Dodaj do ulubionych

Straz Miejska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:17
Czym zajmuja sie straznicy miejscy oprocz wystawiania mandatów za złe
parkowanie i śledzenia psów (musza zobaczyc gdzie pies zrobi kupkę )żeby miec
dowód rzeczowy.........prosze o szczere wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Straz Miejska IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 21:33
      Zajmuje sie jeszcze wożeniem żon z zakupami. Po za tym nic, nuda. Żal mi jak na
      nich patrzę, ta powaga i szeroki chód - bez komentarza. Szkoda na nich podatków.
    • Gość: zniesmaczony Re: Straz Miejska IP: 213.17.208.* 04.02.05, 09:25
      ... no cóż, z tymi psami to przesada. Planty pomiędzy bramką a placem zabaw są
      obsrane przez psy. Gdyby "śledzili" to byłoby czyściej. Szlak mnie trafia jak
      ludzie z psami, czy to małymi, czy dużymi, a raczej odwrotnie - psy z ludzmi
      chodzą po trawnikach i robią co chcą. GDZIE JEST TA STRAŻ MIEJSKA!?! Kto
      wyciągnie konsekwencje od strażników brakiem zainteresowania tym brudzeniem??
      Gdzie idą nasze podaki? Za co im MY WSZYSCY płacimy?!? Niech się przejdą na
      planty ok. 14 jak większość ludzi wraca z pracy i wychodzą ze
      swoimi "pupilami", niech zobaczą ile mogliby zarobić na mandatach. ZGROZA!!!
      Jakby się więcej temu poświęcili miasto zyskałoby na własnym wizerunku.
      Stażnicy, proszę weźcie się do roboty!!!!!
      • Gość: wielki Re: Straz Miejska IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:38
        ostatnio podjechałem na parking i nie zapłaciłem parkingowemu bo nie chciałem on
        wezwał miejskich a żę ja mam prawie 2 metry i około100 kilo wagi to po kilku
        ostrych słowach to tych krawężników wsiedli w swojego transportera i niby
        pojechali do jakiegoś zgłoszenia i nic mi nie zrobili to ma byc policja miejska
        żal mi ich . DLA nich odwaga jest zwrocenie uwagi jakiemuś dziecku albo
        wystawienie mandatu ty kolego masz racje szkoda płacenia podatków policjańci
        siedzcie w domu i pilnujcie swoich brudnych gaci
      • Gość: Do zniesmaczonego Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:38
        Czy zdajesz sobie sprawę z tego że za psa placi sie 45 zł podatku rocznie,gdzie
        sa te pieniadze,dlaczego nie zatrudnią człowieka ktory za pensje bedzie
        sprzatal nieczystości po psach,myslisz że jak nasz dzielny komendant Nowakowski
        zlape następną staruszke z pieskiem i ukarze ja mandatem to cos zmieni?W
        Toruniu zakupili specjalna maszynę do sprzątania po psach,a podatki sa o wiele
        nizsze,wiec cos w tym jest,moze nasze pieniadze ida dla policjantów miejskich
        na premie,a ja proponuje żeby w koncu na cos sie przydali i niech nasidzieli
        straznicy zaczna sprzatac psie kupy,sama wtedy będe wnioskować o premie dla
        nich>
    • Gość: xxxx Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:27
      Oj ta nnasza straz miejska dopie***** się tylko jak ktoś wypije piwko na
      plantach albo jak ktos nie ma pieska na smyczy lub do małych dzieciaków jak
      zrobią jakąś głupote i za rożne bez sensowne sprawy sa oni tam gdzie nie
      powinni byc a nie ma ich tam gdzie powinni ale jak jacyś dresiarze skiny itp.
      to zaraz spier****** do cukierni po pączki <lol2> mundurki cholerne CHWDP !!
    • Gość: gori Re: Straz Miejska IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:49
      w zeszłym roku na osiedlu mieszkańiowym niedaleko motocrosu mieszka policjant
      miejski
      wyobrażcie sobie jednego dnia podjechało auto pod jego domek pod lasem a byli
      to włamywacze którzy okradali jego sąsiada widząc ich grzecznie poprosił o nie
      zaśmiecania lasu a oni spokojnie wynieśli sobie co chcieli i pojechali a pan
      policjant był pewnie bardzo dumny z tej interwencji . wielkie współczucia dla
      poszkodowanego po co istnieją te miejskie wymoczki naprawde nic nie robią tylko
      udają bo wszystkich sie boją
      • Gość: M42 Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:42
        wiem o kim piszesz prawdziwy bohater z niego,najlepiej jednak wychodzi mu
        jeżdzenie sluzbowym samochodem do domu w ciagu jednej sluzby widze do kilka
        razy jak jezdzi do domu,a to pewnie raz trzeba zone przewieść potem dzieci ze
        szkoły odebrać,no i w koncu zakupy zawieść do domku szkoda tylko że taki
        troskliwy jest za nasze pieniadze,gratuluję policji miejskiej...................
    • Gość: Są Śmieszni Re: Straz Miejska IP: 81.210.32.* 05.02.05, 21:16
      Hmm Straz Miejska ?? Chyba trzoda miejska oni nic nie potrafią tylko woza sie
      jak taczka z gnojem po miescie za pieniadze podatnikow ale jak trzeba cos
      zrobic to ich nie ma.Bylem świadkem jak grópka osób okolo 20 szła ulica i na
      cal glos spiewali na ich widok CHWDP a ze byla to ciemna uliczka bylo tylko
      widac jak nasi DZIELNI straznicy zamkneli dzrzwi w samochodzie i odjechali a
      grópka pozegnala ich piosenka cytuje " Jecie do domu my nie powiemy nikomu " to
      jest smieszne...Pozdrawiaim !!
      • Gość: Sonia Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:30
        W takim razie racje ma m42,nadaja sie tylko do sprzatania odchodow po naszych
        pupilach,bedzie czysto w parkach .Pozdrowienia dla włodarzy Chelmna niech
        wreszcie coś z tym zrobia.I jeszcze jedno czy ktos wie jakie wyksztalcenia ma
        komendant,bo ogladałam kiedys wywiad z nim w tv lokalnej i o zgrozo,wstydziłam
        sie za tego człowieka okropnie,on nie potrafi sie wypowiedzieć po polsku...
        • igor_ka Re: Straz Miejska 05.02.05, 23:26
          Hmmmm, no to też dołożę swoje, bo jakoś się tak dziś błąkam po tym niecnym
          forum. Ale dla odmiany dołączę się do psich kupek(bo widzę, że ten temat nie
          schodzi z forum). Mój śliczny piesio robi kupkę na MOIM PRYWATNYM PODJEŹDZIE
          PRZED MOIM PRYWATNYM DOMEM i tylko mnie to boli,że muszę po nim posprzątać.
          Dlaczego więc muszę płacić podatek za niego?Za szczepienia i inne tego typu
          pierdoły też płacę ja i jakoś o to nikt nie ma do mnie pretensji. Czy tylko ja
          czegoś tu nie rozumiem?
          • Gość: M42 Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:34
            No i wlasnie dlaczego placisz podatek?mój piesek tez biega po moim prywatnym
            ogrodzie i tez ja sama sprzatam po nim kupki więc za co place podatek?na
            schronisko ,przeciez w Chelmnie nie ma takiego przybytku,do miasta z pieskiem
            boje się wyjść bo nigdy nie wiadomo czy ktos z mandatem nie wyskoczy,na co są
            wykorzystane pieniadze z tych podatkow ,czy nikt na tym forum nie potrafi
            udzielić informacji na ten temat?
    • Gość: ja Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:27
      zaraz wam powiem czym sie zajmuja niczym a aa przypomniało mi sie raz mnie
      spisali za zerwanie jarzebiny z drzewa za taka błachostke a niech spisuja tych
      so wychodza z psami mała kupke tak to mozna powiedziec a co s tymi kturzy
      chleja na ulicy ja nie mam słow na nich
      • Gość: do Ja Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:41
        Puknij sie człowieku w glowę,albo w tej chwili jestes pijany,albo sa nie wiem
        co,dlaczego policja ma spisywac ludzi którzy wychodza z psami na
        spacer,demokracja jest pacanie ,tobie wolno zrywać jarzębine z drzewa a mnie
        wyjść z psem na spacer.Ludzie to miasto jest chore,średniowiecze normalne,az
        rece opadaja brak mi słów
    • Gość: huog Re: Straz Miejska IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:08
      Najbardziesz porombanym w Straży Miejskiej jest Chałajdziak jak ja go nie
      cierpie juz ile razy za nic mnie spisal głupi cw...Najbardziej wpozo jest
      Janusz nie zam nazwiska.
      • Gość: incognito Re: Straz Miejska IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 20:44
        popieram Chałajdziak to glupek. Spisuje za nic i mysli ze jest twardy ale
        kiedys sie doigra ze komus sie to nie spodoba i nawet palka mu nie pomoze.
        • Gość: Płatek Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:43
          Wiecie kazdy jest mocny jak założy mundurek i pałke do reki weżmie,ale jak Cie
          spotka kiedy bedzie w cywilu to w reke na przywitanie Cie pocałuje ze
          strachu.Moim zdaniem powinni te formacje zlikwidowac ,ewentualnie najlepszych
          (nie czytaj najgłupszych)strazników przenieść do normalnej policji,ilu mniej by
          było darmozjadów pobierajacych pensję z naszych podatków.Dlaczego nikt nie pyta
          podatników czy chca ich utrzymywać?
          • Gość: hahaha Re: Straz Miejska IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:31
            ale wy jestescie zalosni :D postepujecie zle i potem sie dziwicie, ze wlepiaja
            wam mandacik ;) straznicy robia to co powinni i te osoby co maja problem, maja
            cos na sumieniu...
            • Gość: żałosny Re: Straz Miejska IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 17:44
              Nie jestesmy żałośni!!!. Dobra parkuję w niedozwolonym miejscu i mam pecha.
              TYlko ulice obok ktos też parkuje w niedozwolonym miejscu i nasi dzielni ...
              przejeżdżaja obok i nic. Jak to wyjasnic-wlepiernie mandatu ( BO TYLKO TO
              POTRAFIĄ) zależy od odbrej widoczności, a może kupic im okulary? A swoja drogą
              zastanawiam sie jakby zmienić druki mandatów-ile czasu potrzebowali by nasi
              dzielni ... na nauczenie sie ich wypwłniania? Przeciez tam połowa razem z
              szefem nie ma odpoweidniego wykształcenia.
              Kiedyś jakiś dupek zastawił mi samochód-nasi dzielni... przejeżdzali i widząc
              moją wściekłość(troche dałem sobie upust w słowach)-chcieli wlepis mi mandat
              za wulgaryzmy( ale chyba przestraszyli się), a zastawienie samochodu-to mój
              problem. Jak potem zobaczyłem, to był samochód kolegi naszych dzielnych. I KTO
              TU JEST ŻAŁOSNY-ZLIKWIDOWAĆ TĄ FORMACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: do hahaha Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:02
              A Ty postępujesz dobrze?pewnie jesteś strażnikiem miejskim,takim idealnym i
              prawym i wszystko Ci wolno,tylko pamietaj dzisiaj nim jestś a jutro nie i co
              wtedy?
    • Gość: CHWDP Re: Straz Miejska IP: 81.210.32.* 10.02.05, 23:07
      Mundur Niebieski Orzel żelazny Pobiles Chlopca jestes odwazny.Pałą Pałą Pałą
      przez łep tak Polska policja zarazbiaja na chleb.Pałą Pała Pała przez łep nie
      damy policij zarabiac na chleb

P.S
      Wiem ze nasza wladza <Straz Miejska> ma czarne mundury ale to by nie
      pasowalo.I co do tego tekxtu z pala Straz miejska tez tak robi !! Ale jak jest
      ich kilku i w mundurach bo po cywilnemu to z domQ nie wychodza bo sie boja !!
      • Gość: PŁATEK Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:17
        kOCHANI STRAZNICY,chiałbum poinformować że niedługo zniknie nam park przy Lok-
        u,co drugie drzewo jest wyciete,moze byscie coś z tym zrobili
    • Gość: Amigo Re: Straz Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:15
      Jako służba musi działać. Ale pracownicy się nie nadają brak im dialogu! Tylko
      straszą! Nie nadają sie do swojej pracy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka