Gość: tully@wp.pl IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 15.07.04, 12:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tully@wp.pl Re: Sylwetka o. Rydzyka IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 15.07.04, 12:47 poprostu nie wierze, ze takiekgo drania wychował sobie Toruń! czy niekt nie sprawdza wydatkow o.rydzyka? przeciesz on tez musi sie z nich rozliczac? przeciesz nikt mi nie powie ze jest on bezkarny?! poprostu brak mi słow! moze wreszcie stare babcie cos zrozumieja. niech sie wreszcie zastanowia czy Jezus kazał sobie placic badz przysylac pieniadze za gloszenie slowa Bozego lub czynienia cudow (np.wyleczenie niewidomego)???????????????? i niech sie zastanowia kto wiecej zdzialal i w kogo wierza w radio Maryja i o.rydzyka czy w Boga?!!! nawet sam Papiez nie pojechal do siedziby radia Maryja jak byl w Toruniu, a przeciesz byl zapraszany, bo wiedzial co to za jeden wielki przekret pod przykrywka wiary. i kto jest dal nich wiekszym autorytetem Papierz, ktory ma wielka wiedze i tego nie da sie ukryc! czy o.rydzyk , ktory nawet nie jestem pewna czy zna przynajmniej 3 jezyki badz mowi cos madrego. papiez mowi i glosi a ojciec rydzyk nawet nie ma prowadzi zadnej audycji a przed reperterami ucieka! co nie potrafi sie wypowiedziec? niech sie te kobiety zastanowia bo przeciesz tylko z nich zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Sylwetka o. Rydzyka 15.07.04, 22:37 Odwalcie się od o. Rydzyka, czy złamał prawo, że tak go szkalujecie? Nie rozpowszechniaj kłamstw, o. Rydzyk prowadzi audycje w paśmie rozmowy niedokończone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Sylwetka o. Rydzyka IP: 80.48.102.* 16.07.04, 14:05 Yossarian 18 - nie uzywaj bylejakich słów, typu "odwalcie się", nie przystoi. Ojciec Rydzyk jest prawym człowiekiem i dobrym kapłanem. Wie to każdy człowiek dobrej woli. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Sylwetka o. Rydzyka IP: 80.48.102.* 16.07.04, 14:01 Pisze się: po prostu, a nie poprostu O. Rydzyk, a nie o. rydzyk Papież, a nie papierz przecież, a nie przeciesz reporter, a nie reperter. Ojciec Rydzyk służy Bogu, Ojczyźnie i Kościołowi. Nie jestem starą babcią, wręcz przeciwnie - młodym mężczyzną, i dobrowolnie wpłacam na utrzymanie Radia Maryja, chocby w podziękowaniu za znakomitą audycję "Rozmowy niedokończone" i cieżką pracę O.O. Redemptorystów. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko Niepoczęte Re: Sylwetka o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:55 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ojciec Rydzyk służy Bogu, Ojczyźnie i Kościołowi. > Nie jestem starą babcią, wręcz przeciwnie - młodym mężczyzną, i dobrowolnie > wpłacam na utrzymanie Radia Maryja, chocby w podziękowaniu za znakomitą > audycję "Rozmowy niedokończone" i cieżką pracę O.O. Redemptorystów. Polecam! Marcinie, serdecznie ci współczuję, bo człowiekowi choremu należy się współczucie. Zdradź nam jednak, proszę, jaka to straszliwa choroba dotknęła Cię, że nie tylko oślepłeś, ogłuchłeś i całkiem straciłeś zdolność oceny rzeczywistości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Seminarium w Tuchowie nie w Tluchowie, jelopy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.04, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Rydzyk rydzyk jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:27 rydzyk rulezz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l po prostu ktoś pisał ze suchu IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.07.04, 07:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Vasyl Re: Sylwetka o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:50 To jakiś koszmar facet jak mu się coś udowadnia to to on mówi że to atak na kościół,na wiarę, na media katolickie.w naszym kraju mamy dwóch ludzi którzy kpią sobie z prawa jednym jest o.tadeusz Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus84.o2.pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś