Gość: sonne IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.10.05, 18:51 czy to prawda ze crazy frog daje koncert na amfiteatrze chełmnińskim 31października??????????? Prosze odpowiedzcie bo bardzo chciałabym zobaczyć go na żywo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shiwa Re: Crazy Frog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:02 No jasne,że tak.Dzwonił do mnie wczoraj i prosił czy mogłabym mu pomóc w przygotowaniach, więc się zgodziłam.Płaci jakieś 1000000000$ Na rękę...Więc spoko no nie :) ___________________________________________ Pozdro Dla Asi,Kasi i Darii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Crazy Frog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:29 ciekawa jestem kto ta plote puscil hehe w innym miescie bym sie moze zgodzila albo w kokocku ale w chelmnie hehe przeciez w tym miescie nie robia zadnyc porzadnych imprez bo nie ma pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: Crazy Frog IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 10:01 qrwa ludzie czym wy sie do huja jaracie ?! Ta jebnieta zaba to jeden z najweikszych shitów jaki ostatnio wyszedl no moze poza mandaryną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Crazy Frog IP: 81.210.32.* 27.10.05, 16:02 Pozdrowienia dla kolegi/kolezanki wyzej!!! Sluszna uwaga... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: Crazy Frog IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 22:01 THX, wzajemnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubik Re: Crazy Frog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:19 kto im w ogole powiedzial takie cos nie rozumiem przeciez CRAZY FROG to tylko animacja bez sensu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Crazy Frog IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.10.05, 19:36 Bez sensu to jest asa bezmyślność chyba rmalne że kto założył wątek robi se zwałe Odpowiedz Link Zgłoś