Dodaj do ulubionych

settembrini ma problemy

06.07.06, 12:02
sądząc, po wściekłości , z jaką zaprzecza faktom....nabroiło się, panie
settembrini, to teraz trzeba mysleć, jak z tego wybrnąć...
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:05
      łgarzu, a może zacytujesz,jak i kiedy settembrini "odmówił" wycięcia postu?
      czekamy..
      • settembrini Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:09
        niech se zamek10 pisze, na zdrowie! raz, ze nie otrzymalem ani razu namiaru na
        rzeczony watek z prosba o wykasowanie, dwa- sam go nigdy na oczy watku nie
        widzialem, trzy- po usilnym poszukiwaniu na oslej i tutaj, nie znalazlem go.
        watki nigdy nie przepadaja bez sladu, zatem daje mi to podstawe by stwierdzic,
        ze zamek10 konfabuluje.
        • zamek10 jak tam usilne poszukiwania!!!??? 06.07.06, 12:19
          a bez śladu przepadają watki i posty, które ty usuwasz. to jest dopiero draństwo!
          • bartoszcze Re: jak tam usilne poszukiwania!!!??? 06.07.06, 12:23
            no właśnie, łgarzu, gdzie kopia zgłoszenia do settembriniego?
      • zamek10 odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:10
        a także na kilkakrotne umieszczanie wiadomości o tym na forum, kłamco,a kiedy
        zapytał mnie o link, jak wczoraj publicznie stwierdził?
        • zamek10 Re: odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:11
          wątek nie przepadł bez śladu, ślad jest, o czym dobrze wiesz!podałem go przed
          chwilą na poprzednim moim wątku
        • bartoszcze Re: odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:11
          kopia zgłoszenia, łgarzu
          nie wywiniesz się tak łatwo
          • zamek10 hahaha,dobre... 06.07.06, 12:14
        • zamek10 waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:26
          tylko po co było z administrowania forum rezygnować? może lepiej teraz cicho
          siedzieć?a co do kopii, to on ma az takie kłopoty? no, no, nie myślałem...
          • bartoszcze Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:33
            nie lubię łgarzy, i to bardzo
            więc jeżeli zamierzasz ocalić resztki swojego dobrego imienia, to bierz się do
            szukania tego odmówionego zgłoszenia..
            • bravor Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:35
              batoszcze, cytuje twoje słowa:

Bo administracja, zarówno spoleczna, jak i zawodowa, co do zasady o tym nie
              informuje:)
              • bartoszcze Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:42
                Ale to nie ja napisałem, że odmówiono:)
                poza tym nie sposób odmówić zgłoszeniu, którego się nie dokonało, nie uważasz?
                • zamek10 a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było? 06.07.06, 12:44
                  poza tym,że settembrini jest twoim kumplem, a ja nie?
                  • settembrini Re: a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było 06.07.06, 12:46
                    moje slowo jest dowodem.
                  • bartoszcze Re: a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było 06.07.06, 12:47
                    nie, łgarzu, to ty masz udowodnić że zgłosiłeś - chyba że wolisz nadal zostać
                    łgarzem
                  • zamek10 no cóż, dla bartoszcze jest to dowód... 06.07.06, 12:47
                    a ja żadnych dowodów nie oczekuję...twoja działalność podziwiam nie od dziś...
                • bravor Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:50
                  Byłem świadkiem rozmowy z oplerem. Mogłem wywnioskować, że zgłoszenie było, ale
                  to opler domagał się o link, nie sett. teraz nie wiem gdzie ten wątek, dosyć
                  dużo tutaj ginie.
                  • zamek10 giną głównie te, które settowi są nie na rękę... 06.07.06, 12:52
                  • oppelner_os Ten zamek10 to dziwny czlowiek, he he 06.07.06, 15:47
                    Najpierw komus stawia zarzut a potem odmawia podania linku.
                    Mnie oskarzyl, ze rzekomo wychwalalem SS oraz, ze umiescilem jakis watek na
                    forum Ukraina. Wczesniej wielokrotnie straszyl prokuratorem, Strzelcami
                    Opolskimi itp.

Dla mnie ten gosciu jest niezrownazony psychicznie:)))))
                    A rece i nogi sie uginaja jak czytam ten watek.

P.S. Moglby sie wreszcie zdecydowac na jeden nick:)
                    Non-stop gina mu zgloszenia i watki, ktorych nie bylo
                    • bravor Re: Ty jesteś nie mniej dziwny, he he 06.07.06, 15:56
                      Ze strzelc to ty mnie straszyłeś jakimiś linkami, więc chyba jesteś
                      niezrównoważonym psychicznie, co????
                      Jak to było, umiesz się przyznać?
                      • oppelner_os Re: Ty jesteś nie mniej dziwny, he he 06.07.06, 15:59
                        Ja ciebie niczym nie straszylem tylko kpilem z ciebie a to roznica:)))
                    • zamek10 oczywiściwie,że wychwalałeś 06.07.06, 16:01
                      i cały wątek na ten temat ci podałem,a ty znowu głupiego udajesz. a co do watku
                      na forum Ukraina, byłeś na tyle sprytny,żeby zamieścić ten sam post co tu, tylko
                      pod innym nickiem
                      • oppelner_os Nadal klamiesz! 06.07.06, 16:03
                        Podaj link na moja wypowiedz chwalaca SS. Do tej pory podales tylko watek,
                        gdzie nie ma takiej wypowiedzi:( Jestes lgarzem bez honoru zamek vel milik itd.
                        • zamek10 [...] 06.07.06, 16:04
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • oppelner_os Jestes zwyklym lgarzem i oszczerca milik 06.07.06, 16:10
                            Obrazaniem niczego nie udowodnisz. Jestes zalosny lgarz!
                            • zamek10 [...] 06.07.06, 16:12
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • oppelner_os Wszyscy wiedza, ze jestes lgarzem i oszczerca 06.07.06, 16:21
                                Do tego bez honoru:(
                              • zamek10 problemy pana settembrini narastają 06.07.06, 17:19
                                jak widać...może wkrótce dojść do emocjonalnej blokady, a stąd juz tylko krok do
                                samobójstwa...
                                • oppelner_os łgarz bez honoru 06.07.06, 17:21
            • zamek10 przed chwilą braid ujawnił kolejne łgarstwo twego 06.07.06, 12:36
              kumpla, może zajmiesz się jego dobrym imieniem. a o moje się nie martw...dam
              sobie radębez twojej cenzury moralnośći...
              • bartoszcze Re: przed chwilą braid ujawnił kolejne łgarstwo t 06.07.06, 12:44
                Po napisaniu poprzedniego posta doszaedłem do wnosku, że nieopatrznie
                zasugerowałem, że mogłeś się cieszyć kiedykolwiek dobrym imieniem.
                Ale na szczęście właśnie wyjaśniłeś sprawę, ponieważ łgarz nie ma nigdy dobrego
                imienia i mu na nim nie zależy.
                Przy okazji stwierdzam także, że brniesz w łgarstwie dalej, tym razem wycierając
                sobie gębę Braidem..
                • zamek10 no cóż, osiągnąłeś poziom dyskusji 06.07.06, 12:46
                  godny slezana, na szczęście to wszystko jest tu napisane i można sobie przeczytać...
                  • bartoszcze Re: no cóż, osiągnąłeś poziom dyskusji 06.07.06, 12:49
                    dokładnie to robię, czytam i widzę jak łżesz:)
                    robisz dokładnie to samo co ballest, i równie nieudolnie
                    • zamek10 jesteś żałosnym głupkiem i nie mam zamiaru 06.07.06, 12:50
                      z tobą dyskutować, a koń , jaki jest każdy widzi
                      • oppelner_os Jestes zalosny zamek10:( 06.07.06, 15:49
      • bravor Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:12
        Muszę przyznać, że po mojej interwencji Settembrini wyciął jeden wątek i parę
        postów naruszających netykietę, ale mnie o tym nie poinformował, czyli nigdzie
        nie napisał, że coś wytnie lub nie. Gdybym nie śledził tego wątku nie
        wiedzałbym jakie stanowisko zajął settembrini.
        • bartoszcze Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:13
          Bo administracja, zarówno spoleczna, jak i zawodowa, co do zasady o tym nie
          informuje:)
          • bravor Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:18
            domyślam się winnetou:)
    • korfantydrugi Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 16:07
      A dla mnie settembrini jest ofiara politycznej poprawnośći i zwiazanej z nia
      (!!!) cenzury. Panie settembrini można stać tylko po jednej stronie. Tak
      naprawde nie ma wolnych mediow. Nie było nie ma i nie bedzie! Jak tak to prosze
      o jeden przykład.
      • zamek10 Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 16:10
        sądzę,że settembrini bardzo wyraźnie stoi tylko po jednej stronie...i nie jest
        to NASZA strona
        • oppelner_os Settembrini nie stoi po stronie oszczercow 06.07.06, 16:22
    • tow.stalin settembrini ma problemy... z nadgorliwością :) 06.07.06, 16:18
      zamek10 napisał:

> sądząc, po wściekłości , z jaką zaprzecza faktom....nabroiło się, panie
      > settembrini, to teraz trzeba mysleć, jak z tego wybrnąć...

w postawie setta widzę trochę ślepej nadgorliwości: wywalił mój wątek o
      przestępczości w polsce i niemczech (oj niedobre dane to dla niemiec - stolica
      polskiej przestępczości tam znalazłaby się w czołówce najbezpieczniejszych
      miast), bo podobno był już poruszany na forum katowice, a nie wolno mnożyć
      wątków o tym samym. spoko :) czekam, aż zacznie wycinać np. wątki o piłce, bo
      takowe mogą się powtarzać na innych podforach forum katowice, czekam aż
      wreszcie weźmie się do roboty i zacznie ciąć debilne wątki o gorolach, ruskich,
      żydach, bo nie dość, że mnożą się te wątki i są ciągle o tym samym, to jeszcze
      szerzą nienawiść etniczną i rasową (regulamin panie moderatorze). no ale jak
      widać, jest prawda, też prawda i gó.. prawda - i to ta ostatnia jest chyba
      najbardziej ceniona prze szanowne grono moderatorskie forum silesiana.
      • Gość: Hilary Re: Hilary ma problemy... ze wzrokiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:29
        przepraszam , szukam okularów, gdzies ich tutaj wcieło czy wycieło ;)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka