zamek10 06.07.06, 12:02 sądząc, po wściekłości , z jaką zaprzecza faktom....nabroiło się, panie settembrini, to teraz trzeba mysleć, jak z tego wybrnąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:05 łgarzu, a może zacytujesz,jak i kiedy settembrini "odmówił" wycięcia postu? czekamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:09 niech se zamek10 pisze, na zdrowie! raz, ze nie otrzymalem ani razu namiaru na rzeczony watek z prosba o wykasowanie, dwa- sam go nigdy na oczy watku nie widzialem, trzy- po usilnym poszukiwaniu na oslej i tutaj, nie znalazlem go. watki nigdy nie przepadaja bez sladu, zatem daje mi to podstawe by stwierdzic, ze zamek10 konfabuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 jak tam usilne poszukiwania!!!??? 06.07.06, 12:19 a bez śladu przepadają watki i posty, które ty usuwasz. to jest dopiero draństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: jak tam usilne poszukiwania!!!??? 06.07.06, 12:23 no właśnie, łgarzu, gdzie kopia zgłoszenia do settembriniego? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:10 a także na kilkakrotne umieszczanie wiadomości o tym na forum, kłamco,a kiedy zapytał mnie o link, jak wczoraj publicznie stwierdził? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 Re: odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:11 wątek nie przepadł bez śladu, ślad jest, o czym dobrze wiesz!podałem go przed chwilą na poprzednim moim wątku Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: odmówił nie reagując na moje zgłoszenie 06.07.06, 12:11 kopia zgłoszenia, łgarzu nie wywiniesz się tak łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:26 tylko po co było z administrowania forum rezygnować? może lepiej teraz cicho siedzieć?a co do kopii, to on ma az takie kłopoty? no, no, nie myślałem... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:33 nie lubię łgarzy, i to bardzo więc jeżeli zamierzasz ocalić resztki swojego dobrego imienia, to bierz się do szukania tego odmówionego zgłoszenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:35 batoszcze, cytuje twoje słowa: Bo administracja, zarówno spoleczna, jak i zawodowa, co do zasady o tym nie informuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:42 Ale to nie ja napisałem, że odmówiono:) poza tym nie sposób odmówić zgłoszeniu, którego się nie dokonało, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było? 06.07.06, 12:44 poza tym,że settembrini jest twoim kumplem, a ja nie? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było 06.07.06, 12:46 moje slowo jest dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: a jaki masz dowód,że tego zgłoszenia nie było 06.07.06, 12:47 nie, łgarzu, to ty masz udowodnić że zgłosiłeś - chyba że wolisz nadal zostać łgarzem Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 no cóż, dla bartoszcze jest to dowód... 06.07.06, 12:47 a ja żadnych dowodów nie oczekuję...twoja działalność podziwiam nie od dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: waćpan widzę solidarny...to się chwali 06.07.06, 12:50 Byłem świadkiem rozmowy z oplerem. Mogłem wywnioskować, że zgłoszenie było, ale to opler domagał się o link, nie sett. teraz nie wiem gdzie ten wątek, dosyć dużo tutaj ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Ten zamek10 to dziwny czlowiek, he he 06.07.06, 15:47 Najpierw komus stawia zarzut a potem odmawia podania linku. Mnie oskarzyl, ze rzekomo wychwalalem SS oraz, ze umiescilem jakis watek na forum Ukraina. Wczesniej wielokrotnie straszyl prokuratorem, Strzelcami Opolskimi itp. Dla mnie ten gosciu jest niezrownazony psychicznie:))))) A rece i nogi sie uginaja jak czytam ten watek. P.S. Moglby sie wreszcie zdecydowac na jeden nick:) Non-stop gina mu zgloszenia i watki, ktorych nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Ty jesteś nie mniej dziwny, he he 06.07.06, 15:56 Ze strzelc to ty mnie straszyłeś jakimiś linkami, więc chyba jesteś niezrównoważonym psychicznie, co???? Jak to było, umiesz się przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ty jesteś nie mniej dziwny, he he 06.07.06, 15:59 Ja ciebie niczym nie straszylem tylko kpilem z ciebie a to roznica:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 oczywiściwie,że wychwalałeś 06.07.06, 16:01 i cały wątek na ten temat ci podałem,a ty znowu głupiego udajesz. a co do watku na forum Ukraina, byłeś na tyle sprytny,żeby zamieścić ten sam post co tu, tylko pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Nadal klamiesz! 06.07.06, 16:03 Podaj link na moja wypowiedz chwalaca SS. Do tej pory podales tylko watek, gdzie nie ma takiej wypowiedzi:( Jestes lgarzem bez honoru zamek vel milik itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 [...] 06.07.06, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Jestes zwyklym lgarzem i oszczerca milik 06.07.06, 16:10 Obrazaniem niczego nie udowodnisz. Jestes zalosny lgarz! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 [...] 06.07.06, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Wszyscy wiedza, ze jestes lgarzem i oszczerca 06.07.06, 16:21 Do tego bez honoru:( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 problemy pana settembrini narastają 06.07.06, 17:19 jak widać...może wkrótce dojść do emocjonalnej blokady, a stąd juz tylko krok do samobójstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 przed chwilą braid ujawnił kolejne łgarstwo twego 06.07.06, 12:36 kumpla, może zajmiesz się jego dobrym imieniem. a o moje się nie martw...dam sobie radębez twojej cenzury moralnośći... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: przed chwilą braid ujawnił kolejne łgarstwo t 06.07.06, 12:44 Po napisaniu poprzedniego posta doszaedłem do wnosku, że nieopatrznie zasugerowałem, że mogłeś się cieszyć kiedykolwiek dobrym imieniem. Ale na szczęście właśnie wyjaśniłeś sprawę, ponieważ łgarz nie ma nigdy dobrego imienia i mu na nim nie zależy. Przy okazji stwierdzam także, że brniesz w łgarstwie dalej, tym razem wycierając sobie gębę Braidem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 no cóż, osiągnąłeś poziom dyskusji 06.07.06, 12:46 godny slezana, na szczęście to wszystko jest tu napisane i można sobie przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: no cóż, osiągnąłeś poziom dyskusji 06.07.06, 12:49 dokładnie to robię, czytam i widzę jak łżesz:) robisz dokładnie to samo co ballest, i równie nieudolnie Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 jesteś żałosnym głupkiem i nie mam zamiaru 06.07.06, 12:50 z tobą dyskutować, a koń , jaki jest każdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:12 Muszę przyznać, że po mojej interwencji Settembrini wyciął jeden wątek i parę postów naruszających netykietę, ale mnie o tym nie poinformował, czyli nigdzie nie napisał, że coś wytnie lub nie. Gdybym nie śledził tego wątku nie wiedzałbym jakie stanowisko zajął settembrini. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 12:13 Bo administracja, zarówno spoleczna, jak i zawodowa, co do zasady o tym nie informuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 16:07 A dla mnie settembrini jest ofiara politycznej poprawnośći i zwiazanej z nia (!!!) cenzury. Panie settembrini można stać tylko po jednej stronie. Tak naprawde nie ma wolnych mediow. Nie było nie ma i nie bedzie! Jak tak to prosze o jeden przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek10 Re: settembrini ma problemy 06.07.06, 16:10 sądzę,że settembrini bardzo wyraźnie stoi tylko po jednej stronie...i nie jest to NASZA strona Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin settembrini ma problemy... z nadgorliwością :) 06.07.06, 16:18 zamek10 napisał: > sądząc, po wściekłości , z jaką zaprzecza faktom....nabroiło się, panie > settembrini, to teraz trzeba mysleć, jak z tego wybrnąć... w postawie setta widzę trochę ślepej nadgorliwości: wywalił mój wątek o przestępczości w polsce i niemczech (oj niedobre dane to dla niemiec - stolica polskiej przestępczości tam znalazłaby się w czołówce najbezpieczniejszych miast), bo podobno był już poruszany na forum katowice, a nie wolno mnożyć wątków o tym samym. spoko :) czekam, aż zacznie wycinać np. wątki o piłce, bo takowe mogą się powtarzać na innych podforach forum katowice, czekam aż wreszcie weźmie się do roboty i zacznie ciąć debilne wątki o gorolach, ruskich, żydach, bo nie dość, że mnożą się te wątki i są ciągle o tym samym, to jeszcze szerzą nienawiść etniczną i rasową (regulamin panie moderatorze). no ale jak widać, jest prawda, też prawda i gó.. prawda - i to ta ostatnia jest chyba najbardziej ceniona prze szanowne grono moderatorskie forum silesiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilary Re: Hilary ma problemy... ze wzrokiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:29 przepraszam , szukam okularów, gdzies ich tutaj wcieło czy wycieło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś