antyrybiarz 10.03.10, 12:45 Odklejcie ryby i zdejmijscie różańce ze swoich wozów :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 16.03.10, 21:18 A ty zmień pojemnik na sałatkę buraczaną (jeśli wiesz o czym mówię) na porządny samochód np. skodę:P Link Zgłoś
antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 29.03.10, 14:46 mhm pędze , czekaj bo jeszcze rybe na klape musze kupić i różaniec na lusterko . KPINA CZY PROCENTY JESZCZE NIE WYPAROWAŁY Link Zgłoś
kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 31.03.10, 21:47 Różaniec to ty sobie człowieku kup. Tylko nie wieszaj na lusterku a weź do ręki i pomódl się o zdrowie bo o rozum jak widać już za późno!!! Link Zgłoś
antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 01.04.10, 15:06 Jestem pełen podziwu dla tej szybkiej oceny mojego stanu psychicznego , poprostu powinnaś myśleć o kształceniu sie w kierunku psychologii. Wsiadaj w swoją piździałke i zmykaj . Link Zgłoś
kolecfelka Re: To forum nawet nie ma admina :D 07.04.10, 22:27 Nie trzeba być psychologiem żeby wyczaić ćwoka w beemce, który pewnie sam obwiesza ją rybami i różańcami a innym wytyka to zawczasu, żeby jemu nie pojechali po rajtach!!!! Żenada!!!!! Link Zgłoś
antyrybiarz Re: To forum nawet nie ma admina :D 08.04.10, 09:14 Ty panienko z okienka bo ci żyłka pęknie jak będziesz sie tak spinać , jak byś była inteligentna to byś sie zoriętowała że nie bmka a japoniec o czym świadczy podpis poniżej to takie coś wiesz :-D Jakoś dziwnie dzisiaj na drodze znowu zamulali przedemną skodziarze z katolską rybka na klapie i różańcowe fany . Zajmij sie lepiej sobą lala bo masz jakiś problem i ewnidentnie sobie z nim nie radzisz :) No to hej Link Zgłoś
antyrybiarz Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfelka 08.04.10, 09:37 Czytam cię kolecfelka i można by stwierdzić że jesteś jakąś zdesperowaną lalunia ale nie :) Ty jesteś frajerem pod damską nazwą kolecfelka , skodziarzem , forumowym śliniakiem toczącym się swoją złomiatą Felicją 1.3 nie rozróżniającym skody od vw, mercedesa czy bmw jak to piszesz .Zakładającym do swojego złoma strumienice <SMIECH> Cyt. : ".....Ja na pierwszą randkę pojechałem autobusem i dziś jestem szczęśliwym mężem i ojcem" „…. Po założeniu strumienicy nie zauważyłem żadnych efektów mocy…” Żal mi Ciebie więc nie pogrążaj się dalej , nie rób z siebie pośmiewiska , nie spuszczaj się tak na forum Wiadomości bo każdy twój wpis to parodia czeskiego humoru. Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 08.04.10, 22:16 Parodią to jesteś ty antyrybiarz. Żal mi ciebie a właściwie twoich starych, że zdecydowali się stworzyć coś takiego. Choć chyba nie do końca byli świadomi co robią a szkoda może wtedy wyszłoby im coś sensowniejszego jak FAN Japan Cars snujący się po drogach może i japończykiem ale dwa dni młodszym od najstarszego człowieka na świecie i pożerającym paliwo jak Jelcyn gorzałę.Przestań się w końcu ośmieszać i po prostu przyznaj, że wara ci wisi po kolana na widok skody, może nie koniecznie felicji. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 09.04.10, 11:22 Biedaku , zarób, kup to samo i wtedy sie wypowiadaj :) a tym czasem nic sensownego nie napisałeś po raz kolejny i jedyne co mi wisi jak widze skode to kropla łzy pod okiem z żalu i smutku oraz pogardy dla tego szmelcu ze znaczkiem rozjechanej żaby na Czeskiej polnej drodze. "......snujący się po drogach może i japończykiem ale dwa dni młodszym od najstarszego człowieka na świecie i pożerającym paliwo jak Jelcyn gorzałę...." Skąd ty bierzesz te złote myśli ... z kółka różańcowego chyba . Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 12.04.10, 22:11 Znałem kiedyś podobnego frajera, któremu tatuś kupił "japan cars", szkoda tylko, że zabrał do piachu dwóch niewinnych ludzi. Zdaje się ,że ciebie czeka to samo ale przynajmniej szkoda nie będzie!!! Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 13.04.10, 11:44 A co mają twoi koledzy frajerzy do mnie ? ech , znowu bredzisz . co mu kupił ? :) a co to za marka japan cars ? Pucuj favoritke bo rdzą zachodzi . Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 15.04.10, 21:14 Sfrustrowany dzieciaku z rozdętym do granic możliwości "ego" jak masz problem ze sobą i nie możesz sobie z tym poradzić to nie szukaj pomocy na forum motoryzacyjnym tylko wsiądź na ten swój japoński (mam nadzieję)rowerek z czterema kółkami i jedź do psychologa albo lepiej siądź na torach i poczekaj na pospieszny. Tak będzie szybciej i z korzyścią dla wszystkich. Ktoś kiedyś powiedział bardzo mądre słowa: "Kiedy się nie ma nic do powiedzenia najlepiej jest milczeć". Pomyśl o tym jeżeli wiesz jak to się robi, no i oczywiście jeżeli masz czym w co osobiście wątpię. A co do marki "japan cars" zapytaj sam siebie w końcu ty wiesz najlepiej :D Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 16.04.10, 10:48 Czytam i stwierdzam że chyba za dużo w twoim organizmie psylocybiny :) czyt. halucynogen dla zrozumienia. Ja nie mam żadnych problemów , gdzie ja to napisałem i gdzie ja szukam pomocy ??? bredzisz po raz kolejny nie mając nic do napisania. Przypałętałeś się do tego wątku i nic nie wnosisz a ja mam tylko z ciebie polewkę. Co mam siebie zapytać ? - stwierdziłem że jesteś zwyczajnym Fabio- skodziarzem który pitoli bzdury , a do mojego rowerka twoja fabia może jedynie posmękać i jęknąć z żalu . Zajmij się lepiej żoną bo jak będziesz za długo na necie siedział to cię w trąbę puści z jakimś facetem który jeździ porządnym wozem . Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 17.04.10, 19:03 Zdecyduj się w końcu o jaką skodę ci chodzi bo po twoich wypocinach można by sądzić, że mam ich cały garaż (favoritka, fabia, felicja). A co do ostatniego wątku to cie muszę rozczarować i to podwójnie bo żona mnie wcale nie chce zostawić a już najmniej interesują Ją "japan cars" jeżeli chodzi o porządne wozy!!!! Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 18.04.10, 19:14 czy felicja czy favorit czy fabia ... jeden scheis skodziarz to skodziarz , ewentualnie móglbym sie pokłonić przed superbem ale o tym to mozesz pośnić. Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 17.04.10, 18:58 "> Pucuj favoritke bo rdzą zachodzi ." Po raz kolejny dałeś wyraz swojej "nieprzeciętnej" inteligencji. Gdybyś miał chociaż śladowe ilości tego, czego wydaje ci się, że masz w nadmiarze to wiedziałbyś o jaki model skody chodzi. No cóż jedni mają głowę po to żeby mieć w niej coś co powszechnie nazywa się mózgiem a inni po to żeby mieć na co założyć czapkę!!!!Twoja wypowiedź(nie tylko ta z resztą) dobitnie świadczy do której grupy się zaliczasz. Powiem tak, z moim psem mogę pogadać bardziej logicznie :( Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 18.04.10, 19:12 Gratuluje umiejętności dogadywania się ze zwięrzętami , a co do kobiet uwierz że gdyby sie tylko nadażyła takowa sytuacja że znikasz na miesiac i nagle zakręcił by sie przystojny z dobrym wozem jedynie z kim bys mógł wieczorami rozmawiac to twój pies :) nie obrażając psa :) Link Zgłoś
kolecfelka Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 19.04.10, 21:15 To ty uwierz, że mam go na na tyle ,że nie muszę się niczego obawiać a już na pewno nie muszę sobie ani przedłużać a ni pogrubiać żadnym "japan cars'em" jak ty. Pozostaje mi tylko współczuć ci choć nie wiem czy jest sens :D Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 10:04 heh dobre , uważasz że jak ktos jeździ lepszym autem to znaczy ze sobie coś przedłuża ? a może poprostu go stać i nie musi sie kulać tym co ty ... Wg twojego toku myslenia wszyscy z tańszymi autami i rocznikowo wiekowymi mają długie i grube ? hehehe dobre naprawde dobre Poprostu błysnąłeś teraz jak nic . Link Zgłoś
dark13 Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 17:33 Rybiarz ty nie powinienes sie przebadac? Nie rozumiem ludzi ktorzy dyskutuje z debilem, chcesz sie przekonac czy nie jestes glupszy od tego trolla? Olej tego dzieciaka to mu sie znudzi Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 20.04.10, 20:15 dark13 napisał: Nie rozumiem ludzi ktorzy dyskutuje z debilem, chcesz sie przekonac czy nie > jestes glupszy od tego trolla? > Olej tego dzieciaka to mu sie znudzi Masz racje ,olewam go od teraz . Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 09.04.10, 11:28 PS Szkoda mi twojej żonki , że ma takiego drewnianego gnata w domu i dzieci które słuchają argumentacji jedynie takiej na jaką cie stać , czyli typu wiszą ci wary itd.... A może komu innemu wiszą wary w twojej chałupce :-) Link Zgłoś
butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 29.05.10, 21:12 powiem tak: wlasnie kupilem Fabie, przyjemny samochodzik, calkiem wystarczajacy jak na moje potrzeby. nie mam kapelusza, rozanca ani rybki naklejonej z tylu. chlopie - ogarnij sie i przestan pluc jadem. a tak w ogole to jest to forum SKODY a nie Japan Cars, po cholere tu wlazisz?wyglada na to, ze masz zalosne zycie, skoro sie musisz w tak beznadziejny sposob dowartosciowywac. przemysl to i wyciagnij wnioski. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 14:30 nie mam kapelusza, rozanca ani rybki naklejonej z tylu. -Chwała Ci Panie za to ! wyglada na to, ze masz zalosne zycie, skoro sie musisz w tak beznadziejny sposob dowartosciowywac. przemysl to i wyciagnij wnioski. -Żałosne zycie to mam jak mijam skode w tępie żółwia z rybą i różańcem w kapeluszu, powiem tak: wlasnie kupilem Fabie, przyjemny samochodzik, calkiem wystarczajacy jak na moje potrzeby Jaka kasa takie potrzeby , jakie potrzeby taki człowiek Link Zgłoś
butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 15:56 antyrybiarz napisał: > -Żałosne zycie to mam jak mijam skode w tępie żółwia z rybą i > różańcem w kapeluszu, hmm...a może w TEMPIE raczej? ale cóż, jaka ortografia, taki post- jaki post, taki człowiek. TĘPY... Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 17:58 oj tam oj tam paskudna literówa i tyle . Rozumiem że swojej kobiecie i całej rodzinie też wywalasz z tępakami jak sie pomylą ? heh problem tylko w tym że 90% skodziarzy to barany i sieroty drogowe , dziady z wasami i różancami , jak to jest chłopcze że codziennie mijam ich od kąd ktoś mi na to zwrocił uwage he ? jak to jest że ta marka i charakterystyczne tępe mordy widze za kierownicą w tych bolidach . Wpisz sobie w google skodziarz to zobaczysz jak posypią się strony , fora, na ten temat i opinie setek ludzi w taki sam sposób. To nie złosliwość do marki ale tak samo jak starymi BMW jedźily drechy i karki tak samo fabiami ,favoritkami kulają się sieroty. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 31.05.10, 18:01 PS człek pisząc popełnia błędy i taka jego natura tym bardziej jak sie poddenerwuje, a ty jestes kolejnym który nie ma asa w rekawie , żadnego faktu ani zaprzeczenia konkretnego i jedyne co ci pozostaje to wytykanie głupiego błędu który wogóle nie ma znaczenia . Link Zgłoś
butterbean Re: Sprostowanie do tego czegoś,kogoś : kolecfel 01.06.10, 09:27 nie znoszę błędów ortograficznych, a szczególnie w necie. kojarzy mi się to od razu z dziećmi neo i automatycznie za takiego uważam autora postu. wyobraź sobie, że taka "literówka" potrafi niektórych zniechęcić w ogóle do czytania całej reszty postu, z punktu odbierając autorowi wiarygodność. nie mam asów w rękawie i chyba nie potrzebuję ich mieć, czepianie się przez ciebie do marki samochodu jest generalizowaniem mającym wszelkie cechy zaślepienia. co w połączeniu z błędami ortograficznymi tym bardziej odbiera wiarygodność. a wycieczki personalne typu "chłopcze" odbierają ją CAŁKOWICIE. z twoich postów wynika bowiem, że jesteś zakomplesionym dzieckiem, bądź osobą, która jeszcze do niedawna tym dzieckiem była. zresztą twoje posty nie mają jak się zdaje na celu dyskusji a jedynie typową dla dzieci neo właśnie - internetową "napinkę". wracając zaś do topicu - wielu moich znajomych natomiast uważa, ze im bardziej "wypasiona" bryka - tym większy burak i cham za kółkiem. i wcale nie skodziarz. jeśli uważasz, ze ostrożna i płynna jazda zgodnie z przepisami (bądź lekko je naginając) jest synonimem "sieroty" to naprawdę nie mam o czym z tobą rozmawiać... Link Zgłoś
antyrybiarz daruj 01.06.10, 10:55 Ja to zauważyłem w 1 sekundzie czytania twoich wypocin na temat poprawnej pisowni że nie ma co się wysilać . Nic w temacie i tyle ci pozostaje co spuszczenie się na temat ortografii. Jak zwykle : jeżeli uważasz ze przepisowa jazda bla bla bla zamulanie drogi i tyle . Dzisiaj po raz kolejny miałem po drodze 6 zamulaczy z tego 4 skody a w tym dwie z nakleją katolickiej ryby i różańcem na lusterku . Dziwne nie Na drodze gdzie przepisowo 60 km/h można spokojnie jechać oni oczywiście 40 . Efekt tego taki, że ludzie są spóźnieni. Nie interesuje mnie co cię zniechęca do czytania wątków na forach , tak samo za kogo mnie masz i innych bo dla mnie jesteś maślaną fasolką która z końca kraju wypociła parę słów i przelała na sieć i jeżeli uważasz ze nie masz o czym rozmawiać z kimś i głośno o tym mówisz , a w dodatku nie popierasz swoich wypowiedzi faktami , zamilcz i daruj komentarze chyba że z zawodu jesteś nauczycielem i masz potrzebę zmiany świata wirtualnego. Link Zgłoś
butterbean Re: daruj 01.06.10, 14:05 twoja agresja i jad wskazuje , że miałem rację.jesteś po prostu trollem dzieciaku i nie ma co marnować na ciebie klawiatury. zresztą twoje wypowiedzi w innych wątkach dobitnie na to wskazują. przestaję cię zatem karmić trollu. sio, trollu. Link Zgłoś
antyrybiarz butterbean bystrzacha :-D 01.06.10, 14:25 Gratuluje inteligencji , twoje bystre oko powaliło mnie na kolana . Dzieciakiem to może już nie bo mam więcej niż naście , trollem hmm czasami lubię denerwować pajaców i życiowe mameje . Oprócz tego że przestudiowałeś całą historię forum opisałeś moją osobę ,prawdopodobnie tym co słyszałeś całe swoje dzieciństwo znowu nic w temacie nie napisałeś . Heh śmieszny jesteś wiesz :-D Agresja- do tego sie przyznaje bez bicia, na widok skody z rybą pęka mi coś w środku i cierpie Link Zgłoś
freepalikot antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś , niż 12.06.10, 20:25 ustawa przewiduje... ci co chwalą się publicznie na forum kasą (rzekomym posiadaniem) są zwyczajnymi gołodupcami, więc niegraj tutaj pana , jak szmaciarz z wypierdzianego japońca jesteś. jaki gołodupiec, taki szmaciarz na forum... uprzedzając twoje wypociny na mój temat , niemam Skody i choć nigdy nie miałem, to nie widzę powodów aby jej nie kupić w przyszłości, bez odbioru padalcu bo więcej odpisywał gnojowi nie będę, za mały jesteś żeby ze mną dyskutować... Link Zgłoś
antyrybiarz skoro nie masz skody to wyp**** 13.06.10, 16:35 Szmaciażem jestes ty ,twoj ojciec , matka i żona /kobieta , dzieci i cała smierdząca okolica która cie wychowała hamstwo za hamstwo szmaciarzu Małego to masz w gaciach zalany gnoju. CI CO BLUZGAJA , WPADAJAC W SRODEK ROZMOWY BEZ ZBEDNYCH ARGUMETOW SA SZMACIARZAMI Z TONĄ KOMPLEKSOW NA PLECACH ... Link Zgłoś
butterbean Re: antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś 13.06.10, 18:32 nie karm trolla. zobacz jak się podniecił - aż 2 posty wysmażył zadowolone z siebie dziecko neo. zapewne w myslach jest posiadaczem limitowanej serii najnowszego modelu Hondy.a że rzeczywistosć boli-trzeba jakos odreagować.najlepiej na forum zupełnie innej marki samochodu.tak,że jeszcze raz- nie karmcie trolla zwanego antyrybiarz.nie dostanie jesć to sam zdechnie,albo przeniesie się na inne żerowiska:) Link Zgłoś
antyrybiarz Re: antyrybiarz, stwierdzam że ty głupszy jesteś 13.06.10, 21:29 Mówiłes że nie karmisz a co robisz ? po raz kolejny? smażyłem dzisiaj jajo i parówki , a co do dziecka neo to wlasnie ty nim jesteś :) czerpiesz przyjemność i jesteś jeszcze głupszy bo sie spuszczasz z każdą odpowiedzią :) kolejną i koleją :) raz powiedzialeś dowidzenia więc bądź słowny :) wiem wiem nie możesz bo będzie cię korcilo co napisałem , wieczorem ,rano i w dzień :) . PS szkoda że nie masz fabiedy albo favoritki , postawił bym ci rybe na allegro - zamiast piva heh. bajo Link Zgłoś