IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:28
mam problem z bit cometem moje łącze to neostrada 512kb/s a prędkości sćiągania 64kb/s i cały czas mi sćiąga z prędkosci 3 kb/s albo cały czas na 0kb/s pomocy!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bit doopa Re: Bit Comet IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 15:41
      a sprawdziles czy jest jakis seed?
      • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:44
        niema
        • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:47
          teraz nie moze się połaczyc z trackerem i pisze tak ściąganie 0kb/s wysyłanie 0kb/s
    • Gość: Poor TwistedZombie Re: Bit Comet IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 16:05
      Po pierwsze sciagnij sobie AZUREUSA(bez tego programu daleko nie zajdziesz),zas
      jednym z lepszych zródeł torrentow jest www.piratebay.org.com Miłego sciągania:P
      • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:51
        juz mam tego azureusa i jak to działa??
        • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:09
          narazie jest tylko 8kb/s irośnie ale wolno słyszałem ze jak się go dobrze skonfiguruje to bedzie działa bardzo dobrze??
          • Gość: Poor TwistedZombie Re: Bit Comet IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 19:22
            To dobrze slyszales,ale z konfiguracja musisz sobie poradzic sam(a),ale to
            raczej nie jest zbytnio skomplikowane.Co do 8 Kb\s to powinno po czasie wzrosnac
            (przynajmniej u mnie sie tak dzieje).Good luck i wysokich transferow:)
            • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:48
              zieki ale i tak konfifuruje to nic nieziała jak ty masz skonfigurowane??
          • Gość: xxxx Re: Bit Comet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:50
            a wtyczki jakies są potrzebne?>?
            • Gość: :-) Re: Bit Comet IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 20:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka