Gość: maturzyści IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:33 Ludzie pomozcie!Mamy dylemat gdzie sie wybierac w weekendy.Podajcie nam dobre argumenty "za" i "przeciw".Pomóżcie!!!To jest powazna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Arena kokocko czy baryłka?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:35 ja tam qrna wole kokocko ale jak nie mam kasy to w barylce tez jest swietnie.spoko ziomki tam sa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osti [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiencja Re: Arena kokocko czy baryłka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:08 Eh.. Kokocko akurat mnie juz nie bawi owszem fajnie jest ale za duzo ludzi a jak ma jechac i nie mam gdzie sie ryszyc to wole isc na inna dyske skromniejsza gdzie bede mogla sie wybawic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Arena kokocko czy baryłka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:42 nie ma jak brak inteligencji pewnych użytkowników tego portalu :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiencja Re: Arena kokocko czy baryłka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:45 racja zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś