Gość: LL IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 02.08.06, 17:46 mówi kura do kury Co dziś robi małżonek ...Aaa coś grzebie przy kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomal Re: dobry humor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:54 przychodzi baba do lekarza cała w muchach . Lekarz sie pyta ; Po c o pani tu przyszła?? a baba na to ; Zostałam zmuszona ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 12:06 pyta dżdżownica dżdżownice, a co w czoraj u państwa było tak głośno ? -a nic takiego, tylko chłopaki męża na ryby zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:18 wchodzi facet do windy, a tam schody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:18 suche gacie na dnie morze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻiŻi Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:48 Siedzi sobie zaba na kamieniu i placze... podchodzi do niej skunks i pyta co jest? Zaba mowi, ze ona nie wie kim jest. No to skunks na to jak to nie wiesz: - Jestes zielona? - No jestem. - Masz taka chropowata skore? - Ano mam. - A masz takie duze oczka? - No mam. - No to ty ZABA jestes! - Ona ucieszona idzie i patrzy, ze za chwile skunks placze na kamieniu, no to zaba: Co jest? - No bo przez to wszystko to teraz ja nie wiem kim jestem. - No masz futro? - No mam. A masz prege przez srodek? - No mam. - A smierdzisz? - Smierdze. - No to ty CI.. jestes! hehe hehe hehe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻiŻi Re: dobry humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:49 Maryska pisze list do przyjaciolki: - ...Moj Stasiek, to chyba jakis zboczeniec. Ciagle chce mnie pieprzyc! Wystarczy, ze sie schyle, on mnie bierze od tylu. Zaczynam prac - bierze mnie od tylu, zamiatam podloge - bierze mnie od tylu, zmywam naczynia - bierze mnie od tylu! Mowie ci, koszmar. Caluje - Maryska. P.S. Przepraszam za niewyrazne pismo, bo Stasiek... hehe hehehe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 13:12 spotykają się dwa gówna jeden mowi to drugiego jak masz na imię? sraczka. o to bardzo rzadkie imię!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 17:53 Popił Miś z Wilkiem. Na drugi dzień spotykają się i jeden mówi do drugiego- słuchaj cośmy w czoraj wyprawiali, dostałem wezwanie na policję ,ja też odparł drugi. Więc poszli razem , dochodzą do komendy a z tamtąd wychodzi WIELBŁĄD, na to WILK do MISIA jak chcesz to idż sam ja pierdo... zobacz co zrobili z KONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: dobry humor IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.08.06, 19:18 Trzech facetów podczas przerwy w pracy zaczynaja opowiadac o swoich żonach. 1 mówi moja zona jest jak Paryż piekna dniem i nocą zawsze dostepna i do usług, 2 mówi mija zona jest jak Londyn , jędrna i wilgotna zdolana do wszystkiego, a 3 na to moja żona jest jak Łomża - poprostu dziura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksista Re: dobry humor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:21 Mówi kogut do koguta: Chodż, pójdziemy do garmażerki, poogladamy gołe kury. Odpowiedz Link Zgłoś