Gość: Zadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:54 Mi się podobało. A Wam? Piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abba Re: Ira - fajny koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 12:49 sam koncert był ok, ale ogólne przygotowanie imprezy było marne. Większośc ludzi przyjechała tylko na koncert, po koncercie nie mieli co ze sobą zrobic, więc wrócili do domów bądź ( podobnie jak ja) pojechali do innego miasta na kolację, bo w Chełmnie o godzinie 19 nigdzie nie było miejsc. Proponuję , aby Burmistrz Miasta ogłosił konkurs na najlepszy projekt dotyczący obchodów "Walentynek 2009". Najlepszy projekt zostanie zerealizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ira - fajny koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 15:12 Nie byłam co prawda na koncercie Iry, ale w szkole muzycznej na walentynkowym koncercie pana Mrozka. Niesamowite muzyczne przeżycie, a do tego koncert na światowym poziomie właśnie w Chełmnie. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tego koncertu w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo girl Re: Ira - fajny koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 17:10 Było Bosko xDDDDDD Grali zajeb**** Tylko na koniec jak zeszli ze sceny i gdy ta prowadząca kazała wszystkim tam ich zawołać by zagrali jeszcze 1 piosenkę ... to się nie zgodzili głupio troche zrobili bo na każdym koncercie zawsze artysta wychodził by tam zaśpiewac jeszcze 1 kawałek ... FFajnie by było zeby w 2009 zawitał w walentynki jakiś Rockowy zespół xDDDD i żeby też tak bosko grali jak IRA xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ira - fajny koncert IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.08, 05:44 koncertu nie opisze bo był w taki sposób na plus że brak mi słow :) a co do następnych niech zaproszą Dzem Lub Kobranocke :) albo Lady Pank Lub Perfect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Ira - fajny koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 08:16 A wiecie może ile wzięli za ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ira - fajny koncert IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.08, 12:26 miasto dało 30 tyś na gwiazdę wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś