Dodaj do ulubionych

wczoraj w Biedronce....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 09:39
Wczoraj w Biedronce spotkało mnie coś bardzo obrzydliwego,a
mianowicie :stałam w kolejce do kasy jako druga osoba .W pewnej
chwili kasjerka powiedziala,że prosi o przerwę i tutaj do akcji
wkroczyła gruba masa w postaci ochrony,która przesuwała mnie bez
słowa przeprosin w kierumku kasy i przy tym zamykał
barierkę.Sądze,że wystarczyło by słowo "przepraszam",a ja bym pare
kroków do przodu wykonala i byłoby po sprawie ! Czy ochroniarze
znają słowa : PRZEPRASZAM i DZIEKUJE ?
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 11.03.09, 10:39
      napewno nie tam pracuje same dziadostwo wiekszosc po szkolach
      specjalnych...
      • Gość: kient Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 02:39
        napewno nie tam pracuje same dziadostwo wiekszosc po szkolach
        specjalnych... no i studenci i po studiach, po maturze a takich klientów ja ty
        powinno się wysyłać do szkół specjalnych żeby zobaczyli różnice !!!!!!!!
    • Gość: no Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 12:09
      bo ochroniarzy nie szkolą z dzień dobry i przepraszam
      szkolą tylko kasjerki i kasjerów
      • Gość: klient Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 02:30
        ale w pojarani jesteście na szczęście narmalni jeszcze na tym forum są jak wam
        się tak nie podoba obsługa w biedronce to złóżcie swoje cv i zapraszamy jest
        kupa roboty, debilni klienci, trzeba zbierać drobne przerzucać pare ton dziennie
        nawet na kasie uważać zeby jakaś łajza nie wpadła ci pod wuzek widłowy bo nie
        zdąży kupić pączka, pokazywać gdzie co leży nawet ceny bo ślepy nie widzi a jak
        jesteście tacy uczciwi to dlaczeo mamy manka??? łatwo jest oceniać czyjąś pracę
        tylko dlatego ze my nie oceniamy waszej !!!!!!
    • Gość: sdfs [...] IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 12:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: WYJATKOWY19 Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 89.231.148.* 11.03.09, 13:39
      Miałem ta sama sytuacje, ale nawet nie widzialem, ze on zamyka ta
      furtke, normalnie mnie nia popychał, gdyby nie ludzie milo to by sie
      dla niego nie skonczyło..
    • Gość: klient Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 11.03.09, 13:48
      dla mnie to Ci ochroniarze to są tylko po to żeby życie utrudniać... Cały czas
      tylko plotkuje z pracownicami i nawet nie ma czasu iść koszyki odstawić na
      miejsce. Widziałem jak raz się cieszył jak wezwał policje do bezdomnego, który
      ukradł słoik gołąbków - chyba jego największy sukces... Zresztą kasjerzy też nie
      zawsze są super, ogólnie jest oki, ale ten jeden kasjer (nie mówię o tym co
      pracuje od niedawna, bo ten jest aż przesadnie miły) to by mógł trochę się
      nauczyć kultury, a nie rzucać ludziom resztę w locie, żeby sobie poszukali i
      burkać cały czas coś tam pod nosem...
      • Gość: ochroniarz Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 13:24
        Oj oj ta kultura wywodzi się od samych klientów dać tylko
        wolną rekę , jake złodziejstwo panuje w marketach to przechodzi
        ludzkie wyobrażnie. I proszę powiedzieć w jakiej to było
        Biedronce.Polak to wszystko potrafi, a jak jedzie na zachód
        dopiero uczy się kultury pa pa pozdrawiam dobrych ludzi
    • Gość: złodziej Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 11.03.09, 14:15
      Odnośnie kultury ochrony to się zgodzę, ale jeżeli chodzi o kompetentność i
      obowiązków ochroniarza to co nie którzy z Koniami na łby się pozamieniali!
    • Gość: klient [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: deedee Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.09, 15:56
        a teraz mili Panstwo zastanowcie sie czy wy jestescie mili w kazdej
        sytuacji???nie bronie tu pracownikow biedronki lecz chce zwrocic
        uwage na zachowanie i mentalnosc polskiego narodu rzadko mozna
        spotkac czlowieka ktorego absolutnie nie znasz a przechodzac obok
        ciebie potrafi sie usmiechnac badz byc milym. mialam wiele sytuacji
        w ktorych rece mi opadaly mialam okazje mieszkac i odwiedzac inne
        kraje do Hiszpanow czy mieszkancow UK i IE a nawet do samolubnych
        Francuzow nam daleko dlatego zwrocmy na to uwage i przed wyrzucaniem
        z siebie glupich obrazliwych slow czy uwag pomyslmy i zrobmy to w
        inny sposob niz zazwyczaj to robimy.
      • Gość: gosc Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:57
        Zgadzam się co do kasjera z grudziądzkiej ten ciemniejszy on,to
        chyba pracuje tam za kare,jest bardzo ale to bardzo nie miły i
        ciągle jakby muchy miał na nosie.
        • Gość: gosc Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.09, 17:28
          A co powiecie na temat pani kierownik w okularkach z biedonki kolo
          CPN,ta to dopiero ma kulture.Tez nigdy przepraszam nie powie jak sie
          przepycha kolo kasy zeby przejsc do biura albo z biura na
          sklep.Niemila i pyskata.
          • Gość: kkkkkk Re: wczoraj w Biedronce....do deedee IP: 78.152.230.* 11.03.09, 19:03
            zgadzam sie z toba
            • Gość: gh Re: wczoraj w Biedronce....do deedee IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 19:41
              oni wogóle pracują chyba za karę i mają pretensje o to do całego
              świata,a słowo przepraszam lub dziękuję nikomu nie
              zaszkodziło.trochę kultury.Oczywiście nie mam na mysli całego
              personelu.
    • Gość: xxx Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 89.231.148.* 11.03.09, 19:45
      prawda stanowisko kierownicze nie zwalnia z bycia miłym.no i prawda,że nie cały
      personel jest nie miły.
      • Gość: nowa Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 89.108.245.* 11.03.09, 20:12
        a ja lubię robić zakupy w Biedronce na Grudziądzkiej.co prawda ciasno,ale
        dziewczyny naprawdę się starają.Az drugiej strony to łatwo krytykować.Czy wy
        jako klienci też jesteście zawsze grzeczni.Chyba nie.
        Jak wam nie odpowiada atmosfera i kolejki to wysyłam do PKO i apteki .Tam na
        pewno załatwią was w ekspresowym żółwim tempie.Pozdrawiam
        • Gość: wer Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.09, 20:34
          Przestancie sie czepiac dziewczynom ktore sa w sumie
          sympatyczne.Ochrona nie odpowiada, ekspedientki tez.Nie należy
          generalizowac z powodu jakiegoś drobnego incydentu ktory moze się
          zdarzyć w kazdym srodowisku. A jeżeli zdaniem niektórych naprawde
          jest tak zle to proponuje zmienic sklep.
          • Gość: rafał Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 89.231.148.* 11.03.09, 20:39
            chyba z lekka dramatyzujecie... Kupuję dość często w biedronce na Łunawskiej i NIGDY nie miałem żadnych negatywnych spostrzeżeń.

Czyżbym był ewenementem? Nie. Po prostu nie jestem malkontentem.
            • Gość: Sław Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 11.03.09, 23:11
              Wiecie co ..... jesteście żałośni ...... sami wytykacie innych
              zachowanie które sami stosujecie i tu można przytoczyć jedno
              powiedzenie "cudze pod lasem widzicie a swego pod nosem nie " to są
              ludzie tacy jak i Wy mają i dobre i złe dni posłuchajcie opini o
              samych sobie a zobaczycie że jesteście tacy sami we własnej pracy
              paranoja ludzie dajcie się leczyć albo zacznijcie zyć jak przystało
              na ludzi
              • Gość: deedee Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.09, 23:57
                Slaw w 100% Cie popieram i jeszcze na jedno chce zwrocic uwage
                polacy nie potrafia docenic tego ze chociaz prace maja za grosze
                marne bo marne ale maja ale czy bez tych groszy mogliby miec to co
                maja czy bez nich stndard zycia byl by taki sam? w naszym kraju
                jeszcze dlugo nie bedzie dobrze ale cieszmy sie ze nie jest gorzej
                • Gość: klient Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 12.03.09, 07:58
                  powiem Wam jedno - ja tez pracuję z klientami, ale jakoś nigdy nie przyszło mi
                  do głowy żeby "rzucać" klientowi pieniądze w towar zamiast kłaść na podstawkę,
                  czy żeby przepychać klientów w sklepie bez słowa... A jeśli chcecie powiedzieć,
                  że pracownicy Biedronki mają prawo tak się zachowywać bo ciężko pracują to może
                  czas zmienić pracę...
                  • Gość: gosc Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.chelmno.mm.pl 12.03.09, 13:57
                    Oj widac odrazu po wypowiedziach co niektorych ze tam pracuja albo
                    jacys koledzy.Co pewnie prawda w oczy kole.
                    • 2_zuzka Re: wczoraj w Biedronce.... 12.03.09, 17:34
                      Nie pracuję w Biedronce, ani nawet nie znam osobiście nikogo kto tam
                      pracuje, jednak wasze wypowiedzi skloniły mnie do zabrania głosu.
                      Zastanówcie sie czy wy codziennie w pracy przez całe 8 bądź 12
                      godzin jesteście usmiechnięci i mili dla wszystkich??? Osobiście
                      robię zakupy w Biedronce na Grudziądzkiej i nie zdarzyło mi sie żeby
                      ktoraś z kasjerek bądź kasjerów byli dla mnie nie mili. Obydwaj
                      panowie mówią proszę i dziękuję, rzetelnie wypełniając swoje
                      obowiązki, a uśmiech...cóż..to chyba nie leży już w ich obowiązkach,
                      prawda? Poza tym wiekszość kupujących do usmiechniętych też nie
                      należy...
                      • Gość: Frytipikones Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.chelmno.mm.pl 12.03.09, 18:38
                        Wtrącę iż dzisiaj będąc w Biedronce przy ulicy Łunawskiej, wnet zostałem
                        potrącony przez kobietę pracującą w Biedronce, maszyną do czyszczenia podłóg.
                        Mało tego... Przed nosem został zamknięty tzn. Szlaban ! Można to ująć jednym
                        słowem, a mianowicie KATASTROFA !!!
                      • Gość: gosc Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:40
                        No to ja mam zeby suszyc a pan kasjer burknie cos pod nosem
                        pierdyknie reszta pieniedzy i ja mam mu pewnie jeszcze za to
                        podziekowac.Mozna byc zmeczonym w czasie pracy lub miec gorszy dzien
                        ale nie codziennie.
                        • Gość: xD Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:50
                          śmiać się chce, jak głębokie wnętrze mają nasi kochani mieszkańcy Chełmna...
                          mają TAAKIE wielkie problemy egzystencjonalne, jak burknięcie w Biedronce,
                          szaprnięcie przez "tłustą masę"... toż to uwłacza ludzkiej gdności! Jak tak może
                          być!!! Wszak takie epizody sprawiają, ze się odechciewa żyć... Z mojej strony
                          proponuję :zniesmaczonej i jej poplecznikom wykopać rów i strzelić sobie w
                          pierś, jeżeli życie Was tak krzywdzi, że byście zostali rozjechali przez maszynę
                          do mycie pogłóg(?) xD
                          POINTA: CHEłMNO SCHODZI NA PSY... ;D;D;D;D POGRATULOWAć TYLKO INTELIGENCJI. PS.
                          Ja również nie jestem jakkolwiek spokrewniona z obsługą, ochroną itp, jak celnie
                          zauważył jeden z naszych kochanych inteligentów.
                  • Gość: nie kient Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 02:58
                    to chyba pracujesz za ladą na wsi tam gdzie nie ma obrotu bo biedronka
                    nastawiona jest na produktywność (wyeksploatowanie do zera) czyli nie ma czasu
                    zjeść,załatwić się,posprzątać sklepu,wyłożyć
                    towaru........................................................................................................................
                    no i oczywiście trzymania tobie i innym debilom palca w dupie żebyś nie kwiczał.
                    Pozdrawiam
    • Gość: Sabina :) Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 77.245.246.* 14.03.09, 10:27
      a ja lubię robić zakupy w biedronce!
      • Gość: Fritipikones Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.chelmno.mm.pl 14.03.09, 11:52
        Nie, nie krzywdzi mnie życie.
        Ale uważam że kobieta mogla trochę bardziej uważać, gdyż nie miło byłoby zostać,
        jak to napisałeś / łaś potrąconym przez maszynę do mycie podłóg. To co piszesz
        przekracza ludzkie pojęcie. Chyba nie byłoby śmiesznie gdyby taka sytuacja miała
        miejsce?? Czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę jaki bo byłby ból ? Chyba nie
        zdajesz .! Więc się lepiej na ten temat nie wypowiadaj.! Pozdrawiam ;)
    • Gość: eeee Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 80.51.140.* 16.03.09, 20:40
      chyba nie
    • Gość: ajka Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 12:17
      biedronka to mala pestka obsluga w zabce na rynku to dopiero
      katastrofa zero szacuknu dla czlowieka juz wiecej tam niepojde
      zmienic obsluge a w szczegulnosci AJENTA
      • Gość: STOKROTKA Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 12:27
        AJKA ZGADZAM SIE Z TOBA ZABKA NA RYNKU TO TOTALNA PORASZKA DO
        LIKWIDACJI OBSLUGA I SZEFOSTWO KIEDYS PLACILEM TAK RACHUNKI ALE
        CIAGLE PRZYCHODZILY MI UPOMIENIA ZE NIE JEST ZAPLACONE WIEC
        JEDNOCZMY SILY I NIE DORABIAJMY ZLODZIEJI BIEDRONKA JEST SUPER A
        ZABKA NA RYNKU DO PIACHU
        • Gość: nieosiagalna Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 16:59
          JA JAK PLACILAM ZA COLE I CHIPSY TO RESZTY NIE ZOBACZYLAM A DALAM
          50ZL A MIALAM ZAPLACIC OK 12ZL Z SPRZEDAWCZYNIA SIE KLUCILAM TO
          POWIEDZIALA ZE MI RESZTE ODDALA!!!!!!!! ZABKA NA RYNKU TO ZLODZIEJE
          A ZABKA NA GRUDZIADZKIEJ RZADZI ZABKA RYNEK DOLEM A ZABKA
          GRUDZIADZKA GORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: joł Re: wczoraj w Biedronce.... IP: 89.231.148.* 20.03.09, 20:05
            'do akcji wkroczyła gruba masa'

Dlaczego wymagasz od innych tego czego Ci brakuje?!
          • Gość: ja Re: wczoraj w Biedronce.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 02:31
            to jak reszty ci nie oddały trzeba było zrobić kontrole kasetki a jak nie to
            wezwać policje ja bym tak zrobił choć by to była złotówka bo to są twoje
            pieniądze i po problemie !!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka