Gość: Europejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:22 Wielkie brawa dla naszych władz!Ogromne zwycięstwo.Wreszcie przestaliśmy się czołgać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: Bruksela IP: 83.2.9.* 23.06.07, 21:25 Brawo skończyło sie wchodzenie w dupe jak za SLD i Kwasa brawo dla premiera i prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:33 Oj wy durnie, nie znacie szczegółów i zasad głosowania , stąd te wasze idiotyczne wypowiedzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: Bruksela IP: 83.2.11.* 24.06.07, 11:42 lewicowy cham co waży się oceniać nie podniesiony temat a ludzi to robiących na forum ZNAJĄCY ZAGADNIENIE !!! ZDRAJCA POLSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator* Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:22 Poczytaj niedouczony cymbale prase zagraniczną na temat polskiego sukcesu to ci będzie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:54 Do krzyżaka Ty niedouczony cymbale !!, za kilkanaście lat wyjdzie "sukces" na następnym pokoleniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Bruksela IP: 83.2.11.* 24.06.07, 12:59 I może ludzie w końcu uwierzycie, że bliżniaki chcą dobrze dla tego kraju i trzeba ich wspierać. Nawet czerwony kmer - Olejniczak im pogratulował. Tusk i jego ekipa ciągle mają duże mniemanie o sobie i tylko przez te dwa lata krytykują i krytykują. Niech w końcu walną się w głowe i wspomagają ten rząd- oni wszyscy chcą dobrze ( tylko nie wiadomo dla kogo ), a narodowi jest ciągle żle. Hania Gromkiewicz-Walz wsparła pielęgniarki przed sejmem kanapkami - mam pytanie czy za swoje pieniążki, czy zakupiła je za pieniążki podatkowe wszystkich Warszawiaków. Ludzie obudźcie się i nie dajcie się sterować przez podrzegaczy! Jest Wam też źle i nie strajkujecie, bo trzeźwo myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Bruksela IP: 83.2.11.* 24.06.07, 12:59 I może ludzie w końcu uwierzycie, że bliżniaki chcą dobrze dla tego kraju i trzeba ich wspierać. Nawet czerwony kmer - Olejniczak im pogratulował. Tusk i jego ekipa ciągle mają duże mniemanie o sobie i tylko przez te dwa lata krytykują i krytykują. Niech w końcu walną się w głowe i wspomagają ten rząd- oni wszyscy chcą dobrze ( tylko nie wiadomo dla kogo ), a narodowi jest ciągle żle. Hania Gromkiewicz-Walz wsparła pielęgniarki przed sejmem kanapkami - mam pytanie czy za swoje pieniążki, czy zakupiła je za pieniążki podatkowe wszystkich Warszawiaków. Ludzie obudźcie się i nie dajcie się sterować przez podrzegaczy! Jest Wam też źle i nie strajkujecie, bo trzeźwo myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Bruksela IP: 83.2.9.* 24.06.07, 21:13 brawo Fazi!!!!!!!!!!!!! Cała Prawda!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:26 Podpisuje sie obiema rekoma - dobra robota. Nie bylo mi wstyd, ze jestem Polakiem kiedy europejskie gazety pisaly zle o Polsce (w sprawie glosowania i postawy Premiera i Prezydenta). Bylo mi wstyd, ze jestem Polakiem, kiedy zobaczylem Kwasniewskiego ustawionego w czwartym rzedzie na paradzie zwyciestwa w Moskwie. PS. Nie glosowalem na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Bruksela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:28 Brawo,widzę,że niektórzy przejżeli na oczy,chwała im za to,.ze nie wstydząsię do tego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:34 Oczywiście,że to wielki sukces.żle o nas piszą na zachodzie bo Polacy w końcu wstali z klęczek.Nie wstydżmy się ,ze jesteśmy Polakami.Dlaczego te kompleksy?A to dlatego że przez wiele lat byliśmy zniewoleni przez Wielkiego Brata i tak już nam zostało.Panowie Kaczyńscy pokazali całemu światu,że Polska to kraj ludzi mądrych i światłych.Potrafimy mieć własne zdanie.Oby tylko tego nie zaprzepaszczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:40 Do "lewicy" sama wypowiedż swiadczy kim jesteś.Otóż słowo dureń pochodzi od rosyjskiego słowa DURAK,czyli głupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsewrator Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:14 Sukces czy porażka to czas pokaże. Trzymajmy kciuki,żeby to był sukces . Trzymajmy kciuki również za to żeby opluwający PIS zaniechali plucia a ich fałszywi obrońcy pod przewodnictwen Rydzyka przestali ich bronić. Jedni i drudzy dla dobra nas wszystkich powinni pozamykać na chwilę swoje szanowne buziunie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murka Re: Bruksela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:59 wreście w Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś