Dodaj do ulubionych

Smutno mi :(

IP: 89.231.149.* 17.07.08, 17:43
Obserwuj wątek
    • Gość: wesolek Re: Smutno mi :( IP: 89.127.168.* 17.07.08, 18:54
      na smutki najlepszy kieliszek dobrej wodki
    • Gość: lelo Re: Smutno mi :( IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.08, 20:28
      Pani na boisku podchodzi do chlopca i pyta czy dzieci nie chca sie z nim bawic ,
      bo stoi dluzsza chwile go obserwujac - na to chlopczyk odpowiada . Nie prosze
      pani ja stoje na bramce...hahaha czy juz Ci weselej?????????
      • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.08, 22:59
        A moooze buudyn???? xD
        • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 23:40
          Albo kiiiisiel...
          cos mi sie zdaje panie Obserwujący, że sie znamy :D
          Jak możesz, to podaj swoje inicjały:P
          • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.08, 13:16
            hehe to podaj swoje ,ja podam swoje. No i widze postep,bo mnie
            nieobraziles <lol> jak chcesz to potrafisz xD
            • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 20:57
              Skoro Cie kiedyś obraziłem, to widocznie miałem powód:P
              moje inicjały to a.s. teraz Twoja kolej:P
              • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.08, 21:56
                ok chodz nie wierze ze napisales prawdziwe,ale ja prawdziwe podam
                T.W jak mnie znasz to daj znac o pogadamy, pozdro
                • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 22:08
                  jakoś nie mogę skojarzyć, może podaj okoliczności, w których Cie rzekomo obraziłem, to może skojarzę:P
                  • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.08, 22:15
                    nie wiem moze cie pomylilem,ale zobacz watek o rydzyku jest gdzies
                    wtyle i powiedz czy to ty mnie obrazales
                    • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 01:41
                      jeśli chodzi o ten o skasowanym wątku, to tam sie nie udzielałem, ale mam praktycznie takie same poglądy jak Ty, więc nie widzę problemu:P
                      • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.08, 18:01
                        Dzieki za popaarcie i sorki ze cie pomylilem z kims innym :D
                        • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 22:17
                          mam tylko jedno pytanie:P
                          Skąd Ci sie wziął ten tekst o budyniu?
                          Bo w moich kręgach był swego czasu dosyć popularny i dlatego sie zastanawiam kim jesteś:P
                          • Gość: Obserwujacy Re: Smutno mi :( IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.08, 23:24
                            hehe/kiedys taka reklama byla "smutno ci a moze budyn?" xD
                            • Gość: arteq Re: Smutno mi :( IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 02:06
                              yyy, nie pamiętam tej reklamy:P
                              zwała:D
                              • Gość: Żaneta Re: Smutno mi :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 22:29
                                sprawa wygląda tak: ja go pragnę, tzn potzrebuje takżę seksu- i tu
                                mam problem czy jedno mi się z drugimn nie miesza , ale nie wiem czy
                                jeszcze nie jest za wcześnie, może powinnam się opierać? ale z
                                drugiej strony to chyba nie dam rady cóż począć- może pas cnoty?
    • Gość: Serdeczna Re: Smutno mi :( IP: *.eranet.pl 17.07.08, 23:04
      Dlaczego Tobie smutno? Jest konkretny powód? Głowa do góry;)
    • Gość: Gabrielle Dreams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:26
      www.youtube.com/watch?v=RKTHIXkscaU&feature=related
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka