Dodaj do ulubionych

Jackass CCH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:14
www.jackasscch.cba.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: oj nieważne Re: Jackass CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:03
      Oglądałem Wasze filmy i...nei wiedziałem, że to są szóstoklasiści, te
      Wasze "numery" (bo tak to coś zwiecie) to kurde chyba by zrobił 7 latek :/ nie
      polecam
    • Gość: hahahha] Re: Jackass CCH IP: 80.51.206.* 21.03.06, 15:50
      do bani po huj take cus wstawiać hahahahh
      • Gość: pf... Re: Jackass CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:25
        pff... ja myslalem ze z zelazniaka bedziecie do fryby skakac...

do dupy... dno...
        • Gość: kolo Re: Jackass CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:53
          Dajcie chlopakkom spokoj ja mysle ze oni siwe dopiero rozkrecaja ciekawe czy
          was w ogole byloby stac na takie cos dajcie im spokoj :( jest spoko nie
          martwcie sie tymi glupimi opiniamiwierze w was mam nadzieje ze jeszcze cos
          dacie na ta stronke pozdro dla was :)
    • Gość: Ona :D Re: Jackass CCH IP: 80.51.206.* 21.03.06, 17:17
      Byłam an stronce. Najbardziej mi się podoba zdjecie Tokio Hotel. Chłapki są
      jeszcze młodzi wiec sie rozkręcają :D !!
    • Gość: sam_on Re: Jackass CCH IP: 80.51.206.* 21.03.06, 18:44
      co tu dużo pisać ?? na takie podejście brak mi słów !! shit na maxa :/
      • Gość: lolek Re: Jackass CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:38
        jakie lamusy jackassy?? wezcie sie zastanowcie, takie numery to moj dziadek
        robi... to jest żałosne, lepsze sie robi jak sie wraca ze szkoły
        • Gość: kolo Re: Jackass CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:28
          lolek wez se daj luz jo ???? bo normalnie juz przynudzacie!!!!!! mam do was
          pytanie chlopaki kiedy dacie cos nowego ? nie przejmujcie sie tymi lolkami i
          innymi ja chetnie to ogladam !!!!!!!
          • Gość: Ballack Re: Jackass CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:12
            Oj chlopaki jak Wy sie poruwnujecie do Jackassow to powodzenia zycze. Cza bylo
            zobaczyc nasze numery! 4 osoby,kamerka,noc i melanz jak ch..!!! Niektore osoby
            to zapamietaja do konca zycia.... (szczegolnie wlasciciel pewnej "Reni")
            pozdro! powodzenia chopaki zycze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka