Gość: Lucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:38 Pub "Osiedlowa" (Chełmno,ul.Młyńska 7) zaprasza na koncert rockowy. Zagrają: -Prom (Grudziądz) -Nebires(Świecie) Data:19.03. Start:godz.19 wjazd: 6 zł w tym piwo lub napój gratis. ZAPRASZAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex_der Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:41 A Torn, Senna, Deathox i NNZR nie zagraja :/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 13.03.05, 20:44 Arytmia Arytmia Zaproście Arytmieeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:19 ejj...ludzie....nie moga caly czas te same kapele grac, zareczam ze nie raz jeszcze te zespoly zagraja ale dajcie szanse innym a zapewniam na prawde zajebiscie grajacym zespolom!!! No Torn z roznych powodow przez jakis czas grac nie bedzie koncertow, dopiero od lata mozecie nas sie spodziewac, ale do tego czasu nagramy demko ktore bedzie mozna za FREE sciagnac z naszej stronki no i przygotujemy troszke nowych rzecyz na koncerty :-) My sie na pewno przylozymy do roboty ,gwarantuje to w imieniu swoich kolego i wlasnym :) A poki co zapraszam na koncert w sobote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:28 Rzeczywiscie, tak jak Lucek mowi, od lata Torn zacznie znowu koncertowac i osobiscie mam ogromna nadzieje, ze publika nie zawiedzie i bedzie dla kogo grac, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajas Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:32 No kocnert moze byc ciekawy..od dawna nikt z Grudziadza tu nie gral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 14.03.05, 22:11 spokoo ja wiem ,że nie mogą grać cały czas te same kapele ale Arytmie jest warto zaprosić pamiętajcie o tym jak coś:] i z góry dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 16.03.05, 16:01 hmm.. Paula ciekawa ta Arytmia :D:d ją ją mam jak cię widzę :](oczywiśćie w pozytywnym znaczeniu) pozdrawkiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:38 KONCERT JUŻ DZISIAJ - WPADAJCIE LUDZISKA!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 19.03.05, 11:04 Nareszcie normalna muzyka :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:13 zależy co kto nazywa "normalnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:18 nie klocice sie znowu..dzisiaj bedzie spora dawka dobrej muzyki rockowej...wiec jesli ktos lubi te klimaty na pewno nie bedzie zalowal, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:05 I po koncercie... Ludzi było tyle, co kot napłakał:( Co sie z Wami stało???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iks_X Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 16:16 prosta odpowiedz - 6 zł. To jest juz duza przesada :/ Pieprze juz koncerty w osiedlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:16 powiem tak: W osiedlowej jest malo miejsca, jest kiepska akustyka, jak sie zbierze wiecej ludu to jest duszno jak cholera i po kiego czorta piwno wliczaja w bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:24 Na dobra sprawe, na dzien dzisiejszy w Chelmnie to juz nie ma gdzie organizowac koncertow :( Osiedlowa odpada, fabryka (mimo wszystko odpada), zostaje Czarny Kot - ale to takze szalu wiekszego nie robi niestetyz...nie wyglada to najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex_der Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 19:11 A moze by tak sciagnac duza liczbe zespołow z chełmna, swiecia i okolic i zrobic jakis długi koncert w Rondzie lub za jakis czas na anfi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_sx Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 20.03.05, 19:35 Racja !! Wtedy mozna sciagnac jakies wyzsze kwoty (3-5zł) zeby spłacic Rondo a zespoły napewno z chcecia zagraja zadarmo :) Moze i chdk sie dołaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:22 ten koncert w osiedlowej to totalna porazka.co za gowniany zespol.na poczatku wchodze -jakis frajer podklada mi noge zamykajac mi drzwi przed nosem no i gapia sie wszyscy tacy sami<ubrani na czarno jaK te wrony>i koles mowi do mnie pocichu jak tu muza glosno gra,ja nie slysze a te zasrane wrony w smiech i ze mnie debila robia,ale co tam wkoncu place,podchodze bo baru i prosze o piwko zeby mi nastroj sie poprawil a tu baba ze se mam soczek wybrac kiedy piwko zawsze,legalnie mialam tam od razu bez niczego,i akorat dzis dowodu nie mam.baba ze nie ma mowy,ja ze ma mi oddac ten zasrany talon to sie moze jeszcze namysle,a ona mi go z lap wyrywa i mowi ze juz za pozno->wiec to chorery pytam sie:ZA CO JA DALAM TE ZASRANE 6ZL???piwa nie ma,nawet tego soku nie ma,ludzie ci sami->wiekszosc pozerzy,a muza do bani,ze sobie sama w domu moge tak pograc,koncert byl do dupy i wiecej tam nie mam zamiaru pojsc,same smyrki i tyle,i gowno mnie to obchodzi ze wam sie to nie podoba i ze zaraz mnie skomentujecie,wy nawet na muzie sie nie znacie i tworzycie z siebie wielkich METAALIhehe,a nawet nie wiecie co to jest,nie slucham tej muzy ale pewnie wiem o niej wiecej niz wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:18 hehehehehe, ale sie ubawilem :D ten komentarz naprawde zasluguje na miano komentarza roku! pomimo tej 1/3 prawdy w nim zawartej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:33 no coz, nie ulega watpliwosci ze istnieje problem z organizacja koncertow z Chelmnie ,mieszanie w to CHDK czy OKSIR'u jest wyjsciem conajmniej niefortunnym, pisze to ze swojego punktu widzenia gdyz jako czlonek zespolu ktory generlanie nie wchodzi w dupe tym instytucjca nie mielibysmy szans na granie koncertow w Chelmnie na czym bardzo nam rzecz jasna zalezy.Smuci mnie fakt ze zarowno w chelminskim jak i swieckim domu kultury organizacja koncertow zajmuja sie malo kompetentni i bardzo stronniczy ludzie ,ktorym trzeba wlazic w tylek zeby zagrac kocnert, oczywiscie nitk z Torna nie ma zamiaru wlazic nikomu w dupe tak wiec powierzenie np.CHDKowi monopolu na organizowanie w Chelmnie koncertow jest rownoznaczne z tym ze Torn w tym miescie nie zagra a beda w kolko grac te same zespoly badz zespol.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TF Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: 81.210.32.* 21.03.05, 10:09 zgadzam siez toba lucek CHDK- jzu to sobie załatwi ze bedzie gorzej niz teraz. moze warto poszukac jakiegos innego wyjscia.../(tylko jakiego)..a w fabryce dlaczego imprezy nie wypala?? PS>jakby nazbierało sie wiecej wiary zawsze wolno sporbowac zaprosic lepszy zespoł.. tylko zeby ludu dopisalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: !!!KONCERT ROCKOWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:33 Z tego co mi wiadomo szef fabryki bardziej jest ukierunkowany na imrpezy hip- hopowe lub dyskoteki, coz, takie ma prawo.Co wiecej, kiedy z Tornem gralismy tam na jesieni '04 to pomimo faktu ze bilety byly po 5 zl i publika dopisala to wlasciciel mowil nam ze i tak jest do tylu wiec moze po prostu mu sie nie oplaca? Wezcie pod uwage ze "Fabryka" to duzy lokal, aby tam zorganizowac koncert rockowy trzeba miec odpowiednie naglosnienie a to juz niestety kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś