cirano 16.05.06, 14:02 Polskie chacharstwo wybiera się na mistrzostwa do Berlina, aby pomścić wrześniową porażkę (tą z 1939). Chyba zaliczą następną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Anus European 16.05.06, 14:05 bez urazy, ale Ślązacy zostają doma? nie stać ich na bilety, czy wyjątkowo stają się na czas MŚ Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Anus European 16.05.06, 14:47 Osobiście, niy wybiyrom sie do Berlina. Gustuja w przitulności domowyj atmosferki. A i ryzyko mniyjsze, że sie za darmo łoberwie. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Anus European 17.05.06, 13:59 a może zwyczajnie nie potrafiłeś kupić biletów? na pewnym prowincjonalnym forum czytałem jak się nibyniemcy dziwili, że Polacy jadą z biletami w garści. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Anus European 17.05.06, 15:17 sss9 napisał: > a może zwyczajnie nie potrafiłeś kupić biletów? na pewnym prowincjonalnym forum > czytałem jak się nibyniemcy dziwili, że Polacy jadą z biletami w garści. Ich wszystko dziwi co nie jest mnimieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Anus European 17.05.06, 15:35 :))) a Niemców dziwi, że oni o sobie mowią ich bin deutsch. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Anus European 17.05.06, 15:39 sss9 napisał: > :))) a Niemców dziwi, że oni o sobie mowią ich bin deutsch. Zdziwienie ich pewnikiem jest wielkie. Tu kiedyś taki jeden udowadniał, że jest lepszym Mnimcem niż ci z DDR. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Anus European 17.05.06, 15:52 sss9 napisał: > :) a skąd był? z Bojkowa? To nie wykluczone. Dowodził tego z zapałem neofity. Odpowiedz Link Zgłoś