKO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:50
          ja uwazam ze nie karzdego stac na zaje ....ste ciuchy ale jak buraki na wstep
          maja to by sobie chociaz jedna pozadna oszuline sprawili ..!!!!!! mam nadzieje
          ze dzisiaj tylu brzydali nie bedzie
    • Gość: VIP Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:34
      Nie rozumiem kogo nazywacie burakami? Oni właśnie to was mogą tak nazwać.
      Tańczących nachlanych na maxa z wielkimi dupami w białych rękawiczkach

NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA
      • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:17
        no w sumie macie rację:)
        • Gość: a ja juz wole mars Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:32
          co mozemy wymagac od dyskoteki umiejscowionej na jakiejs wiosce... pelno
          buraczy maczy, kazdy z nich mysli, ze cos wychaczy :P jakis palant zlapal tam
          moja dziewczyne za tylek, jakbym kutasa dorwal to z ryja nic by mu nie zostalo
          wrrr
          • Gość: stały bywalec Re: ARENA KOKOCKO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:41
            KARZDY MA PRAWO SIE POBAWIĆ NAWET "BURAKI" WKOŃCU DYSKA JEST NA WSI A CO DO
            BRZYDKICH OSÓB TO WY KAŻDEMU TEŻ SIE NIE PODOBACIE I JAK MOŻECIE PISAĆŻE KTOŚ
            JEST BRZYDKI KAŻDY MA INNY GUST A O TYM SIE NIE DYSKUTUJE!!!!!!!!!!
    • Gość: do autora Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:41
      ja sądze, że masz rację , w NIemczech taki 'ustroj' jest wprowadzony i tak
      powinno być u nas!!!
    • Gość: do stalego bywalca Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:44
      no wiesz mi nikt nie powiedział nigdy, że jestem brzydka i na pewno nie jestem
      bo mam bardzo duze powodzenie...
      • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:34
        jak by ktoś chciał to mam numer gg do areny w kokocku:)
        • Gość: ona:) Re: ARENA KOKOCKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:04
          jak by ktoś chciał to mam stronę internetową do areny w kokocku strona jest
          jeszcze w budowie:)
          • psiqlka Re: ARENA KOKOCKO 01.12.04, 15:07
            Tak bardzo bym chciała bys dał mi stronke.... kokocko to jest cos kto był
            ostatnio wie ilu ludzi było choć wstęp był za 15 zł. ale był fajnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka