Gość: mx IP: 83.2.9.* 01.04.07, 15:00 Co sadzicie o tego typu imprezach w chelmnie? I jak wam sie podobalo. Piszcze swoje opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tam Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 01.04.07, 19:51 bylo spoko:) szkoda tylko, ze impreza byla (i zawsze jest) tak slabo naglasniana - gdyby nie dzwiek motorow dochodzacy stamtad nigdy bym nie wiedzial, ze sa jakies zawody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Brzozowa Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.9.* 01.04.07, 21:18 Dość tego hałasu - to jest nie do wytrzymania od dwóch tygodni codzienne ryki motorów !!!! nam przeszkadza!!!!! Dlaczego nie sa przestrzegane dni i godziny treningów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:25 Imprez doprowadzona do perfekcji , bardzo chwalona przez zawodników i teamy za wspaniałą organizacje. A jeśli komuś przeszkadza hałas to jego problem, a ja moge stwierdzi ze mi przeszkadza jak jedziesz samochodem w kierunku Skłodowskiej. treningi a zawody to co innego nie ma czegoś takiego jak nieprzestrzegania godzin treningów a co to stan wojenny ze sa określone godziny policyjne . Fotografie i relacja są na stronach : www.motox.pl , www.mxteam.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:29 Stanu wojennego to Ty nie pamiętasz gó..arzu a jak się ludzie naprawdę postawią to wam smrodu narobią za te hałasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:44 No na pewno nie pamiętam stanu wojennego ale co wy takie ludzki możecie zdziałać was jest zaledwie z max 100osob , a ludzie którzy sa za tym jest ich tysiące jak i nie miliony w Polsce. Odpuście sobie lepiej posprzątajcie ten syf tam od strony lasu gdzie jest koryto fryby , tam to jest dopiero prawdziwy świat śmieciarzy i syfiarzy:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Morelowa ON 17 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 01.04.07, 21:45 Mi jakoś nie przeszkadzają hałasy.. jestem na tyle inteligentny i potrafie zrozumieć, że motory są pojazdem który wydaje odgłosy, a kazdy ma prawo do jeżdzenia.. A najpierw sie naucz patrzec na zegarek a nie pie..sz że nie sa przestrzegane godziny.. Oni sobie mogą jezdzić zawsze od 9.00 do 18.00 a jak Ci sie nie podoba to wypie..j z naszych dzialek!!! motokross tez jest dyscypliną sportową więc trzeba byc troszeczke wyrozumiałym i zrozumiec to, że ten sport jest dosyć hałaśliwy a i nawet to on jest tam juz od dawna więc wiedzialeś gdzie sie budowałeś!!! A jesli chodzi o dzisiejsze zawody to spox tylko denerwuje mnie troche brak w pewnym sensie organizacji .. zawody miały sie dziś rozpoczać o 9 a nie o 11 ale to taki mały szczegól... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul brzozowa Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.9.* 01.04.07, 22:00 Nie watpie ze jestes inteligentny ale naucz sie czytac!!!!! Na tablicy przy motokrosie jest napisane!!!!!!! Treningi od pon do sob w godz 10 do 14 i 16 do 19 W NIEDZIELE ZAKAZ TRENINGOW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eqjfl Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 01.04.07, 22:43 do glaba z zakazem treningow to nie byl trening tylko miedzynarodowe mistrzostwa polski w cross country w tych dniach wszystkiec hotele i restauracje byly pelne przez 3 dni dodatkowo lesna bylo tu ok 500 ludzi z polski i zostawili w miescie niemala kase slawia nasze miasto ogladaja,zwiedzaja,lataja samolotami tam i z powrotem ktore kosztuja i promuja i chwala nasze miasto i sa tylko 3 imprezy w roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Morelowa ON 17 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 01.04.07, 21:48 a i jeszcze jedno.. napisze na wszeli wypadek że sie nie podpisuj swoim nazwiskiem bo jak jedna nasza pani sasiadka złożyła skarge i opublikowała ją w nowościach że przeszkadza jej hałas motorów to teraz zycia nie ma u nas na działkach hehe.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Morelowa ON 17 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 01.04.07, 22:06 to sobie tak pisze na tablicy moze jak Pan Knap ustalił, ale prawo jest inne.. Pozdrawiam.. Niech zgadne Pan ma cos pewnie po 50 co?? bo to tylko takim ludzia przeszkadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:09 Człowieku na tablicy pisze zakaz treningów w niedziele to masz racje brawo za inteligencje , ale to była impreza(zawody) zgłoszona już w grudniu w zarządzie głównym w Warszawie. Co za debile !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 08:44 Rozumie gościa z brzozowej .pytanie byliście może dalej w parowje i widzieliście ile drzew zostało wyciętych, ciekawe czy miał na to pozwolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do travis 199 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 08:48 chyba jesteś jednym z tych kretynów co się tam ścigają jeśli tak to uważaj na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzinksol Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 09:01 co cie to interesuje czy było pozwolenie, jak własciciel terenu miał ochote na to to mogł zrobic co chciał. A jesli chodzi o travis199 to chłopak ma racje co was to obchodzi. dzieki impreza tego typu chełmno zyskuje wiele wiecej turystów niz przez te żałosne bannery w okolicy. Ludzie ktorzy przyjezdzaj na zawody z poza chełmna zostawiaj wiecej pieniedzy w miescie niz jakas wyczeczka z katynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Dzinksola Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 09:12 Jak miałbyś jakieś drzewko w ogrodzie i chciał byś je wyciąć to mósiałbys mieć pozwolenie jak było w tym przypadku -można się domyślać pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Dzinksola Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 80.51.140.* 02.04.07, 09:32 Koles co ty mowisz jaka wycieczka z Katynia :/ nie mieszaj w to wątkow historycznych , a widac pan Travis wszystkich wyzywa od debili. Jeśli jestes taki inteligętny ze wszystkich uwazasz za debili to pomysl sobie ze na tym osiedlu tez mieszkaja osoby starsze ktorym ten halas moze naprawde przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Chełmno Country-Cross!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:46 te osoby starsze co im przeszkadza hałas to niech jada do katynia albo do piachu spac do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do elvisa Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 12:27 Elvis kojarzy mi się z pedałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtk Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 14:36 ogarnijcie glowy:) fajnie poogladac sobie takie zawody no i swietne foty wychodza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Morelowa ON 17 Re: Chełmno Country-Cross!! IP: 83.2.11.* 02.04.07, 14:45 Moze zakończmy tą dyskusje o ile wiem to jej temat miał dotyczyć opini o zawodach,a nie o tym czy motokross ma byc czy nie..! A jesli komuś to przeszkadza to jego problem, bo motokros był, jest i będzie nawet jesli się postawia wszyscy mieszkańcy chociaż w to watpie.. bo na zawodach mijałem bardzo wielu ludzi z naszego osiedla... i nawet tych po piedziesiątce więc wszystkim to nie przeszkadza.. pozdro.. MTOKROSS JEST GÓRĄ HEHE>>> Odpowiedz Link Zgłoś