Dodaj do ulubionych

To forum nawet nie ma admina :D

10.03.10, 12:45
Odklejcie ryby i zdejmijscie różańce ze swoich wozów :D
Obserwuj wątek
    • kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 16.03.10, 21:18
      A ty zmień pojemnik na sałatkę buraczaną (jeśli wiesz o czym mówię) na porządny
      samochód np. skodę:P
      • antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 29.03.10, 14:46
        mhm pędze , czekaj bo jeszcze rybe na klape musze kupić i różaniec
        na lusterko .

KPINA CZY PROCENTY JESZCZE NIE WYPAROWAŁY
        • kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 31.03.10, 21:47
          Różaniec to ty sobie człowieku kup. Tylko nie wieszaj na lusterku a weź do ręki i pomódl się o zdrowie bo o rozum jak widać już za późno!!!
          • antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 01.04.10, 15:06
            Jestem pełen podziwu dla tej szybkiej oceny mojego stanu
            psychicznego , poprostu powinnaś myśleć o kształceniu sie w kierunku
            psychologii.

Wsiadaj w swoją piździałke i zmykaj .
            • kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 07.04.10, 22:27
              Nie trzeba być psychologiem żeby wyczaić ćwoka w beemce, który pewnie sam
              obwiesza ją rybami i różańcami a innym wytyka to zawczasu, żeby jemu nie
              pojechali po rajtach!!!! Żenada!!!!!
              • antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 08.04.10, 09:14
                Ty panienko z okienka bo ci żyłka pęknie jak będziesz sie tak
                spinać , jak byś była inteligentna to byś sie zoriętowała że
                nie bmka a japoniec o czym świadczy podpis poniżej to takie coś
                wiesz :-D

Jakoś dziwnie dzisiaj na drodze znowu zamulali przedemną skodziarze
                z katolską rybka na klapie i różańcowe fany .

Zajmij sie lepiej sobą lala bo masz jakiś problem i ewnidentnie
                sobie z nim nie radzisz :)

No to hej
                • antyrybiarz Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfelka 08.04.10, 09:37
                  Czytam cię kolecfelka i można by stwierdzić że jesteś jakąś
                  zdesperowaną lalunia ale nie :)

Ty jesteś frajerem pod damską nazwą kolecfelka , skodziarzem ,
                  forumowym śliniakiem toczącym się swoją złomiatą Felicją 1.3 nie
                  rozróżniającym skody od vw, mercedesa czy bmw jak to
                  piszesz .Zakładającym do swojego złoma strumienice <SMIECH>

Cyt. : ".....Ja na pierwszą
                  randkę pojechałem autobusem i dziś jestem szczęśliwym mężem i ojcem"

„…. Po założeniu strumienicy nie zauważyłem żadnych efektów mocy…”

Żal mi Ciebie więc nie pogrążaj się dalej , nie rób z siebie
                  pośmiewiska , nie spuszczaj się tak na forum Wiadomości bo każdy
                  twój wpis to parodia czeskiego humoru.
                  • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 08.04.10, 22:16
                    Parodią to jesteś ty antyrybiarz. Żal mi ciebie a właściwie twoich starych, że
                    zdecydowali się stworzyć coś takiego. Choć chyba nie do końca byli świadomi co
                    robią a szkoda może wtedy wyszłoby im coś sensowniejszego jak FAN Japan Cars
                    snujący się po drogach może i japończykiem ale dwa dni młodszym od najstarszego
                    człowieka na świecie i pożerającym paliwo jak Jelcyn gorzałę.Przestań się w
                    końcu ośmieszać i po prostu przyznaj, że wara ci wisi po kolana na widok skody,
                    może nie koniecznie felicji.
                    • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 09.04.10, 11:22
                      Biedaku , zarób, kup to samo i wtedy sie wypowiadaj :) a tym czasem
                      nic sensownego nie napisałeś po raz kolejny i jedyne co mi wisi jak
                      widze skode to kropla łzy pod okiem z żalu i smutku oraz pogardy dla
                      tego szmelcu ze znaczkiem rozjechanej żaby na Czeskiej polnej drodze.

"......snujący się po drogach może i japończykiem ale dwa dni
                      młodszym od najstarszego
                      człowieka na świecie i pożerającym paliwo jak Jelcyn gorzałę...."

Skąd ty bierzesz te złote myśli ... z kółka różańcowego chyba .
                      • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 12.04.10, 22:11
                        Znałem kiedyś podobnego frajera, któremu tatuś kupił "japan cars", szkoda tylko,
                        że zabrał do piachu dwóch niewinnych ludzi. Zdaje się ,że ciebie czeka to samo
                        ale przynajmniej szkoda nie będzie!!!
                        • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 13.04.10, 11:44
                          A co mają twoi koledzy frajerzy do mnie ? ech , znowu bredzisz .

co mu kupił ? :) a co to za marka japan cars ?

Pucuj favoritke bo rdzą zachodzi .
                          • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 15.04.10, 21:14
                            Sfrustrowany dzieciaku z rozdętym do granic możliwości "ego" jak masz problem ze
                            sobą i nie możesz sobie z tym poradzić to nie szukaj pomocy na forum
                            motoryzacyjnym tylko wsiądź na ten swój japoński (mam nadzieję)rowerek z
                            czterema kółkami i jedź do psychologa albo lepiej siądź na torach i poczekaj na
                            pospieszny. Tak będzie szybciej i z korzyścią dla wszystkich.
                            Ktoś kiedyś powiedział bardzo mądre słowa: "Kiedy się nie ma nic do powiedzenia
                            najlepiej jest milczeć". Pomyśl o tym jeżeli wiesz jak to się robi, no i
                            oczywiście jeżeli masz czym w co osobiście wątpię.
                            A co do marki "japan cars" zapytaj sam siebie w końcu ty wiesz najlepiej :D
                            • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 16.04.10, 10:48
                              Czytam i stwierdzam że chyba za dużo w twoim organizmie
                              psylocybiny :) czyt. halucynogen dla zrozumienia.

Ja nie mam żadnych problemów , gdzie ja to napisałem i gdzie ja
                              szukam pomocy ??? bredzisz po raz kolejny nie mając nic do napisania.

Przypałętałeś się do tego wątku i nic nie wnosisz a ja mam tylko z
                              ciebie polewkę.

Co mam siebie zapytać ? - stwierdziłem że jesteś zwyczajnym Fabio-
                              skodziarzem który pitoli bzdury , a do mojego rowerka twoja fabia
                              może jedynie posmękać i jęknąć z żalu .

Zajmij się lepiej żoną bo jak będziesz za długo na necie siedział to
                              cię w trąbę puści z jakimś facetem który jeździ porządnym wozem .
                              • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 17.04.10, 19:03
                                Zdecyduj się w końcu o jaką skodę ci chodzi bo po twoich wypocinach można by
                                sądzić, że mam ich cały garaż (favoritka, fabia, felicja).
                                A co do ostatniego wątku to cie muszę rozczarować i to podwójnie bo żona mnie
                                wcale nie chce zostawić a już najmniej interesują Ją "japan cars" jeżeli chodzi
                                o porządne wozy!!!!
                                • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 18.04.10, 19:14
                                  czy felicja czy favorit czy fabia ... jeden scheis

skodziarz to skodziarz , ewentualnie móglbym sie pokłonić przed
                                  superbem ale o tym to mozesz pośnić.
                          • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 17.04.10, 18:58

"> Pucuj favoritke bo rdzą zachodzi ." Po raz kolejny dałeś wyraz swojej
                            "nieprzeciętnej" inteligencji. Gdybyś miał chociaż śladowe ilości tego, czego
                            wydaje ci się, że masz w nadmiarze to wiedziałbyś o jaki model skody chodzi. No
                            cóż jedni mają głowę po to żeby mieć w niej coś co powszechnie nazywa się
                            mózgiem a inni po to żeby mieć na co założyć czapkę!!!!Twoja wypowiedź(nie tylko
                            ta z resztą) dobitnie świadczy do której grupy się zaliczasz. Powiem tak, z moim
                            psem mogę pogadać bardziej logicznie :(
                            • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 18.04.10, 19:12
                              Gratuluje umiejętności dogadywania się ze zwięrzętami , a co do
                              kobiet uwierz że gdyby sie tylko nadażyła takowa sytuacja że znikasz
                              na miesiac i nagle zakręcił by sie przystojny z dobrym wozem jedynie
                              z kim bys mógł wieczorami rozmawiac to twój pies :)

nie obrażając psa :)
                              • kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 19.04.10, 21:15
                                To ty uwierz, że mam go na na tyle ,że nie muszę się niczego obawiać a już na
                                pewno nie muszę sobie ani przedłużać a ni pogrubiać żadnym "japan cars'em"
                                jak ty. Pozostaje mi tylko współczuć ci choć nie wiem czy jest sens :D
                                • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 10:04
                                  heh dobre , uważasz że jak ktos jeździ lepszym autem to znaczy ze
                                  sobie coś przedłuża ? a może poprostu go stać i nie musi sie kulać
                                  tym co ty ...

Wg twojego toku myslenia wszyscy z tańszymi autami i rocznikowo
                                  wiekowymi mają długie i grube ? hehehe dobre naprawde dobre

Poprostu błysnąłeś teraz jak nic .
                                  • dark13 Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 17:33
                                    Rybiarz ty nie powinienes sie przebadac?
                                    Nie rozumiem ludzi ktorzy dyskutuje z debilem, chcesz sie przekonac czy nie
                                    jestes glupszy od tego trolla?
                                    Olej tego dzieciaka to mu sie znudzi
                                    • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 20:15
                                      dark13 napisał:
                                      Nie rozumiem ludzi ktorzy dyskutuje z debilem, chcesz sie przekonac
                                      czy nie
                                      > jestes glupszy od tego trolla?
                                      > Olej tego dzieciaka to mu sie znudzi

Masz racje ,olewam go od teraz .
                    • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 09.04.10, 11:28
                      PS Szkoda mi twojej żonki , że ma takiego drewnianego gnata w domu
                      i dzieci które słuchają argumentacji jedynie takiej na jaką cie
                      stać , czyli typu wiszą ci wary itd....

A może komu innemu wiszą wary w twojej chałupce :-)
                      • butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 29.05.10, 21:12
                        powiem tak: wlasnie kupilem Fabie, przyjemny samochodzik, calkiem wystarczajacy
                        jak na moje potrzeby. nie mam kapelusza, rozanca ani rybki naklejonej z tylu.
                        chlopie - ogarnij sie i przestan pluc jadem. a tak w ogole to jest to forum
                        SKODY a nie Japan Cars, po cholere tu wlazisz?wyglada na to, ze masz zalosne
                        zycie, skoro sie musisz w tak beznadziejny sposob dowartosciowywac. przemysl to
                        i wyciagnij wnioski.
                        • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 14:30
                          nie mam kapelusza, rozanca ani rybki naklejonej z tylu.
                          -Chwała Ci Panie za to !

wyglada na to, ze masz zalosne zycie, skoro sie musisz w tak
                          beznadziejny sposob dowartosciowywac. przemysl to
                          i wyciagnij wnioski.
                          -Żałosne zycie to mam jak mijam skode w tępie żółwia z rybą i
                          różańcem w kapeluszu
                          ,

powiem tak: wlasnie kupilem Fabie, przyjemny samochodzik, calkiem
                          wystarczajacy jak na moje potrzeby
                          Jaka kasa takie potrzeby , jakie potrzeby taki człowiek

• butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 15:56
                            antyrybiarz napisał: >
                            -Żałosne zycie to mam jak mijam skode w tępie żółwia z rybą i
                            > różańcem w kapeluszu
                            ,

hmm...a może w TEMPIE raczej?
                            ale cóż, jaka ortografia, taki post- jaki post, taki człowiek. TĘPY...
                            • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 17:58
                              oj tam oj tam paskudna literówa i tyle . Rozumiem że swojej kobiecie
                              i całej rodzinie też wywalasz z tępakami jak sie pomylą ? heh
                              problem tylko w tym że 90% skodziarzy to barany i sieroty drogowe ,
                              dziady z wasami i różancami , jak to jest chłopcze że codziennie
                              mijam ich od kąd ktoś mi na to zwrocił uwage he ? jak to jest że ta
                              marka i charakterystyczne tępe mordy widze za kierownicą w tych
                              bolidach . Wpisz sobie w google skodziarz to zobaczysz jak posypią
                              się strony , fora, na ten temat i opinie setek ludzi w taki sam
                              sposób. To nie złosliwość do marki ale tak samo jak starymi BMW
                              jedźily drechy i karki tak samo fabiami ,favoritkami kulają się
                              sieroty.
                              • antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 18:01
                                PS człek pisząc popełnia błędy i taka jego natura tym bardziej jak
                                sie poddenerwuje, a ty jestes kolejnym który nie ma asa w rekawie ,
                                żadnego faktu ani zaprzeczenia konkretnego i jedyne co ci pozostaje
                                to wytykanie głupiego błędu który wogóle nie ma znaczenia .
                                • butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 01.06.10, 09:27
                                  nie znoszę błędów ortograficznych, a szczególnie w necie. kojarzy mi się to od razu z dziećmi neo i automatycznie za takiego uważam autora postu. wyobraź sobie, że taka "literówka" potrafi niektórych zniechęcić w ogóle do czytania całej reszty postu, z punktu odbierając autorowi wiarygodność. nie mam asów w rękawie i chyba nie potrzebuję ich mieć, czepianie się przez ciebie do marki samochodu jest generalizowaniem mającym wszelkie cechy zaślepienia. co w połączeniu z błędami ortograficznymi tym bardziej odbiera wiarygodność. a wycieczki personalne typu "chłopcze" odbierają ją CAŁKOWICIE. z twoich postów wynika bowiem, że jesteś zakomplesionym dzieckiem, bądź osobą, która jeszcze do niedawna tym dzieckiem była. zresztą twoje posty nie mają jak się zdaje na celu dyskusji a jedynie typową dla dzieci neo właśnie - internetową "napinkę". wracając zaś do topicu - wielu moich znajomych natomiast uważa, ze im bardziej "wypasiona" bryka - tym większy burak i cham za kółkiem. i wcale nie skodziarz. jeśli uważasz, ze ostrożna i płynna jazda zgodnie z przepisami (bądź lekko je naginając) jest synonimem "sieroty" to naprawdę nie mam o czym z tobą rozmawiać...
                                  • antyrybiarz daruj 01.06.10, 10:55
                                    Ja to zauważyłem w 1 sekundzie czytania twoich wypocin na temat
                                    poprawnej pisowni że nie ma co się wysilać . Nic w temacie i tyle ci
                                    pozostaje co spuszczenie się na temat ortografii.

Jak zwykle : jeżeli uważasz ze przepisowa jazda bla bla bla
                                    zamulanie drogi i tyle . Dzisiaj po raz kolejny miałem po drodze 6
                                    zamulaczy z tego 4 skody a w tym dwie z nakleją katolickiej ryby i
                                    różańcem na lusterku . Dziwne nie  Na drodze gdzie przepisowo 60
                                    km/h można spokojnie jechać oni oczywiście 40 . Efekt tego taki, że
                                    ludzie są spóźnieni.

Nie interesuje mnie co cię zniechęca do czytania wątków na forach ,
                                    tak samo za kogo mnie masz i innych bo dla mnie jesteś maślaną
                                    fasolką która z końca kraju wypociła parę słów i przelała na sieć i
                                    jeżeli uważasz ze nie masz o czym rozmawiać z kimś i głośno o tym
                                    mówisz , a w dodatku nie popierasz swoich wypowiedzi faktami ,
                                    zamilcz i daruj komentarze chyba że z zawodu jesteś nauczycielem i
                                    masz potrzebę zmiany świata wirtualnego.
                                    • butterbean Re: daruj 01.06.10, 14:05
                                      twoja agresja i jad wskazuje , że miałem rację.jesteś po prostu trollem
                                      dzieciaku i nie ma co marnować na ciebie klawiatury. zresztą twoje wypowiedzi w
                                      innych wątkach dobitnie na to wskazują. przestaję cię zatem karmić trollu. sio,
                                      trollu.
                                      • antyrybiarz butterbean bystrzacha :-D 01.06.10, 14:25
                                        Gratuluje inteligencji , twoje bystre oko powaliło mnie na kolana .
                                        Dzieciakiem to może już nie bo mam więcej niż naście , trollem hmm
                                        czasami
                                        lubię denerwować pajaców i życiowe mameje . Oprócz tego że
                                        przestudiowałeś całą historię forum opisałeś moją
                                        osobę ,prawdopodobnie tym co słyszałeś całe swoje dzieciństwo znowu
                                        nic w temacie nie napisałeś . Heh śmieszny jesteś wiesz :-D

Agresja- do tego sie przyznaje bez bicia, na widok skody z rybą pęka
                                        mi coś w środku i cierpie
                                        • freepalikot antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś , niż 12.06.10, 20:25
                                          ustawa przewiduje... ci co chwalą się publicznie na forum kasą
                                          (rzekomym posiadaniem) są zwyczajnymi gołodupcami, więc niegraj
                                          tutaj pana , jak szmaciarz z wypierdzianego japońca jesteś. jaki
                                          gołodupiec, taki szmaciarz na forum... uprzedzając twoje wypociny na
                                          mój temat , niemam Skody i choć nigdy nie miałem, to nie widzę
                                          powodów aby jej nie kupić w przyszłości, bez odbioru padalcu bo
                                          więcej odpisywał gnojowi nie będę, za mały jesteś żeby ze mną
                                          dyskutować...
                                          • antyrybiarz skoro nie masz skody to wyp**** 13.06.10, 16:35
                                            Szmaciażem jestes ty ,twoj ojciec , matka i żona /kobieta , dzieci i
                                            cała smierdząca okolica która cie wychowała

hamstwo za hamstwo szmaciarzu

Małego to masz w gaciach zalany gnoju.

CI CO BLUZGAJA , WPADAJAC W SRODEK ROZMOWY BEZ ZBEDNYCH ARGUMETOW SA
                                            SZMACIARZAMI Z TONĄ KOMPLEKSOW NA PLECACH ...
                                          • antyrybiarz kia ceed <-- buahahahahah 13.06.10, 16:37
                                            toś pokazał szczyt szczytów ,
                                          • butterbean Re: antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś 13.06.10, 18:32
                                            nie karm trolla. zobacz jak się podniecił - aż 2 posty wysmażył zadowolone z
                                            siebie dziecko neo. zapewne w myslach jest posiadaczem limitowanej serii
                                            najnowszego modelu Hondy.a że rzeczywistosć boli-trzeba jakos
                                            odreagować.najlepiej na forum zupełnie innej marki samochodu.tak,że jeszcze raz-
                                            nie karmcie trolla zwanego antyrybiarz.nie dostanie jesć to sam zdechnie,albo
                                            przeniesie się na inne żerowiska:)
                                            • antyrybiarz Re: antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś 13.06.10, 21:29
                                              Mówiłes że nie karmisz a co robisz ? po raz kolejny? smażyłem
                                              dzisiaj jajo i parówki , a co do dziecka neo to wlasnie ty nim
                                              jesteś :) czerpiesz przyjemność i jesteś jeszcze głupszy bo sie
                                              spuszczasz z każdą odpowiedzią :) kolejną i koleją :) raz
                                              powiedzialeś dowidzenia więc bądź słowny :) wiem wiem nie możesz bo
                                              będzie cię korcilo co napisałem , wieczorem ,rano i w dzień :) .

PS szkoda że nie masz fabiedy albo favoritki , postawił bym ci rybe
                                              na allegro - zamiast piva heh. bajo
                                            • antyrybiarz butterbean = freepalikot ? klon ? 13.06.10, 21:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka