Dodaj do ulubionych

Arnoldzie !!!

07.07.06, 21:08
"Glacaty" Kaźko odchodzi. Wiem, że go nie lubiłeś. Na jego miejsce co prawda
nie wejdzie pani Merkel, silna osobowość. Ale wchodzi Jarek. Nie taki babol
jak Kaźko silny człek. Cieszysz się ? Bo ja jakoś nie.......

Pozdrawiam serrrdecznie.

Pit
Obserwuj wątek
    • zamek10 o, k...!!! 07.07.06, 21:10
      teraz dopiero się zacznie kabaret...
      • pit-zeolit Re: o, k...!!! 07.07.06, 21:17
        zamek10 napisał:

> teraz dopiero się zacznie kabaret...

A Jarosław ma niwątpliwy talent. Zrobi chaję na 105 !!!

Bywaj Zamek!!!

Pit
    • arnold7 Re: Arnoldzie !!! 07.07.06, 21:10
      No coz, zakompleksiony kurdupel na pewno nie bedzie lepszy od glacatego Kazia,
      ktorego swoja droga nawet troche polubilem.

Pozdr.
      • pit-zeolit Re: Arnoldzie !!! 07.07.06, 21:13
        Arni Napoleon i Adek też nie byli wysocy. Ale mieli jaja.

Kończę bo opier...lają mnie w chacie, że nie gadam z rodziną ino z kumplami z
        Silesiany.

Trzym kciuki za Jarka. On zrobi jeszcze chaje.

Bywaj!!!
        Pit
      • wiksadyba1 Re: Arnoldzie !!! 07.07.06, 22:51
        Też nie byłem wielbicielem glacatego. Pamiętam, że jak pierwszy raz przyjrzałem
        mu się w TV (tzn. wcześniej go widywałem, ale nie był szczególnie ważną
        postacią) z okazji desygnowanie uderzyły mnie 2 rzeczy: po pierwsze - że to gość
        nieco ponad poziom układu, którego stał się figurantem i "zasłoną dymną" (tak
        jak Buzek); po drugie (w odróżnieniu od Buzka), że to gość z minimalną chociaż
        siłą charakteru, który niezbyt pasuje do roli marionetki. I okazało się, że
        rzeczywiście próbował coś robić po swojemu - punkt dla niego- czego skutki
        właśnie widzimy. Uważam niestety, że chociaż Jarek był faktycznie
        "super-premierem" jak ktoś zauważył, to zmiana nie będzie czysto formalna,
        spodziewam się rekonstrukcji rządu ze zmianami na gorsze. Ale to może być
        początek końca PiS. Wszystko zależy od tego, jak zachowa sie Marcinkiewicz -
        niby ma atut w postaci statusu najpopularniejszego polityka w Polsce, ale jego
        sytuacja nie jest łatwa. Ważne też jest, jak się zachowa Tusk. Marcinkiewicz w
        PiS nie ma wiele go gadania - to za bardzo scentralizowana partia, żeby wygryzł
        Jarka, podobno zresztą nie był lubiany przez szeregowych regionalnych działaczy.
        Do PO nie wstąpi. Zostaje mu rola jakby niezależnego lidera-autorytetu
        prawicowej opozycji przeciwko rządom Kaczyńskiego. Tylko czy Tusk podzieli sie
        taką rolą? Uważam, że Marcinkiewicz w tej chwili wygrał by bez trudu ewentualne
        wybory prezydenckie i parlamentarne jako lider jakiejś partii. Tylko że nie
        będzie raczej wyborów (parlamentarnych, o prez. nawet nie mówię) w najbliższym
        czasie. I póki co nie ma żadnego własnego zaplecza politycznego.
        • Gość: van deer Re: Arnoldzie !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.06, 00:23
          Jedyny popularny premier poszedl sie kochac pomimo watpliwej jakosci ksztaltu
          polityki, no ale tego to mogl dokonac tylko strugajacy konika wlasciciel kota:)
    • oppelner_os Teraz bedzie rzadzic "Big Brother" Jarek he he 07.07.06, 21:11
      • pit-zeolit Re: Teraz bedzie rzadzic "Big Brother" Jarek he h 07.07.06, 21:15
        Bywaj Oppl. tera na prawde, na dziś. Będzie chaja !!!! Ale jaja!!!

Pozdr !!!

Pit
        • oppelner_os Re: Teraz bedzie rzadzic "Big Brother" Jarek he h 07.07.06, 21:19
          Znaczy sie jest zle:(

Trzym sie Pit:)

P.S. U mnie jest burza nareszcie:))))
          • oppelner_os Marionetkiewicz podal sie do dymisji....szkoda 07.07.06, 21:22
            Wreszcie premierem zostanie dotychczasowy superpremier:)
            • rico-chorzow Polcy uważajcie teraz i na słońce:) 07.07.06, 21:33
              • oppelner_os Re: Polcy uważajcie teraz i na słońce:) 07.07.06, 21:47
                Ksiezyc chyba juz oddali abo?
    • rico-chorzow-ekspert Re: Arnoldzie !!! 08.07.06, 00:38
      wie pan ?:)))))))))
      • Gość: harc mistrz Re: Arnoldzie !!! -Kogo teraz lejecie po mordzie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:12
        B.k. (bez komentarza)
        (HKP)
        ...CZUWAJ, PIT-ZEOLIT!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka