Dodaj do ulubionych

!!!KONCERT ROCKOWY!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:38
Pub "Osiedlowa" (Chełmno,ul.Młyńska 7) zaprasza na koncert rockowy.
Zagrają:
-Prom (Grudziądz)
-Nebires(Świecie)
Data:19.03.
Start:godz.19
wjazd: 6 zł w tym piwo lub napój gratis.
ZAPRASZAMY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex_der Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:41
      A Torn, Senna, Deathox i NNZR nie zagraja :/ ???
      • Gość: Paulina Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:44
        Arytmia Arytmia Zaproście Arytmieeeeeeee
        • Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:19
          ejj...ludzie....nie moga caly czas te same kapele grac, zareczam ze nie raz
          jeszcze te zespoly zagraja ale dajcie szanse innym a zapewniam na prawde
          zajebiscie grajacym zespolom!!! No Torn z roznych powodow przez jakis czas grac
          nie bedzie koncertow, dopiero od lata mozecie nas sie spodziewac, ale do tego
          czasu nagramy demko ktore bedzie mozna za FREE sciagnac z naszej stronki no i
          przygotujemy troszke nowych rzecyz na koncerty :-) My sie na pewno przylozymy
          do roboty ,gwarantuje to w imieniu swoich kolego i wlasnym :) A poki co
          zapraszam na koncert w sobote!
      • Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:28
        Rzeczywiscie, tak jak Lucek mowi, od lata Torn zacznie znowu koncertowac i
        osobiscie mam ogromna nadzieje, ze publika nie zawiedzie i bedzie dla kogo
        grac, pozdrawiam!
    • Gość: Czajas Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:32
      No kocnert moze byc ciekawy..od dawna nikt z Grudziadza tu nie gral.
      • Gość: Paulina Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 14.03.05, 22:11
        spokoo ja wiem ,że nie mogą grać cały czas te same kapele ale Arytmie jest
        warto zaprosić pamiętajcie o tym jak coś:] i z góry dzięki pozdrawiam
        • Gość: kolega Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 16.03.05, 16:01
          hmm.. Paula ciekawa ta Arytmia :D:d ją ją mam jak cię widzę :](oczywiśćie w
          pozytywnym znaczeniu) pozdrawkiaki
    • Gość: M. Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:38
      KONCERT JUŻ DZISIAJ - WPADAJCIE LUDZISKA!!!!!:-)
    • Gość: Ania Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 19.03.05, 11:04
      Nareszcie normalna muzyka :]
      • Gość: e Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:13
        zależy co kto nazywa "normalnym"
        • Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:18
          nie klocice sie znowu..dzisiaj bedzie spora dawka dobrej muzyki rockowej...wiec
          jesli ktos lubi te klimaty na pewno nie bedzie zalowal, zapraszam!
    • Gość: M. Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:05
      I po koncercie... Ludzi było tyle, co kot napłakał:( Co sie z Wami stało????????
      • Gość: Iks_X Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 16:16
        prosta odpowiedz - 6 zł. To jest juz duza przesada :/ Pieprze juz koncerty w
        osiedlowym.
      • Gość: wojtek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:16
        powiem tak: W osiedlowej jest malo miejsca, jest kiepska akustyka, jak sie
        zbierze wiecej ludu to jest duszno jak cholera i po kiego czorta piwno wliczaja
        w bilet.
        • Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:24
          Na dobra sprawe, na dzien dzisiejszy w Chelmnie to juz nie ma gdzie organizowac
          koncertow :( Osiedlowa odpada, fabryka (mimo wszystko odpada), zostaje Czarny
          Kot - ale to takze szalu wiekszego nie robi niestetyz...nie wyglada to
          najlepiej...
          • Gość: Alex_der Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 19:11
            A moze by tak sciagnac duza liczbe zespołow z chełmna, swiecia i okolic i
            zrobic jakis długi koncert w Rondzie lub za jakis czas na anfi ?!
            • Gość: iks_sx Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 19:35
              Racja !! Wtedy mozna sciagnac jakies wyzsze kwoty (3-5zł) zeby spłacic Rondo a
              zespoły napewno z chcecia zagraja zadarmo :) Moze i chdk sie dołaczy :)
              • Gość: habibi Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:22
                ten koncert w osiedlowej to totalna porazka.co za gowniany zespol.na poczatku
                wchodze -jakis frajer podklada mi noge zamykajac mi drzwi przed nosem no i
                gapia sie wszyscy tacy sami<ubrani na czarno jaK te wrony>i koles mowi do mnie
                pocichu jak tu muza glosno gra,ja nie slysze a te zasrane wrony w smiech i ze
                mnie debila robia,ale co tam wkoncu place,podchodze bo baru i prosze o piwko
                zeby mi nastroj sie poprawil a tu baba ze se mam soczek wybrac kiedy piwko
                zawsze,legalnie mialam tam od razu bez niczego,i akorat dzis dowodu nie
                mam.baba ze nie ma mowy,ja ze ma mi oddac ten zasrany talon to sie moze jeszcze
                namysle,a ona mi go z lap wyrywa i mowi ze juz za pozno->wiec to chorery pytam
                sie:ZA CO JA DALAM TE ZASRANE 6ZL???piwa nie ma,nawet tego soku nie ma,ludzie
                ci sami->wiekszosc pozerzy,a muza do bani,ze sobie sama w domu moge tak
                pograc,koncert byl do dupy i wiecej tam nie mam zamiaru pojsc,same smyrki i
                tyle,i gowno mnie to obchodzi ze wam sie to nie podoba i ze zaraz mnie
                skomentujecie,wy nawet na muzie sie nie znacie i tworzycie z siebie wielkich
                METAALIhehe,a nawet nie wiecie co to jest,nie slucham tej muzy ale pewnie wiem
                o niej wiecej niz wy
                • Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:18
                  hehehehehe, ale sie ubawilem :D ten komentarz naprawde zasluguje na miano
                  komentarza roku! pomimo tej 1/3 prawdy w nim zawartej ;)
                  • Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:33
                    no coz, nie ulega watpliwosci ze istnieje problem z organizacja koncertow z
                    Chelmnie ,mieszanie w to CHDK czy OKSIR'u jest wyjsciem conajmniej
                    niefortunnym, pisze to ze swojego punktu widzenia gdyz jako czlonek zespolu
                    ktory generlanie nie wchodzi w dupe tym instytucjca nie mielibysmy szans na
                    granie koncertow w Chelmnie na czym bardzo nam rzecz jasna zalezy.Smuci mnie
                    fakt ze zarowno w chelminskim jak i swieckim domu kultury organizacja koncertow
                    zajmuja sie malo kompetentni i bardzo stronniczy ludzie ,ktorym trzeba wlazic w
                    tylek zeby zagrac kocnert, oczywiscie nitk z Torna nie ma zamiaru wlazic nikomu
                    w dupe tak wiec powierzenie np.CHDKowi monopolu na organizowanie w Chelmnie
                    koncertow jest rownoznaczne z tym ze Torn w tym miescie nie zagra a beda w
                    kolko grac te same zespoly badz zespol....
                    • Gość: TF Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 21.03.05, 10:09
                      zgadzam siez toba lucek CHDK- jzu to sobie załatwi ze bedzie gorzej niz teraz.
                      moze warto poszukac jakiegos innego wyjscia.../(tylko jakiego)..a w fabryce
                      dlaczego imprezy nie wypala??

PS>jakby nazbierało sie wiecej wiary zawsze wolno sporbowac zaprosic lepszy
                      zespoł.. tylko zeby ludu dopisalo..

• Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:33
                        Z tego co mi wiadomo szef fabryki bardziej jest ukierunkowany na imrpezy hip-
                        hopowe lub dyskoteki, coz, takie ma prawo.Co wiecej, kiedy z Tornem gralismy
                        tam na jesieni '04 to pomimo faktu ze bilety byly po 5 zl i publika dopisala to
                        wlasciciel mowil nam ze i tak jest do tylu wiec moze po prostu mu sie nie
                        oplaca? Wezcie pod uwage ze "Fabryka" to duzy lokal, aby tam zorganizowac
                        koncert rockowy trzeba miec odpowiednie naglosnienie a to juz niestety kosztuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka