Gość: kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:41 No właśnie.. Ktoś założył wątek czego pragną kobiety, wiec ja zapytam czego pragną mężczyźni?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [ Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 89.231.150.* 14.10.08, 12:21 Pragną ciągłego rozczulania się nad sobą. Gdy grunt pali im się pod nogami wymiękają. Uważam,że są słabeuszami i często myślą o sobie. Uwierz mi,mam doświadczenie -chyba,że nie natrafiłam na tego,który jest mi przeznaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 89.231.150.* 14.10.08, 12:27 A kobieta ,która kocha nie będzie czekać w nieskończoność. Życie to nie bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 14.10.08, 13:23 Czasami docenienia, choćby za pierdołę. Udanego seksu w zamian za okazywaną czułość. Nieudawanych orgazmów. I chwili samotności od czasu do czasu. Oczywiście - uprzedając wypowiedzi nawiedzonych otyłych i pryszczatych pseudofeministek - Ci porządni faceci, traktujący swoje Kobiety jak Kobiety. Samotnym internautkom z nadwagą i zaniedbanymi stopami mówimy stanowcze WON! Siedźcie dalej na tych swoich czatach czy forach, kreujcie się na lepsze niż w rzeczywistości jesteście, wysyłajcie zdjęcia ściągnięte z netu albo obrobione w Photoshopie, leczcie swoje kompleksy - albo po prostu weźcie się za siebie. Fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 89.231.150.* 14.10.08, 20:04 Widzę,że Jesteś negatywnie nastawiony do kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 14.10.08, 20:53 he he świetna wypowiedź, jeśli faktycznie mówi to facet ;)jednakże jako kobieta biorę w obronę "otyłe inetrnautki" - nie obrażaj kobiet które maja troche więcej ciała bo to też może byc seksowne i piękne - otyła a zaniedbana to dwa zupełnie inne pojęcia. pozdrawiam ps. dodam tylko, że jestem proporcjonalnie zbudowana, mam zadbane dłonie i stopy i nie jestem feministką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:00 Zeby tylko tak mężczyzna dbał o siebie... Obrażasz kobiety!! Myślisz,ze tylko yalkie istnieja?? Jest wiecej zadbanych kobiet niz mezczy7zn dupku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne.boleyn Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 14:53 faceci to wzrokowcy i zawsze się obejrzą za kobietą, naewt jeśli są z kimś związani szukają przygód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 15:51 Myślę że pragną SEXU!SEXU!SEXU!i jeszcze raz SEXU!i to niekoniecznie co wieczór z tąsamą kobietą.Takie moje skrmne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne.boleyn Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 77.245.255.* 16.10.08, 18:11 xxx potwierdzam, a najgorsze jak potem powie ci taki: ale między nami ok? będziesz moją koleżanką? pozrażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 08:55 a ja innego mężczyzny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.one2one.net 17.10.08, 10:38 mezczyzna potrzebuje bardzo dobrego seksu, ktory go odpowiednio zaspokoi, prawdziwych orgazmow i niekiedy zwyklych czulosci. od czasu do czasu wolnej chwili. tak samo jak kobieta pragnie szczerosci. zeby zainteresowac mezczyzne na powaznie, kobieta musi miec cos w glowie, dbac o siebie i nie pytac 50 razy dziennie czy mnie kocha i czy przypadkiem nie zdradza. dziewczyny, jesli facet chce zdradzic, to nie przeszkodzi mu w tym telefon co 10 min. jesli chce to zrobic to i tak zrobi. kwestia tylko w tym, czy potrafi sie faceta zatrzymac przy sobie, tak zeby nie przeszla mu przez mysl jakas zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.range86-156.btcentralplus.com 17.10.08, 11:08 dokladnie kobietka, dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała prawda Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:08 Kobietki co wy piszecie nie tylko facet szuka przygód. Tak samo jest z wami. Widze to jak kobiety sie odwracaja idac z partnerem. Nie ma co ukrywac czy facet czy kobieta jest to samo. Kazdy chce posmakowac czegos nowego. Wiec nie ma co sobie wrzucac jaden na drugiego. Proste liczymy na SEX uczycia i nowe przygody a nóz widelec moze uda sie zaliczyc ja lub jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 17.10.08, 13:46 kobieto, ja pragnę Ciebie. Twojego ciepła, twoich pachnących piersi, posladków, ud, i tego, co pulsuje między nimi. Ja pragnę Twojego języka, Twoich oczu wpatrzonych, Twoich głodnych ramion, Twoich stóp szukających moich ust, aby pieścić je namietnie. Kobieto, Ja, Mężczyzna pragnę Ciebie. I czasami puszeczki Żywca. Bo chmiel, Panowie, w małych ilościach, przedłuża erekcję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:38 Przykro mi. Żywiec nie zawiera chmielu, lecz żółć wołową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadradca Gebhardt 20 prawd o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 22:39 1. kobiety NIE LECĄ na intelekt. Wolą jak facet jest ładny. Wokół takiego skaczą jak piłeczki. Odpowiedź: zamiast szpanować książką szpanuj wyglądem. Drogie ciuchy, zegarek, buty itp. polecam siłownię, basen, drogi sport 2. Kobiety nie lubią grzecznych. Wybierają chamów. Odpowiedź: traktuj kobiety jak ludzi II kategorii. Lekceważ. Nawet nie wiesz ile z nich wzdycha do faceta co jest ?bubek ale ma w sobie to coś?. 3. Kobiety nie wybierają racjonalnie. Same fajdają sobie życie wychodząc za zdradzających je przystojniaczków lub kandydatów do pierdla. Odpowiedź: nie nawracaj ich. Podrywaj i porzucaj. Wbrew pozorom laska bardziej szanuje tego co dał jej kopa w d... niż wiernego rycerza. 4. Kobiety żeby zdobyć partnera nie cofną się przed niczym Nawet nie wiesz ile kobiet łącznie z Magdą Mołek i Julią Roberts rozbija związki. Kobiety nadal mentalnie żyją w jaskini. Facet zajęty jest dla nich cenny. Odpowiedź: kręć z wieloma. Tak naprawdę przyniesie ci to więcej bonusów niż mogłeś się spodziewać. 5. Laski nie mają skrupułów przy zmianie faceta na lepszy model. Odpowiedź: póki nie zrywasz zaręczyn olej to że ona jest biedna, za stara, wrażliwa itp. Tobą ktoś się przejął jak cię rzucał? No właśnie. 6. Kobiety wolą bogatego dupka od fajnego biedaka. Odpowiedź: Nie ma się co wstydzić podrywania ? na hajs?. Ilekroć ci jest głupio przelicz seksi dziwki w burdelu. Opłaca się dymać za obiad w restauracji? Opłaca. Uwaga- nigdy nie kupuj dziewczynie biżuterii, samochodu, mieszkania czy wycieczki zagranicznej. Bo potem powie: przynajmniej się napodróżowałam. 7. Nie okazuj kobiecie współczucia. One tego nie znoszą . Odpowiedź: jak usłyszysz że twoja obecna narzeka na swego ex wzrusz ramionami i powiedz: ? ale głupia byłaś że wzięłaś takiego dupka?. 8. Kobiety wolą wulgarnych facetów z samochodem niż miłych odprowadzających piechotą/tramwajem Odpowiedź: jak nie masz auta odwoź taksówką. Za którymś razem będzie seks. Poza tym wtedy masz prawo się dobierać. 9. Kobiety szanują tych facetów z którymi spały. Odpowiedź: do dzieła. Za szybko to jest na 1 randce. Na drugiej już nie. 10. Kobiety mają w nosie facetów co przepraszają Odpowiedź: nie przepraszaj. Nie oglądałeś Psów? To obejrzyj. 11. Kiedy tobie jest dobrze kobieta kombinuje czy nie mogłoby być lepiej. Odpowiedź: aż do ślubu bądź kimś kto za chwilę może odejść. Tylko wtedy masz gwarancję że to ty będziesz decydował ile związek potrwa. 12. Kobiety są fałszywe. Same piją ale nie lubią pijących facetów. Odpowiedź: pozwól im pić sam pijąc lekkie drinki. Dupa pijana ? cnota sprzedana. No nie?J 13. Każda kobieta lubi czuć się jak mała dziewczynka Odpowiedź: to jest chore że facet ma robić za ochroniarza. Ale i na to jest sposób. Możesz wydać się silny jak sterroryzujesz ją psychicznie. Okrutne? Miłość to wojna- wszystkie chwyty dozwolone. 14. Kobiety nie lubią jak facet za dużo o nich wie. Empatia nie jest punktowana. Odpowiedź: zachowaj swoje przemyślenia dla siebie. Bądź sprytniejszy i manipuluj nią wiedząc np. że ma despotycznego ojca. Pamiętaj- punkty za rozumienie jej duszy mają tylko znani pisarze i psychologowie. 15. Każda kobieta zdradzi faceta z Zakościelnym lub Bradem Pittem. Odpowiedź|: nie miej skrupułów w zmienianiu kobiety na ładniejszą. Pamiętaj o Bradzie Pittcie. No. 16. Kobiety nie są racjonalne. Odpowiedź: baby nie przekonasz. Znaj jej uczucia ale o nich nie mów. Niech od wygadania ma kolegę a od seksu ciebie. Proste jak konstrukcja cepa. Ponieważ... 17..... laska źle traktowana odejdzie 20 razy wolniej niż ta traktowana dobrze. Odpowiedź: kobietę traktuj jak gospodarkę. Schładzaj, schładzaj.. 17. Kobiety 10 razy bardziej wolą bubka z bogatym tatusiem niż miłego biednego jak mysz kościelna z perspektywami. Perspektywy są dobre do czytania jako miesięcznik. Odpowiedź: chwal się czym możesz- chatą rodziców,pensją, koneksjami, mieszkaniem babci, nazwiskiem rodowym itp. ewentualnie kłam. One kłamią codziennie- malując się. 18. Kobiety lubią idiotów co się prawie nie zabiją. Nie trafia do nich że wielbiciel bungiee i spadochronów to kandydat do Nagrody Darwina. Odpowiedź: oszukuj jeśli chodzi o ciepłe kraje i sporty ekstremalne. Jeśli cię nie zna jak to sprawdzi? Powtarzam, one i tak nas kołują i potrafią przeczytać. Prosty wybór: chcesz mieć ładną laskę czy nie? 19. Kobiety to tchórze. Jak rozstaną się z facetem nigdy go za to nie przeproszą. Więcej- będą nim pomiatać że był sługą Odpowiedź: odczekaj rok, osiągnij jakiś sukces i ?przypadkiem? odnów znajomość. A wtedy się zemścij. 20. Każda kobieta myśli o dziecku i mężu co będzie harował jak wół przynosząc kapuchę do domu. Odpowiedź: nie daj się wrobić starej pannie/rozwódce/samotnej matce. Gdzie były w swoich najlepszych latach? Poza tym pamiętaj że wszystkie kobiece jęki rozwiązuje kasa. Zamiast negocjować równouprawnienie przy zlewie skup się na zarabianiu. Wtedy jędza ucichnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadobry [...] IP: *.brnt.cable.ntl.com 17.10.08, 23:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: 20 prawd o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 12:21 Sporo w tym prawdy.. sam się przekonuje w praktyce..:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: 80.51.140.* 15.11.08, 16:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edwin Re: 20 prawd o kobietach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 15:05 Mam 185cm, ok. 70kg, ciemny blondyn - chciałem po prostu wiedzieć czy się kwalifikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskółka Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:04 OZP to podstawa udanego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 18:54 Kobiety łądnej,zadbanej, bystrej i inteligentnej. Ładnej nie oznacza że musi mieć blond włosy, odboje jak w tramwaju i nogi od ziemi do samej d...! Każdy ma odmienny gust a wygłodzone anorektyczki rzadko są partnerkami o których marzy mężczyzna. Stają się one tylko chwilowym obiektem na którym można zawiesić oko. To jest tylko wymysł kobiet, że im chudsza tym ładniejsza. Zadbana to nie w dosłownym rozumieniu kilogram tapety na twarzy, skóra świecąca od kremów oliwek itp. szpilki czy dłuższe tym lepsze. Wszytko to tak, ale są pewne granice. A facet przede wszystkim nie znosi kobiety która nachalnie próbuje mu narzucać swoje zdanie. Nawet gdy mężczyzna wygląda na mało obytego z dobrymi manierami zawsze stara wybierać sobie partnerkę bardziej "ukulturalnioną" od siebie. Nie znosi kobiet lewiniwych i takich które obawiają się jakielkowiek pracy ze względu na swoją skórą czy paznokcie. Kochają za to kobiety opiekuńcze, wyrozumiałe, z poczuciem humoru i takie które potrafią wyrzec się własnych przyjemności typu fryzjer, salon piękności, sklep odzieżowy celem oszczędności na bardziej szczytny cel typu dom, samochód. Mężczyzna który otrzymuje od kobiety to czego sam oczekuje rzadziej dopuszcza się zdrady. W takim związku czuje się silny i bezpieczny. Myśli racjonalnie i w odróżnieniu od kobiety rzadziej kieruje się chwilami uniesienia. Tak ułożony mężczyzna staje się idealnym partnerem dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rioletto Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:59 big.photos.nasza-klasa.pl/3223102/7/main/03d1dc6163.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roletto Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 10.12.08, 19:13 procz zgrabnych nog nic ciekawego kilogramy tapety kilogramy zelu lub lakieru do wlosow i litry farby do wlosow rano po upojnej nocy to tabaza swieckiego zamku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 149.254.56.* 13.12.08, 00:32 ja to zdecydowanie popieram poprzednika, nie chcialbym sie obudzic z czyms takim rano w lozku! boze ratuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itakpowiem Tego nie wie NIKT IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 10:07 .czego pragna męzczyźni,oni sami często tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 00:43 ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(^)___(^)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 21.12.08, 12:05 A ja pragnę młodej, nedoświadczonej nastolatki. Coby móc ją nauczyc, jak to jest być w niebie... Wyobraźcie, sobie, panowie, te głodne piersi, tą spragnioną itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 24.12.08, 10:18 Panowie, Wy to macie wyobraźnię hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochag Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 24.12.08, 11:26 Jak zwykle...jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 94.254.208.* 25.12.08, 02:34 charakterystyka kobiet zamieszczona gdzieś powyżej nie pasuje do tematu ale jest w niej wiele prawdy. Oczywiście nie wszystkie kobiety są takie, jednakże główne założenie - kobiety lecą na wyśmiewane wszędzie formy lansu jest prawidłowe. Lubią jak facet stawia kolorowe drinki, podjeżdża fajnym autem kupuje drogie prezenty ubiera się w markowe ciuchy szpanuje zegarkiem czy złotym/srebrnym łańcuchem. Mało je obchodzi co ma do powiedzenia. Facet (ja - nie uważam się broń boże za jakiegoś wieszcza) potrzebuję więzi, porozumienia. Chcę móc z kobietą rozmawiać godzinami o książkach, filmach, moralności, religii, polityce, ideologiach czy nawet o sprawach zwykłych jak choroba matki czy problemy zawodowe. Rozmowy wcale nie muszą być burzliwe (zmiana moich poglądów jakiś czas temu). Facet chce czuć że może się otworzyć i być na prawdę sobą. Chce mówić to co myśli i czuje. Chciałby zrozumienia - każdy potrzebuje chwili z kolegami przy piwie oglądając mecz (lub coś w tym stylu). Kobieta również powinna mieć czas dla siebie, koleżanek czy na swoje pasje tak by facet nie czuł że kobieta nic nie robi tylko czeka na niego i zastanawia się co on robi. Facet nie chce by kobieta nieustannie zadawała pytania czy opowiadała o tym jaki koleżanka kupiła sobie płaszczyk.Chwila ciszy jest czasem niezbędna. Facet chce kobiety opiekuńczej (zwróćcie uwagę - brak przedrostka "nad" - to bardzo istotne). Facet chce czuć się doceniany - nie chodzi o to by kobieta prawiła setki komplementów bo w pewnym momencie robią się one bardzo męczące, ale mogła by docenić coś co facetowi nie przychodzi lekko (pamiętał o imieninach, pozmywał naczynia czy coś w tym stylu). Facet potrzebuje szczerości chce być ważną częścią życia kobiety, chce być dla niej wsparciem. Może trochę o seksie. Facet potrzebuje seksu - rzecz oczywista. Nie chce tego robić przy zgaszonym świetle. Skoro idzie z Tobą do łóżka (nie po pijaku) to na pewno jesteś w jego oczach atrakcyjna i tak też powinnaś się czuć. Nie kryj nagości. Podkreślaj swoje kształty dopasowaną bielizną (wcale nie musi być z lateksu) i przede wszystkim bądź pewna siebie. Facet chce by kobieta czerpała satysfakcje z seksu z nim, chce być dobrym kochankiem więc go tego naucz(nie mów że robi coś źle tylko kieruj jego dłońmi, głową...). Pokaż facetowi drogę do orgazmu(oczywiście Twojego do własnego zna chociaż możesz zawsze pokazać mu coś innego). Prawdziwą satysfakcje daję kobieta rozpalona, czy zadowolona. Podziwiaj jego ciało ciało tak jak on Twoje nawet jeżeli nie jest idealne to zawsze coś można znaleźć (ramiona, klatka, dłonie...)Nie narzekaj na niego wiecznie (uwaga - nie tylko w seksie). Kwesta wyglądu. Można powiedzieć że każda kobieta jest piękna i jest to prawda. Jest jednak pewno ale. Kobieta czasem potrafi uwydatnić swoje piękno a czasem nie (Nawet obok najpiękniejszej kobiety można przejść nie zwróciwszy na nią uwagi jeżeli ona się nie postara). Na modzie się nie znam jednym kobietą pasują obcasy innym obuwie sportowe. Mnóstwo kobiet ma piękne ciało. Jednak facet chce patrzeć kobiecie głęboko w oczy i nieskazitelna cera pozwala mu się na tym skupić:) wiadomo nie wszystko od nas zależy i nie tylko to się liczy (czytaj wszystko co wyżej napisałem) ale warto zadbać o siebie. Oczywiście kobieta która nie dba o swoje ciało też nie wypada zbyt dobrze. Nie wielkim problemem chyba jest pojeździć czasem na rowerze, uprawiać gimnastykę, biegać czy chodzić na aerobik. Kobieta powinna być też oczywiście schludna - odrosty czy przetłuszczone włosy odpychają. Zresztą kobiety zazwyczaj dbają o siebie, no może poza tym sportem (czasem myślą że kosmetyki wszystko załatwią) więc uroda rzadko kiedy jest dominującym elementem. Pięknych kobiet jest zbyt wiele by wg tego kryterium szukać partnerki. Zawsze i tak więcej niż jedna fizycznie będzie dla faceta atrakcyjna. Chyba pora kończyć. Nic odkrywczego nie napisałem chyba. Łatwo coś napisać trudniej zrealizować, ale to już nie jest kwestia płci tylko człowieczeństwa. Jeszcze raz podkreślam że pewnie wielu mężczyzn myśli inaczej ale wiem że znajdzie się kilku myślących podobnie. Może kilku kobietom to pomoże a inne skłoni do zainteresowania się tą samą płcią - uwierzcie jednak wasze wymagania, oczekiwania nie są wcale mniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gf Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 29.12.08, 14:05 o ja!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 14:51 wy tez dbajcie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.09, 09:50 Świetego spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witte Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:42 img35.imageshack.us/img35/8008/img0017z.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajęta Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:50 dokładnie! kasa kasa kasa rządzi nami kobietami:D która chciałaby biedaka bez wykształcenia i jeszcze może na garnuszku. Mam nadzieje, że mój facet w końcu zacznie mi coś kupować:( Chociaż kwiatka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudawa Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.ovh.net 06.07.09, 00:13 chcą za darmo i bez zobowiązań, w większości to prymitywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad case Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 19:22 open your arms open your arms open your arms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stulejarz Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.ovh.net 18.07.09, 18:50 photos.nasza-klasa.pl/17497412/7/main/e47c2f54dc.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.09, 10:21 chcą za darmo i bez zobowiązań, w większości to prymitywy jakże to piękne i prawdziwe, lepiej bym tego nie ujęła, brawo kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: 80.51.140.* 19.07.09, 12:57 wy ku. rwa blachary kim wy jestescie zwyklymi pustakami co nadstawiaja dupy za kase badz roznego rodzaju precozja hahaha pustaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN@ Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.09, 01:18 Ach Wy mężczyźni!! Nie wszystkie kobiety to materialistki!! A jak jakaś babeczka napisała że lubi niezłe furki,złoto itp to jej zdanie i niech nie mierzy innych kobiet swoją miarą!! Ja mam głęboko gdzieś złote zegarki czy markowe ciuszki!! FACET MUSI MIEĆ TO COŚ!! Mój facecik to przeciętny mężczyzna!! Nie za niski, szczupły, ciemny blondyn, kokosów nie zarabia, do solarium nie chodzi, autko ma i to przeciętne!! Ważne że rdza się nie sypie i deszcz na głowę nie leci. Kocham go za to kim jest, jaki jest w środku.Za jego cierpliwość, wyrozumiałość i oparcie, które daje mi na co dzień!! Za udany i cudowny seks =D Faceci potrzebują czasami wypadu na piweczko z kolegami,chwilę samotności,. Babeczki pokażmy im że KOBIETA to skarb:P Pozdrawiam wszystkich panów no i panie oczywiście bu$$$ka:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymacz Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 17:20 lubią facetów,którzy mają minimum 20 cm penisa w wzwodzie i dymają w różnych pozycjach przynajmniej 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:16 wiesz czego?meczu piwa i smarkania w podkoszulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 24.08.09, 19:39 PYKANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Czego pragną mężczyźni?? IP: *.chelmno.mm.pl 03.09.09, 20:30 Piwa! Odpowiedz Link Zgłoś