Gość: krzyzak55 IP: 89.231.150.* 01.07.08, 15:19 wydarzenie w regionie ,religijne , kulturalne , towarzyskie , z zazdrością obserwują i uczestniczą goście z regionu i z zagranicy na nowo odkrywany i znany w innych regionach...i dla ducha i ciała ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odpustowicz Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: *.chelmno.mm.pl 01.07.08, 22:12 Krzyżak chyba jesteś po spożyciu bo za diabła nie mozna zrozumieć o co ci chodzi , czyżby ktoś ci obciął puentę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak do kwadrat Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 89.231.148.* 01.07.08, 23:02 bdzia bdzia pryt i dryn dryn kakakadu lalala... sie ma wiecie, ten tegos teges, jakże by inaczej, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esex Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 08:31 wydarzenie w regionie ,religijne , (lepiej się pomodlić w samemu a nie uczestniczyć w szopce) kulturalne , (ja tam żadnej kultury nie widzę - no chyba że chodzi o nachlanych meneli pod parasolami na rynku) towarzyskie ,(tu się zgodzę - przynajmniej trochę ludzi na mieście) z zazdrością obserwują i uczestniczą goście z regionu i z zagranicy na nowo odkrywany i znany w innych regionach (turystów można zliczyć na palcach jednej ręki, a i zazdrościć nie ma czego) PROMOCJA MIASTA TO FIKCJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie licząc tych "przepięknych, gustownych serduszek na Grudziądzkiej, które pasują jak krawat do dres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rip Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 89.231.150.* 02.07.08, 09:36 menele na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taj Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: *.chelmno.mm.pl 02.07.08, 11:41 krzyżaku55, od dawna czytam Twoje posty i szczerze mówiąc, nie wiem co o nich myśleć. Raz z sensem, raz bez. Ten akurat nie bardzo, bo to i ani wydarzenie (od lat wszak), ani okazja (drożyzna na straganach rozwala większość spacerowiczów). Cukierki odpustowe tudzież obwarzanki jakby ubiegłoroczne, plastikowa tandeta itp. Na miłośc boską, jesteśmy w XXI wieku. Nie dla mnie takowe imprezy, zaprawdę powiadam Wam, moi drodzy ziomale. No, ale przecież taka tradycja, więc cicho siedzę. Starsi ludzie zawsze i bez względu na wszystko zasługują na szacunek. Pamiętajcie o tym, młodzieży, zwłaszcza na mszach w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 89.231.150.* 02.07.08, 16:53 wypowiedzi najznamienitszych w cch głupsze niż baloniki na druciku ...odpust beee zaoferujcie coś sobie i mieszkańcom bo tym co brali udział w tych uroczystosciach możecie wiecie co ? i to zresztą Wasi zacofani rodzice , dziadkowie i krewni , było ich kilka tysiecy więc mogą być z Was "dumni" , nie znają waszych wypowiedzi bo kompy macie na hasło ...jest tu kilka wypowiedzi i jeśli myślisz jeden z drugim że Chełmno to Wy to na szczęscie Wasz błąd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taj Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: *.chelmno.mm.pl 02.07.08, 17:38 I znowu ten bełkot... Ja chyba nie rozumiem po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krzyżak55 Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 80.51.140.* 02.07.08, 17:42 Facet, nie potrafię zrozumieć jaka bestia prowadzi Cię przez życie!!! Zamknij się wreszcie nie pisz bzdu! Ludzie się z Ciebie śmieją. Jeśli masz problemy z własną osobowością, to zgłoś się do spaecjality! PROSZĘ CIĘ !!!Mir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kzyzak55 Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 80.51.140.* 02.07.08, 17:46 Prawdziwe imię tadeusz Strona E-mail krzyzak55@wp.pl PM ICQ GG Tlen WPKontakt Skąd chełmno n/w Zawód elektryk-górnik -renta Zainteresowania google: krzyzak55 Teraz to wszystko tłumaczy ta : RENTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: ach ten odpust !!!chełmiński IP: 89.231.150.* 02.07.08, 21:02 a teraz twoje namiary !moje cały czas jawne ile Cię to kosztowało żeby do tego dojść ? , przedstaw się i dawaj swoje osiągniecia! te na forum już znamy, czy boisz się odpowiedziualności za własne słowa ? takich jak Ty tu pełno NA FORUM... Odpowiedz Link Zgłoś