Gość: Fabryka IP: 81.210.32.* 20.02.05, 20:31 Siemka!Czy zna ktos zwas strone internetową Dyskoteki Fabryki???Jeżeli tak to napiszcie w komenatach!Byłabym wdzięczna!Bo ponoć jest taka strona a jest mi ona potrzebna!Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www.chelmno.net Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:23 www.clubfabryka.glt.pl i forum www.chelmno.net gdzie jest dział dla Fabryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 07:20 www.clubfabryka.glt.pl/ czemu ta strona niechce sie mi wyswietlic???A gdzie jest dzial fabryki w tamtej drugiej stronce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 07:28 dzial znalazlam! ale kurna cholibka czemu stronka jest narzie niedostepna i sie wyswietlic niechce buuu!kurna mac a tak mi zalezalo na tej stronie!ok dzieki! pozdrawiam ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forver and one Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 11:19 serwer padł- ale mam nadzieje ze jzu dzis ruszy - poki co narazie rownierz nie chodzi :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 19:09 mi na stronce zalezalo a nie na zdjeciach niepisalam nic o zdjeciach ??/a wiec oco chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Administrator Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:29 Strona ruszy od dziś poniewaz server HTTP chilowo jest wyłączony !!!!! WWW.clubfabryka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 14:41 okey! strona dziala jest okey!ale czemu zdjecia z ostatniej soboty niechcom sie ukazac??som niedostepne ???dlaczego???Sorry za bledy klawiatura szwankuje z góry pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.adslplus.ch 21.02.05, 22:03 a fajna,aa kto tam stoi na bramce??Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
snake10 Re: Strona internetowa FABRYKI! 21.02.05, 16:23 A dlaczego tak ci zalezy na tej stronce a zwłaszcza na zdjeciach??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booss Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:00 A ty pytup czerpiesz korzyści a nie płacisz podatku? Urząd skarbowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:12 Mozesz napisac dokladniej o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom666 Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 22:22 witam.stronka jest okej tylko trzeba ja dopracowac fajna reklama fabryki bylem na ostatniej dycse bylo calkiem spoko!!ten Radek choc go nie znam zrobil dobra robte :) pozdro dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:58 taa rzeczywiscie narobil sie jak cholera przy tym darmowym szablonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:29 strona www.clubfabryka.glt.pl jest oblesna i załosna lepiej ja zlikwidujcie wstd i chanba z czyms takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom666 Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 23.02.05, 22:55 nie wiem czy darmowy czy nie ale fakt jest taki ze stronka istnieje nie wiem o co ci chodzi czy chcesz rywalizowac czy to twoj konkurent?? ale daj luz !jak masz lepszy pomysl zrob tez jakas stronke!!pozdrowki for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heheh Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 23.02.05, 23:05 A ty przezywasz z tym szablonem poprostu strona ma dużą popularnosc i zazdroscisz:):) pozdro ziom:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:38 brzydlka jest i odrzuca!!! moj poprzedni watek z propozycja zaprojektowania nowej i z informacja o lamaniu prawa przez autara aktualnej wersji zostal skasowany! PROJEKT JEST OPRATY NA DARMOWYM SZABLONIE, KOD NIEPRZEJRZYSTY, I WOGOLE OCHYDNA JEST! A zazdroscic nie mam czego ogladalnosc ma w porownaniu do moich serwisow zerowoa :) moja najgorsza strona przerasta odwiedzinami strone fabryki 10 krotnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@ Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:42 No to dlaczego sie czepiasz,jezeli Twoja strona jest najlepsza to niech tak bedzie,przyznaje Ci rację,ale nie obrzucaj blotem innych,taka zawiść w Twoich wypowiedziach,zastanów sie czy warto?Niech malolaty zyja swoim swiatem sa nieświadomi tego co robią, także pdesign odpuść tym gó..arzom,pozdrowienia dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misaa Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:05 Przygłup zobaczymy czy odprowadzasz podatek od tego co robisz za kaasę :) pozdro dla shidela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:06 robie projekty jako osoba prywatna, ale jezeli chcesz moge rowniez wystawic fature vat bo wspolpracuje z firma designerska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:10 a przyglupi moze ty jestes... ale nie mi to oceniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 26.02.05, 12:46 niezle sie tam bawia Pepe Piotrus az wstyd patrzec na te zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 26.02.05, 12:52 Zobaczcie Piotrusia majteczki ,co on chcial pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 28.02.05, 00:19 Piotrus ale brzydka masz dupe fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Franciszek Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:33 za mało zdjęć , chce więcej!!!!!!!!!! czemu mnie na nich nie ma , hmmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGO Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:56 Moze chlopak chce pracy - majtki nie sex ale wszystk mozna zrobic.Jako stryptizer niema sprawy- koledz bardzo chetnie przyjme taniec erotyczny Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: Strona internetowa FABRYKI! 02.03.05, 09:46 Zdjęcia są bardzo dziwne!! Zapraszam do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś