Dodaj do ulubionych

W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!!

10.09.05, 16:48
Wczoraj byłam w marsie i zginęło mi 100 zł, zresztą nie tylko mi. Taki lokal i
złodzieje?? Nie spodziewałam się!!!!!! Co wy na to???
Obserwuj wątek
    • Gość: DODA Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:51
      Już kiedyś słyszałam o podobnym incydencie, ale znajomej wówczas oprócz
      pieniędzy skradziono jeszcze telefon!!! Od tamtego czasu do klubu wyruszam z
      pełnymi kieszeniami, a torebeczkę zostawiam w domu, z obawy przed falą
      bezczelnych złodziei!!! Jednak przez pewien czas nie słyszalam o kradzieżach,
      aż do dzisiaj, kiedy zauważyłam to forum oraz wiadomość od jednej z kolezanek,
      która również zauważyła, ze jej portfel nieco zubożał o 100 zł. Papi nie tylko
      ty jesteś ofiarą!!! Zróbcie coś z tym, bo ludzie przestaną tam chodzić, a to
      dobry klub, moim zdaniem najlepszy w CCH, ale kradzieże? pozdrawiam:)
      • Gość: vwzone.pl [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:06
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: :)) Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:05
          Zgadzam się z wami, uważa się za renomowany lokal. Każdy wie, że w takim nie
          powinny zdarzać sie takie incydenty.Co za speluniarstwo tam chodzi.Jednak lepiej
          było jak przychodzili do Marsa dzieciaki bogatych tatusiów, chociaż nie było
          kradzieży i podobnego chamstwa.
    • Gość: www.chelmno.net Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:29
      Zastanówcie sie najpierw czy nie zostawiacie torebek czy kasy na widoku.
      Wyobrażacie sobie jak mają temu zapobiec?
      • papusia21 Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! 11.09.05, 19:10
        Myślę, że nie ma szans na to żeby zapobiec kradzieżom. Kiedyś było zupełnie
        inaczej bo nie było aż takiego chamstwa.Niestety czasy się zmieniaja i ludzie
        też. Ale to nie usprawiedliwia złodieji.To trzeba mieć niezły temperament żeby
        posunąć sie do czegoś takiego.
    • Gość: ... Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 00:09
      jak ktos jest bezmyslny zostawia swoje rzeczy i sie do tego napije to wtedy sa
      takie skutki. Ja chodze do marsa od 4 lat i nigdy nic mi nie zgineło!!! A
      dragali nie lubie
      • Gość: :)) Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 01:03
        Ja chodzę do marsa od dawna, już kiedyś słyszałam o kradzieżach.Mojej kuzynce
        zwinęli tam telefon, mnie i koleżankę też okradli. Bezczelność!!!!! I nie ma
        regóły czy ktoś sobie wypije czy nie, dla złodieji to nie ważne, jak chcą to i
        tak cię okradną.I jak tu bawić się uczciwie????
        • Gość: do )) Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:56
          Ty lepiej zamiast sie bawić w Marsie to poczytaj slownik ortograficzny,dowiesz
          sie jak sie pisze "regóła"bo chyba niedouczona jakas jesteś
      • Gość: sem Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 10.11.05, 13:59
        kradną jak wszedzie ale nie wiecej ja ostatnio bylem i na dole zostawilem
        portfel z kasa i dokumentami poszedlem na gore na dyske i po pol godzinie
        zauwazylem ze nie mam zszedlem na dol i znalazlem w barze ktos oddal wiec zalezy
        na kogo sie trafi a ksy mialem 700 zl
    • Gość: ANTYmarsjanka Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:51
      Też byłam w marsie i stracilam 100 za która gogusie obok świetnie się bawili i
      stawiali drinole rozbawionym panienkom!
      A chamstwo i bezczelnosc nie z tej ziemi-bo skradną ci forse, a reszte
      zostawia, wiec dali sobie troche czasu na to..
      I cóż z tego,że mozna kogoś podejrzewac skoro i tak gogusiom nic sie nie
      zrobi;, bo juz nie udowodni!
      A takich co chcą za szpanowac jest pełno, niech CIEZKO zapracuja! No ale..tacy
      to w zyciu nigdy sie nie narobia...
      ZENADA

• Gość: wbijam w marsa Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.netia.com.pl 12.09.05, 13:49
        MARS to speluna .
        Zlodziejstwo i wandalizm się szerzy.
        Same qrvy i gexy tam chodza.
        • Gość: wbijam w ciebie Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:40
          jasne, gdzie nie pójdziesz znajdziesz takich, to nie zalezy wcale od baru
          fagasie pie..ny
          • Gość: en Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:46
            kto lubi ten chodzi kto nie lubi nie chodzi.sprawa indywidualna.ja czasem
            wpadam.
          • papusia21 Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! 12.09.05, 17:41
            Ale nie obrażajcie się, bo nie ma sensu. W każdym barze może sdarzyć się
            kradzież, fakt, ale nie powinno się to zdarzać w tak "renomowanych" ich zdaniem
            barach!!!!
            • Gość: ja tez wbijam Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:34
              MARS to speluna jak wspomnial ktos wyzej. I to jest swieta racja. Nigdzie tak
              nie kradna jak tam. PLEBS , pseudoszlachta i same barany:]
              NIE POLECAM!
              • Gość: :)) Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:45
                Do marsa ludzie kiedyś chodzili żeby się pokazać, ci którzy maja kasę. Teraz ja
                nie wiem po co chodzą. Chyba po to żeby sie wzbogacić.Żebym to raz słyszała, że
                tam kradną, ale słyszałam to parę razy i to od różnych ludzi.Jak można okradać
                młodych ludzi.Przecież oni sami są młodzi i wiedzą że nam też brakuje
                pieniędzy.Ale nie zniżamy sie do ich poziomu. Po prostu szkoda słów!!!!!!Nie
                polecam tego lokalu, speluna jakich mało. A miałam o nim do niedawna jeszcze w
                miarę dobre zdanie.Uważajcie na portfele!!!!!!!!!
                • Gość: gc intryga Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:54
                  Za kradzieże odpowiedzialni są "Drążki" tzn. jeden stoi przy dzwiach i patrzy
                  kto wychodzi do kibla, daje cynk bratu a ten podstępnie kosi wszystkie fanty.
                  Ale bardzo ich lubie, szczególnie jak ich nie widze!
                  • Gość: ja Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:33
                    zalosny/a jestes
        • Gość: dzazga Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 194.152.88.* 10.11.05, 18:30
          to ja wam podp.....lam hi hi
    • Gość: ... Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:49
      a speluna sie robi swoja droga
      • Gość: jihih Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:33
        w Marsie smierdzi moczem i starymi ludzmi
        • Gość: :(( Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:34
          Nie wiem co o tym myśleć, też słyszałem że tam kradną, nie mam ochoty tam
          chodzić. To może przez to, że porządni ludzie rezygnują z tego baru robi się tam
          taki niesmaczny klimat i kradzieże. Nie wiem nie wnikam. Ale tak nie powinno i
          nie może być !!!!!!!!!!!
          • Gość: r Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:59
            a świstak siedzi i zawija w te sreberka!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: BOŻENA Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:31
              Moim zdaniem w marsie jest srednio na jeża. Fajne chłopaki, takie zadbane,
              farbowane i bogate, ale o tym, ze tam kradną to nie wiedziałam. Jak tak można
              okradać niewinnych ludzi, bez kasy!!! Co się dzieje z tą młodzieżą!! Jak tak
              dalej będzie, to dalej tak nie bedzie!!!Przy tym stoliku, co ostatnio zginęła
              kasa siedziała dziewczyna ochroniarza ze znajomymi i ich wręcz wibrujące
              zachowanie wzbudziło we mnie obrzydzenie!!!Podejrzewam, że ona jest główną
              sprawczynią zaistniałej sytuacji, a drinki stawiane przez wibrującą młodzież
              fundowane były z kasy, którą ukradli!!! Buraki!!!!
        • Gość: jack78 Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.71.* 03.10.05, 22:16
          moczem to śmierdzisz jak sie nnie umyjesz
    • Gość: y Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:11
      jak juz ide do sramsa to najwazniejsze rzeczy trzymam przy sobie-licho nie
      spi...ewentualnie pozostaje szatnia,ale tam kasy nie daje..
      mars schodzi na psy...a kiedys tak fajnie bylo...
      • Gość: ........ Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 14.09.05, 20:40
        kiedys były inne czasy i do marsa chodzili spoko ludzie a teraz jeden wielki
        syf sie zrobił
    • Gość: .......,,, Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:41
      Jak sie idzie do Marsa, to bez portfeli i kasę trzeba trzymać przy tyłku....Tak
      będzie najbezpieczniej
    • Gość: wrrrr Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:02
      Byłam w piątek w marsie i było strasznie!!!!!! akaś badziajska muzyka, nie wiem
      co to w ogóle miało być. Wzięli jakiegoś DJ-a i próbował coś grać!!!! Ludzie idą
      się tam bawić a nie siedziec przy stolikch, bo nie wiadomo jak do tego tańczyć.
      Nie szło tego słuchać!!!!!!!!!!
    • Gość: do: wrr Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:02
      masz w 100% rację! toż to było przegięcie!
      rozumiem, że jest sporo ludzi,co techno słucha,ale żeby nonstopper??????
      przecież uszy więdły...!
      co to wogóle za dj-dzieciak?!?
      panowie D. wiedzą jak klientów odstraszac
      • Gość: wrrrr Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:57
        Jeżeli tak dalej będzie w Marsie, to stracą klientów. To będzie nieuniknione
        • Gość: geniek Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.cable.satra.pl 02.10.05, 13:54
          w marsie kiedys bylo tak fajnie a teraz sie zrobil konkretny syf ,chodza tam
          kolesie ktorzy czasami nie wiedza jak rozładowac energie ,dobrze jak by
          odworzyli wkoncu cos nowego,pozatym ,klientow juz stracili jak jest platne na
          dole nawet na piwko nie mozna wejsc ,a ci niby bramkarze ja pie.. skad ich
          wzieli haha :)
          • Gość: dziewczyna 22 Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:07
            ludzie no co wy sie wczoraj urodziliscie ???? w kazdej dyskotece kradną
    • Gość: www. Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 03.10.05, 19:51
      Mi kolesie skradli czapke za 30.00zł marni złodzieje,to dzieciaki a to wina
      super ochrony i PANÓW D.iP.DR.Dwa razy niemówie jak to ich robota.Pozdro
      • Gość: adam Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.71.* 03.10.05, 22:20
        koleś co Ty w ogóle piszesz! po co by mieli robiC takie numery?! szkoda tracic
        opinie za marne 30zł.
      • Gość: Daria Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:22
        Dlaczego winicie za to "marsa"? Ludzie którzy kradną chodzą ulicami, można ich
        spotkać w szkole, w pracy, na wakacjach, w restauracji czy na meczu piłki
        nożnej :P tak samo w spichlerzu, kręgielni, komisariacie, czarnym kocie czy
        wrzosie. To nie wina baru czy właściciela, tylko ludzkiej głupoty.
      • Gość: ... Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:17
        żałosny jesteś
        • Gość: ... Re: W MARSIE KRADNĄ !!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:18
          moja wypowiedz jest skierowana do www.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka