Gość: Potrzebujący IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 14:59 Pilnie poszukuję taniego mieszkania do wynajęcia w Chełmnie dla 2 starszych osób.1 lub 2 pokoje,kuchnia,łazienka.Najlepiej bez kaucji.Z góry serdecznie dziękuję.Czekam na informacje...-PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Wejdz i pomóż!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 13:40 jak to bez kaucji - jak zdemoluje mi ktoś moją własność - to mam chociaż zabezpieczenie, a tak mimo umowy mogę tylko pomarzyć o pokryciu kosztów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wejdz i pomóż!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 20:24 Jezeli uważasz że dwoje starszych pożadnych ludzi zdemoluja ci mieszkanie to coś z tobą jest nie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wejdz i pomóż!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 14:37 jak nie ma kaucji to roczej jest drogo, a bez kaucji i niedrogo to będzie ciężko znaleźć. Ja będę miała do wynajęcia kawalerkę za jakiś czas, w bloku,z niewysoką kaucją, opłaty ok 650 zl miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś