Gość: xyz IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 00:04 dlaczego niektórzy faceci nawet po ślubie są tacy zazdrośni? co zrobić żeby to się zmieniło? bo to jest już choroba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: mężowie IP: *.chelmno.mm.pl 05.03.09, 07:17 Nie dawaj powodu do zazdrości i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: mężowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 19:13 kompleksy, facet który martwi się o swoją pozycje w związku ma kompleksy...czuje się zagrożony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: mężowie IP: 89.231.151.* 05.03.09, 21:04 Częściej mów mu że go kochasz, że ci się podoba, że jest Twoim szczęściem, a mu przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: mężowie IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.09, 21:11 Małżonkowie powinni byc przyjaciółmi ufać sobie. Zazdrość niszcy wiele związków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: mężowie IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.09, 10:05 a dajesz mu powody do zazdrości???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: mężowie IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.09, 23:12 Mężatki z Chełmna uwaga! Pewna blondi z ogromnym zadkiem tylko czeka by uwieść żonatego faceta Wiele kobiet juz sie przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew Re: mężowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:42 widocznie jest lepsza od was mężatki musicie lepiej się starać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mężowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:48 Nie puszczac sie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: mężowie IP: *.gprs.plus.pl 10.04.09, 10:22 no to macie szczęśćie o mnie nikt nie jest zazdrosny, nawet gdy postarałabym się o to... może zazdrość niszczy związki ale brak zazdrości nawet w minimalnym stopniu powoduje u mnie kompleksy- widocznie nie zasługuje na to żeby mój facet był o mnie zazdrosny, nie jestem na tyle warta i dużo by nie stracił gdyby ktoś mu mnie odbił. Brak zazdrości= brak zainteresowania tą 2 połówką. Oczywiście są też granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny Re: mężowie IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.09, 21:32 Ta blondi to Barbie co podrywa cudzych mężów Odpowiedz Link Zgłoś