Dodaj do ulubionych

dobry humor

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.08.06, 17:46
mówi kura do kury Co dziś robi małżonek ...Aaa coś grzebie przy kurniku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomal Re: dobry humor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:54
      przychodzi baba do lekarza cała w muchach . Lekarz sie pyta ; Po c o pani tu
      przyszła?? a baba na to ; Zostałam zmuszona ;D
    • Gość: ll Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 12:06
      pyta dżdżownica dżdżownice, a co w czoraj u państwa było tak głośno ?
      -a nic takiego, tylko chłopaki męża na ryby zabrali
    • Gość: ;d Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:18
      wchodzi facet do windy, a tam schody
    • Gość: ;) Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:18
      suche gacie na dnie morze
    • Gość: ŻiŻi Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:48
      Siedzi sobie zaba na kamieniu i placze... podchodzi do niej skunks i pyta co
      jest? Zaba mowi, ze ona nie wie kim jest. No to skunks na to jak to nie wiesz: -
      Jestes zielona? - No jestem. - Masz taka chropowata skore? - Ano mam. - A masz
      takie duze oczka? - No mam. - No to ty ZABA jestes! - Ona ucieszona idzie i
      patrzy, ze za chwile skunks placze na kamieniu, no to zaba: Co jest? - No bo
      przez to wszystko to teraz ja nie wiem kim jestem. - No masz futro? - No mam. A
      masz prege przez srodek? - No mam. - A smierdzisz? - Smierdze. - No to ty CI..
      jestes!

hehe
      hehe
      hehe
      hehe
    • Gość: ŻiŻi Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:49
      Maryska pisze list do przyjaciolki: - ...Moj Stasiek, to chyba jakis
      zboczeniec. Ciagle chce mnie pieprzyc! Wystarczy, ze sie schyle, on mnie bierze
      od tylu. Zaczynam prac - bierze mnie od tylu, zamiatam podloge - bierze mnie od
      tylu, zmywam naczynia - bierze mnie od tylu! Mowie ci, koszmar. Caluje -
      Maryska. P.S. Przepraszam za niewyrazne pismo, bo Stasiek...

hehe
      hehehe
      hehehehe
    • Gość: ja Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 13:12
      spotykają się dwa gówna jeden mowi to drugiego jak masz na imię? sraczka. o to
      bardzo rzadkie imię!! hehe
    • Gość: ll Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 17:53
      Popił Miś z Wilkiem. Na drugi dzień spotykają się i jeden mówi do drugiego-
      słuchaj cośmy w czoraj wyprawiali, dostałem wezwanie na policję ,ja też odparł
      drugi. Więc poszli razem , dochodzą do komendy a z tamtąd wychodzi WIELBŁĄD, na
      to WILK do MISIA jak chcesz to idż sam ja pierdo... zobacz co zrobili z KONIA.
      • Gość: Obiektywny Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 19:18
        Trzech facetów podczas przerwy w pracy zaczynaja opowiadac o swoich żonach. 1
        mówi moja zona jest jak Paryż piekna dniem i nocą zawsze dostepna i do usług, 2
        mówi mija zona jest jak Londyn , jędrna i wilgotna zdolana do wszystkiego, a 3
        na to moja żona jest jak Łomża - poprostu dziura!!!
    • Gość: seksista Re: dobry humor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:21
      Mówi kogut do koguta: Chodż, pójdziemy do garmażerki, poogladamy gołe kury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka