pudzia3 18.04.05, 00:04 CZY TO MURZYN????????????????????? JUŻ NIEDŁUGO SIĘ DOWIEMY!!!!!!!!!!TYLKO TYLE JAN PAWEŁ II KAROL WOJTYŁA BYŁ NAJWIEKSZYM PAPIEŻEM I TAKIEGO NIEBĘDZIE BYŁ AUTORYTETEM DLA CAŁEGO ŚWIATA AMEN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiwa_91 Re: KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM??????? 18.04.05, 08:15 KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM???PRZECIEŻ LOGICZNE ,ZE NASTĘPCA JANA PAWŁA II :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_82 Re: KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM??????? 18.04.05, 13:11 ???? Po 1. zabrzmiało jak rasistowskie podejście : "czy to murzyn?" ! Po 2. papieżem zostanie ten, kto ..... będzie wybrany! Więc czekaj cierpliwie na zakonczenie wyborów (konklawe)... Co za temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM??????? IP: 80.51.54.* 18.04.05, 13:55 Temat normalny. Po prostu założyciel(ka) chce poznać nasze typy w tej sprawie i dobrze. A czy to zabrzmiało rasistowsko to niech każdy sobie sam oceni. Moim zdaniem nie. Piszesz: "Co za temat..". Jak Ci sie nie podoba to mogłaś się poprostu nie wpisywać i byłby spokój. Sądząc po takiej Twojej ocenie tego wątku można wywnioskować, ze lubujesz się i preferujesz jednocześnie wątki typu: "Co sądzicie o...", gdzie tacy jak Ty doskonale się czują obgadując innych niczemu niewinnych ludzi. A wracając do tematu... Czy następcą Jana Pawła II bedzie murzyn to mi to niekoniecznie przeszkadza, a nawet odpowiada. Właściwie to może nim zostać każdy z wymienianych przez media kandydatów, prócz Josepha Ratzingera, bo to Niemiec, a ja ich nie lubię (to może zabrzmieć rasistowsko), ale to chyba już zasługa Hitlera i II Wojny Światowej, a nie jego samego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_82 Re: KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM??????? 18.04.05, 15:22 Widzisz sam, że ten Niemiec ma nazwisko...i kraj pochodzenia. Osoba, która założyła wątek też mogła podać dane (np. samo nazwisko), albo narodowość tego człowieka. I inaczej by to zabrzmiało. Skoro temat dla wszystkich, to chyba też mogłam się wypowiedzieć, czy nie? Po drugie- skąd możesz wiedzieć, jakie wątki lubię i gdzie się wpisuję..?! Tak się składa, że nikogo nie obgaduję (chyba wyrosłam z tego) i wątki typu: "Co sądzicie o..?" są NIE W MOIM TYPIE! Jak mnie nie znasz, to się nie wypowiadaj.. P.S.: Na wątkach typu j/w występują odpowiedzi osób, jak teraz Ty to zaprezentowałeś/aś - czyli ocenianie innych choć się ich nie zna... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sproket Re: KTO ZOSTANIE PAPIEŻEM??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:52 ja stawiam na Austriaka - krd. Shoeenbourg (chyba dobrze napisałem nazwiasko) Ma bardzo duze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:22 papieżem zostanie Paweł Papierz z Brzozowa hehe bo jest dobrym rolnikiem Odpowiedz Link Zgłoś