Dodaj do ulubionych

skradziny perski kot

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.06.06, 23:13
ktos ukradl niebieskiego perskiego kota(z ogrodka!)kot jest drogi wiec ktos
sie polasil nie wiedzac ze kot ma identyfikator jesli ktos w ostatnim czasie
w Chelmnie lub okolicy kupil nie malego lecz okolo rocznego kota moze nawet
za niewielkie pieniadze prosze o kontakt bo jesli sie okaze (jak to w
Chelmnie bywa wystarczy pojsc na rynek!)to bedzie to sprawdzone na podstawie
kodu wiec tak czy inaczej kot wroci do wlasciciela a kupiec bedzie stratny!
zapewniam anonimowosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: skradziny perski kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:18
      weś sie pierdlnij w łep szmato trzebaq byłol go pilnować! ahhahah dobrze ci
      tak ze ci zajebali go!
      • Gość: .... Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 21:53
        kultury to ci nie brak palancie!!
      • Gość: 1on1 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.06.06, 23:05
        Pani się normalnie pyta palancie to sie odpowiada jak sie wie, a jak nie to
        morda popaprańcu.kultury za grosz
    • Gość: ..... Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.06.06, 22:01
      a moze cos wiesz skoro tak nerwowo i "kulturalnie"piszesz?!
      • Gość: kamciaa Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.06.06, 10:34
        Koty perskie nie są wcale takie drogie ,więc radzę kupić nowego bo ten
        skradziony napewno się nie znajdzie.Trzeba mieć tylko nbadzieję, że nikt nie
        zrobił sobie z niego skórki na reumatyzm:D
        • Gość: Kasieńka =) Re: skradziny perski kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:41
          wy to umiecie człowieka pocieszać ;/ Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyc że
          się uda! Myśl pozytywnie i rób wszystko by się odnalazł, bo jeśli bedziesz
          siedziec bezczynnie i nic nie robic to nie masz na co liczyc ze sie znajdzie. :)
          • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.06.06, 18:17
            Trzeba być realistą.Poza tym lepiej żyć w świadomości,że kot sie nie znajdzie i
            być póżniej milo zaskoczonym,niż wmawiać sobie że będzie oki i się
            nieprzyjemnie rozczarować.pozdrawiam
    • Gość: :D:D:D Re: skradziny perski kot IP: 81.* / 81.210.32.* 29.06.06, 13:34
      może kot nie jest drogi ale dla ''zrozpaczonej '' na pewno więc zamknijcie się z
      tymi głupimi przypuszczeniami.do''ja'' trochę kultury może w domu cię tego nie
      uczom to przynajmniej na forum się na uczysz.Do ''zrospaczonej'' jezeli kot ma
      kod to na pewno policja dołoży wszelkich staran żeby się znalazł.
      • Gość: do wszystkich.. Re: skradziny perski kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:01
        jestem kultralny!! tylko po ch.. pisze mi tu o kotach jakjis niebieskich
        hahahah je.. was
        • Gość: ... Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.06.06, 13:50
          jezeli dla was 800zl to nie wiele to przepraszam ale moim zdaniem to juz ladna
          suma,a co do mojego przedmowcy jesli temat kota jest glupi to poczytaj
          dokladnie pozostale tematy to wsrod tych nonsensow moze znajdziesz cos na swoim
          poziomie bo moim zdaniem ten kto zalozyl to forum to juz on mial niepokolei w
          glowie o czym tu czytac?te wszystkie wywody niedojrzalych dzieciakow ktorzy z
          byleczego robia sensacje lub robia wszystko zeby komus zaszkodzic to normalne?
          • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.06.06, 14:05
            Z tego co się orientuje to persika można już za 300 zl kupić.Oczywiscie bez
            rodowodu ,wiec nie jest to porażająca suma...:-/
            • Gość: mloda Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 02.07.06, 22:29
              no mozna na straganie....ale jesli kot ma identyfikator ,rodowod i inne zalety
              to widocznie nie jestes dobrze poinformowana wiec nie wtracaj sie jak nie wiesz!
              • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.07.06, 22:54
                No popatrz maleńka ,ale mi pojechałaś hahha...zaraz pójdę w kąciku
                popłakać:D...Wyrażam swoje zdanie więc nie podskakuj.Poza tym jeżeli o czymś
                nie mam pojęcia to sie nie wychylam...Idż sie lepiej w piaskownicy pobaw:D
    • Gość: ... Re: skradziny perski kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:52
      zastanawiam sie jak wyglada niebieski kot chyba ze to tylko taka nazwa ;D
    • Gość: gg Re: skradziny perski kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:45
      wiem wiem jak wyglada kotek :) taki fajny duzy :OP
      • Gość: ja Re: skradziny perski kot IP: *.versanet.de 03.07.06, 16:03
        szary tak nazywala tylko kolor
        • Gość: g... Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.07.06, 21:35
          sluchaj droga Kamciu,te slowa kierujesz do osoby przynajmniej 10 lat od ciebie
          starszej tak wiec daruj sobie te pieszczotliwe nazewnictwo a gdybys miala
          pojecie o czym piszesz to byloby widac jednak pomylilas dziedziny.
          • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.07.06, 21:59
            Niesety mój drogi znam się na kotkach więc oszczędż paluszki i nie pisz do
            mnie.Z góry dziekuje
            • Gość: ktosiek Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.07.06, 22:11
              z tego co widzę na tym forum znasz się na wszystkim...
              • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.07.06, 23:01
                Kolejny niedopieszczony misio?? hahaha.Poruszam tylko te tematy ,które mnie
                interesują..nie muszisz czytac moich postów-wystarczy ominąć prawda?? To takie
                proste.Pozdrawiam
                • Gość: ktosiek Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.07.06, 23:09
                  nie bardzo zrozumiałAM co ma stwierdzenie "niedopieszczony misio" do mojej
                  wypowiedzi a co do omijania Twoich postów; jeżeli korzystam z funkcji "pokaż
                  treść wszystkich" trudno jest nie przeczytac wszystkich wypowiedzi po kolei
                  • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 04.07.06, 00:32
                    Możesz skorzystać z innej opcji:) Poza tym to jest post o skradzionym kocie a
                    nie o wieszaniu kotów na mnie więc djacie na luz:-/
                    • Gość: gosc Re: skradziny perski kot IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.07.06, 10:38
                      zgsdzam sie z przedmowca ze ty chyba uwazasz sie za niewiadomo kogo moze
                      zalozysz watek pt"najmadrzejsza z Chelmna"i sie podpiszesz!skoro wszystko wiesz
                      a twoje watki rzeczywiscie trzeba omijac bo szkoda czasu na glupoty!!!
                      • Gość: kamciaa78 Re: skradziny perski kot IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.07.06, 16:49
                        Jestem zwykłą osobą,która tak jak inne na tym forum wyrażaja swoje zdanie na
                        różne tematy.Nie uważam się za wszechwiedzącą a tym bardziej nie poruszam
                        wszystkich wątków-tylko te które mnie interesują.Znowu dajecie przykład tego
                        jak małomiasteczkowe i zacofane jest to miasto,skoro "rzucacie" się na
                        osobę,która po prostu pisze co myśli i ma być może odmienne zdanie od
                        Waszego.Gdybym zakładała posty typu...-A co myślicie o jakiejśtam Asi czy
                        Gosi,czy goli nogi czy nie to byłoby spoko.Nie rozumiem Was.Może po prostu
                        zakazać wchodzenia tu osobom,które Wam nie odpowiadają.Istnieje coś takiego jak
                        tolerancja dla innych osób i ich myśli więc zastanówcie się zanim zbesztacie
                        kolejną osobe.Pozdrawiam wszystkich ciepło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka