rheinlander 26.07.06, 15:35 hhehhehe ale barachlo. Co za wies. Co za dno. I wy jeszcze geby odzywacie - Niemcy po takim artykule spaliliby sie ze wstydu . Pfuj wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3508145.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:35 normalnie nie ma slow. pfuj Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:39 daj paparuchom zarobic to obory zrobia na caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier bydlo IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.06, 19:37 pijackie bydlo -fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
claus28 Re: bydlo 26.07.06, 19:39 Gość portalu: oberschlesier napisał(a): > pijackie bydlo -fuj! mosz recht. pfuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie IP: *.t.pppool.de 26.07.06, 15:52 Pusc bydło w swiat kultura picia było polakom zawsze obca chlac ile wlezie obciaganie jabola w dzien i w nocy stad sa skutki rozum zapijaczony proponóje bydło zostawic w swojskiej zagrodzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:58 Gość portalu: Werwolf napisał(a): > Pusc bydło w swiat kultura picia było polakom zawsze obca chlac ile wlezie > obciaganie jabola w dzien i w nocy stad sa skutki rozum zapijaczony proponóje > bydło zostawic w swojskiej zagrodzie!! Mosz recht Werwolf. Dziwia sie, ze wszyscy sie z nich nasmiewaja, a wiekszego dziadostwa to na calej koli ziemskiej niue uswiadczysz. Daj im prace troche kasy a pokaza ci na co ich stac. 87 przedstawicieli zacnego narodu hhhehehehe dobrze ze nie 200 hhhehehee Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:06 No co sztandarowi obroncy polskosci mordy wam zatkalo?. Jak sie teraz ma wasza duma Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:08 myślę, że tak samo dobrze. a co któryś z nich leciał tym rejsem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:09 sss9 napisał: > myślę, że tak samo dobrze. a co któryś z nich leciał tym rejsem? :) Najprawdopodobniej twoj stary hhehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:11 wątpliwe. w przeciwieństwie do ciebie ja znam swoich rodziców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:14 sss9 napisał: > wątpliwe. w przeciwieństwie do ciebie ja znam swoich rodziców. :) No nie wazne. Wazne ze to twoi krajanie dumni i wspaniali. Urodzeni europejczycy. Wychowani na miare 21 wieku hhehehe. Wez podwin uszy i nierob sobie kichy chlopcze Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:17 widzisz klaunie, ja nie odczuwam stadnie, nie odczuwam plemiennej solidarności i nie odpowiadam za czyny i myśli innych. wiem, że trudno ci to pojąć, ale tak już ma większość ludzi. podkreślam - ludzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:24 sss9 napisał: > widzisz klaunie, ja nie odczuwam stadnie, nie odczuwam plemiennej solidarności > i > nie odpowiadam za czyny i myśli innych. wiem, że trudno ci to pojąć, ale tak ju > ż > ma większość ludzi. podkreślam - ludzi. :) 87 to duzo czy malo? . W samolocie to wiekszosc czy mniejszosc?. Chcesz powiedziec ze te 87'u pasazerow to nie ludzie?. Mozesz mi wytlumaczyc co znaczy to slowo w twoim jezyku " ja nie odczuwam stadnie " co to jest?. To po Polsku?. Aha klaunie forumowy - napisales ze ty "nie odpowiadam za czyny i myśli innych". Mam pytanie - dlaczego wymagasz od slaskich niemcow odpowiedzialnosci za Hitleryzm ? Ty nie odczuwasz plemiennej solidarnosci a oni maja ja odczuwac? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:28 ćwiczysz to czy się z tym urodziłeś? obstawiam, że się urodziłeś, ale cały czas starasz się być jeszcze bardziej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:32 sss9 napisał: > ćwiczysz to czy się z tym urodziłeś? obstawiam, że się urodziłeś, ale cały czas > starasz się być jeszcze bardziej. :) czemu nie odpowiadasz na pytania. Co morde zatkalo?.Nie ma pomyslu jak wybrnac? odpowiadaj potomku krasnoarmisty w watowce Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:37 szkoda mi czasu by tłumaczyć oczywistości. czyż nie pisałem, że trudno ci będzie zrozumieć? należysz przecież do plemienia i inna postawa nie mieści się w twoim czerepku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:41 sss9 napisał: > szkoda mi czasu by tłumaczyć oczywistości. czyż nie pisałem, że trudno ci będzi > e > zrozumieć? należysz przecież do plemienia i inna postawa nie mieści się w twoim > czerepku. :) No tak tego moznabylo sie spodziewac. Niski iloraz inteligencji jest u was cecha rozpoznawcza. Najlepiej napbazgrolic szkoda czasu nie zrozumiesz hhehhee Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:45 taaak, jeszcze się modelowo poklep po pleckach i możesz odtrąbić kolejne zwycięstwo kretynizmu nad rozumem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:46 ;))) sss9 zostawmy ta cholote samej sobie ;)) to nie my ich potrzebujemny tylko oni nas jako publike.. to po..e stworzenia i na to nic nie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52 jak widzisz brai, od kilku postów to już czysto "dla sportu". :))) podtrzymuję już tylko na tyle by zobaczyć jak bardzo może się jeszcze wryć w gó... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:55 ;))) pod wzgledem tarzania sie w gownie to forumowe schlesierstwo nie ma sobie rownych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:05 braid napisał: > > ;))) pod wzgledem tarzania sie w gownie to forumowe schlesierstwo > nie ma sobie rownych ;)) nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak ostatkiem sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:12 sss9 napisał: > nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak ostatkiem > sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;)))) Forumowa pokrako polskosci mozesz mi przetlumaczyc na Polski lub Niemiecki co oznacza to cos "sił wychyną z otmętów i krzykną "? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:13 zalecam więcej książek. ale nie palić tylko je czytać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:17 rheinlander napisał: > sss9 napisał: > > > nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak > ostatkiem > > sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;)))) > > Forumowa pokrako polskosci mozesz mi przetlumaczyc na Polski lub Niemiecki co > oznacza to cos "sił wychyną z otmętów i krzykną "? Tak jasne - moze to wielce przemyslane zdanie przeslemy prof. Miodkowi do analizy. Z pewnoscia bedzie wiedzial jak odpowiedziec hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52 sss9 napisał: > taaak, jeszcze się modelowo poklep po pleckach i możesz odtrąbić kolejne > zwycięstwo kretynizmu nad rozumem. :) I co jeszcze bekniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:45 widze ze schlesierskie badziewie juz zapomnialo ze byl tu cytat wloskiego polityka o turystach z niemiec ;))) Ze temu pijanemu bydli nalerzy wprowadzic testy na inteligencje przed wpuszczeniem na wloskie plarze ;)) Ja widuje w niemczech bydlo ze slaska jak sie nad jezieorem drze w kalmukisch deutsch ...ale w aucie niymiycka flaga ;))) tfu zaklamane brunatne barachlo Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52 braid napisał: > > widze ze schlesierskie badziewie juz zapomnialo ze byl tu cytat wloskiego polit > yka > o turystach z niemiec ;))) > Ze temu pijanemu bydli nalerzy wprowadzic testy na inteligencje przed > wpuszczeniem na wloskie plarze ;)) > > Ja widuje w niemczech bydlo ze slaska jak sie nad jezieorem drze > w kalmukisch deutsch ...ale w aucie niymiycka flaga ;))) > > tfu zaklamane brunatne barachlo Ty zakalo za barachlo to was maja Wlosi. Wystarczy przytoczyc kmiocie ostatni artykul w ktorym pisalo jak jestescie traktowani we wloszech - jak bydlo i biale bambusy. Wlosi was traktuja jak zaraze i niewolnikow. Parbasy maja lepiej nizeli wy u Wlocha na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:54 tia brunatna zakalo czytaj prase to sie dowiesz za jaka prymitywna pijana bande maja Niemcow Wlosi czy Hiszpanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:58 braid napisał: > > tia brunatna zakalo czytaj prase to sie dowiesz za jaka > prymitywna pijana bande maja Niemcow Wlosi czy Hiszpanie;)) 87 pianych polakow w samolocie to terroryzm hhehehe. Powinni zestrzelic ten wiertaliot bo zagrozenie bylo ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:00 ;))) masz brunatna zakalo oczy w dupie??? 4 pijanych i odpowiedzialnosc zbiorowa Wiesz ... jade nad wode sie poplywac szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:16 braid napisał: > > ;))) masz brunatna zakalo oczy w dupie??? > 4 pijanych i odpowiedzialnosc zbiorowa > > Wiesz ... jade nad wode sie poplywac > szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby Ja pie.....e co za banda ciemnych debili. Czlowieku ty umiesz pisac?. Cos ty tu powyzej udupcyl?. "jade nad wode sie poplywac"?. To jakis nowy Polski jezyk?. A to co to jest " szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby " nie powinno byc czasem - "innych pojebow". Nie no co za kretynstwo hhehhhehhehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Co to za jeden ten analfabeta braid? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:40 Gdzieś ty głupku do szkoły chodził? Reprezentujesz poziom słabej polskiej podstawówki. Daj sobie już siana i nie kompromituj normalnych Polaków. P.S. Gdzie się mógł uchować taki cieć-analfabeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: 83.102.200.* 30.07.06, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor [...] IP: 199.253.99.* 30.07.06, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie IP: 199.253.99.* 31.07.06, 20:36 braid to polski analfabeta i nieuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kiedy idziesz sie poplywac braid? IP: 194.165.130.* 01.08.06, 22:15 BUHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: debil 26.07.06, 20:32 Debil ale polak pelna geba. nie potrafi pisac w swoim ojczystym jezyku hhehhehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość braid to typowy nieuk-filozof IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: braid to typowy nieuk-filozof 26.07.06, 20:45 To prawda. Uwaza ze tzw. schlesierzy sa idiotami, ale jak narazie to on prezentuje debilizm i nieuctwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość już po jego pierwszym występie czułem, że to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:49 ...zwykły nieuk - ciul ze Sosnowca... Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: już po jego pierwszym występie czułem, że to 26.07.06, 20:50 Gość portalu: gość napisał(a): > ...zwykły nieuk - ciul ze Sosnowca... mosz recht Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Zapytaj omki rheilander..... 07.08.06, 12:02 rheinlander napisał: czemu nie odpowiadasz na pytania. Co morde zatkalo?.Nie ma pomyslu jak wybrnac? > > odpowiadaj potomku krasnoarmisty w watowce ....kto był twoim opką. Daltego ja bym na twoim miejscu nie wycierał sobie gęby watówką opki rheilander......... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:48 Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia- :) Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:01 rico-chorzow napisał: > Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia- :) Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie lepsza, a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniety od bryny niczym mieszkaniec chiroszimy. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:04 rheinlander napisał: > rico-chorzow napisał: > > > Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia- > :) > > > Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja > slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie lepsza, > a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniety od > bryny niczym mieszkaniec chiroszimy. A wypowiedzieli się już kiedykolwiek Slązacy i to wszyscy,że im germanizacja nie pasowała? Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:10 rico-chorzow napisał: > rheinlander napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Austr > alia- > > :) > > > > > > Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja > > > slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie le > psza, > > a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniet > y od > > bryny niczym mieszkaniec chiroszimy. > > A wypowiedzieli się już kiedykolwiek Slązacy i to wszyscy,że im germanizacja ni > e > pasowała? Rico z calym szacunkiem - ale byly powstania. Na pewno nie mozna mowic tu o wszystkich slazakach, ale jesli byloby inaczej nigdy nie doszloby aby niemieckie=slaskie ziemie staly sie polskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:16 jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego prezentu nie przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:23 rico-chorzow napisał: > jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego > prezentu nie przyjął. Prezenty stalina byly pozniej. Byly one nastepstwem ciaglych powstan, zrywow itd. Gdyby slazacy nie walczyli z germanizacja i nie byli przychylni polsce slask trafilby nie do polski a do pozniejszego DDR'u Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:29 rheinlander napisał: > rico-chorzow napisał: > > > jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego > > prezentu nie przyjął. > > > Prezenty stalina byly pozniej. Byly one nastepstwem ciaglych powstan, zrywow > itd. Gdyby slazacy nie walczyli z germanizacja i nie byli przychylni polsce > slask trafilby nie do polski a do pozniejszego DDR'u Jakich,ciągłych powstań? Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:33 rico-chorzow napisał: > Jakich,ciągłych powstań? No dla mnie trzy powstania i to rok po roku to juz ciaglosc. A to wszystko mowi za siebie pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:TraktatSlaski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:38 rheinlander napisał: > rico-chorzow napisał: > > > Jakich,ciągłych powstań? > > No dla mnie trzy powstania i to rok po roku to juz ciaglosc. > > A to wszystko mowi za siebie > pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:TraktatSlaski.jpg To ile lat w sumie trwały te "zrywy i powstania"? Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:48 rico-chorzow napisał: >> To ile lat w sumie trwały te "zrywy i powstania"? Juz pisalem - trzy lata z rzedu. Sama niechec do Germanizacji o wiele dluzej. Powstania nie wyskoczyly jak krolik z cylindra. Byly przemyslane i darzono do nich przez wiele lat. Dawni ślązacy ci co mieszkali na tych ziemiach (nie przybysze zza Buga) z dziada pradziada dzis pluliby sobie w brode co najlepszego narobili. Nigdy wiecej tego bledu niepopelniliby. Teraz mieszkaliby w normalnym kraju, mieliby prace a ich bajtle miałyby przyszłość. Niemcy nigdy niedopusciliby do tego co dzieje się ze slaskiem i jego rodowitymi mieszkancami. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Jeszcze raz, 26.07.06, 18:57 ile dni,miesięcy,lat trwały powstania w Górnym Sląsku?,podaj jakąś liczbę. Odpowiedz Link Zgłoś
rheinlander Re: Jeszcze raz, 26.07.06, 19:03 rico-chorzow napisał: > ile dni,miesięcy,lat trwały powstania w Górnym Sląsku?,podaj jakąś liczbę. Zabawny jestes i wiem o co ci biega. To ze raptem same powstania trawy lacznie okolo 19 dni nie znaczy ze nie bylo problemu i ze ludnosc slaska nie byla anty germansko nastawiona. Jesli te 19 dni nie zawazyly na losach pozniejszego slaska to co?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Czy adminom slonce na mozg padlo? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.08.06, 23:10 Czy adminom slonce na mozg padlo, ze tego obelzywego watku jeszcze nie usuneli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dlaczego? boli prawda o Polakach? IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 02.08.06, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś