Dodaj do ulubionych

87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie

26.07.06, 15:35
hhehhehe ale barachlo. Co za wies. Co za dno. I wy jeszcze geby odzywacie -
Niemcy po takim artykule spaliliby sie ze wstydu . Pfuj

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3508145.html
Obserwuj wątek
    • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:35
      normalnie nie ma slow. pfuj
      • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:39
        daj paparuchom zarobic to obory zrobia na caly swiat.
      • Gość: oberschlesier bydlo IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.06, 19:37
        pijackie bydlo -fuj!
        • claus28 Re: bydlo 26.07.06, 19:39
          Gość portalu: oberschlesier napisał(a):

> pijackie bydlo -fuj!

mosz recht. pfuj
    • Gość: Werwolf Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie IP: *.t.pppool.de 26.07.06, 15:52
      Pusc bydło w swiat kultura picia było polakom zawsze obca chlac ile wlezie
      obciaganie jabola w dzien i w nocy stad sa skutki rozum zapijaczony proponóje
      bydło zostawic w swojskiej zagrodzie!!
      • herman28 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 15:58
        Gość portalu: Werwolf napisał(a):

> Pusc bydło w swiat kultura picia było polakom zawsze obca chlac ile wlezie
        > obciaganie jabola w dzien i w nocy stad sa skutki rozum zapijaczony proponóje
        > bydło zostawic w swojskiej zagrodzie!!

Mosz recht Werwolf. Dziwia sie, ze wszyscy sie z nich nasmiewaja, a wiekszego
        dziadostwa to na calej koli ziemskiej niue uswiadczysz. Daj im prace troche
        kasy a pokaza ci na co ich stac. 87 przedstawicieli zacnego narodu hhhehehehe
        dobrze ze nie 200 hhhehehee
        • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:06
          No co sztandarowi obroncy polskosci mordy wam zatkalo?. Jak sie teraz ma wasza
          duma
          • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:08
            myślę, że tak samo dobrze. a co któryś z nich leciał tym rejsem? :)
            • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:09
              sss9 napisał:

> myślę, że tak samo dobrze. a co któryś z nich leciał tym rejsem? :)

Najprawdopodobniej twoj stary hhehhehe
              • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:11
                wątpliwe. w przeciwieństwie do ciebie ja znam swoich rodziców. :)
                • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:14
                  sss9 napisał:

> wątpliwe. w przeciwieństwie do ciebie ja znam swoich rodziców. :)

No nie wazne. Wazne ze to twoi krajanie dumni i wspaniali. Urodzeni
                  europejczycy. Wychowani na miare 21 wieku hhehehe. Wez podwin uszy i nierob
                  sobie kichy chlopcze
                  • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:17
                    widzisz klaunie, ja nie odczuwam stadnie, nie odczuwam plemiennej solidarności i
                    nie odpowiadam za czyny i myśli innych. wiem, że trudno ci to pojąć, ale tak już
                    ma większość ludzi. podkreślam - ludzi. :)
                    • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:24
                      sss9 napisał:

> widzisz klaunie, ja nie odczuwam stadnie, nie odczuwam plemiennej
                      solidarności
                      > i
                      > nie odpowiadam za czyny i myśli innych. wiem, że trudno ci to pojąć, ale tak
                      ju
                      > ż
                      > ma większość ludzi. podkreślam - ludzi. :)

87 to duzo czy malo? . W samolocie to wiekszosc czy mniejszosc?. Chcesz
                      powiedziec ze te 87'u pasazerow to nie ludzie?.

Mozesz mi wytlumaczyc co znaczy to slowo w twoim jezyku " ja nie odczuwam
                      stadnie " co to jest?. To po Polsku?.

Aha klaunie forumowy - napisales ze ty "nie odpowiadam za czyny i myśli
                      innych". Mam pytanie - dlaczego wymagasz od slaskich niemcow odpowiedzialnosci
                      za Hitleryzm ? Ty nie odczuwasz plemiennej solidarnosci a oni maja ja odczuwac?
                      • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:28
                        ćwiczysz to czy się z tym urodziłeś? obstawiam, że się urodziłeś, ale cały czas
                        starasz się być jeszcze bardziej. :)
                        • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:32
                          sss9 napisał:

> ćwiczysz to czy się z tym urodziłeś? obstawiam, że się urodziłeś, ale cały
                          czas
                          > starasz się być jeszcze bardziej. :)

czemu nie odpowiadasz na pytania. Co morde zatkalo?.Nie ma pomyslu jak wybrnac?
                          odpowiadaj potomku krasnoarmisty w watowce
                          • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:37
                            szkoda mi czasu by tłumaczyć oczywistości. czyż nie pisałem, że trudno ci będzie
                            zrozumieć? należysz przecież do plemienia i inna postawa nie mieści się w twoim
                            czerepku. :)
                            • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:41
                              sss9 napisał:

> szkoda mi czasu by tłumaczyć oczywistości. czyż nie pisałem, że trudno ci
                              będzi
                              > e
                              > zrozumieć? należysz przecież do plemienia i inna postawa nie mieści się w
                              twoim
                              > czerepku. :)

No tak tego moznabylo sie spodziewac. Niski iloraz inteligencji jest u was
                              cecha rozpoznawcza. Najlepiej napbazgrolic szkoda czasu nie zrozumiesz hhehhee
                              • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:45
                                taaak, jeszcze się modelowo poklep po pleckach i możesz odtrąbić kolejne
                                zwycięstwo kretynizmu nad rozumem. :)
                                • braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:46

;))) sss9 zostawmy ta cholote samej sobie ;))
                                  to nie my ich potrzebujemny tylko oni nas jako publike..

to po..e stworzenia i na to nic nie poradzisz
                                  • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52
                                    jak widzisz brai, od kilku postów to już czysto "dla sportu". :)))
                                    podtrzymuję już tylko na tyle by zobaczyć jak bardzo może się jeszcze wryć w
                                    gó... ;)
                                    • braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:55

;))) pod wzgledem tarzania sie w gownie to forumowe schlesierstwo
                                      nie ma sobie rownych ;))
                                      • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:05
                                        braid napisał:

>
                                        > ;))) pod wzgledem tarzania sie w gownie to forumowe schlesierstwo
                                        > nie ma sobie rownych ;))

nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak ostatkiem
                                        sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;))))
                                        • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:12
                                          sss9 napisał:

> nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak
                                          ostatkiem
                                          > sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;))))

Forumowa pokrako polskosci mozesz mi przetlumaczyc na Polski lub Niemiecki co
                                          oznacza to cos "sił wychyną z otmętów i krzykną "?
                                          • sss9 Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:13
                                            zalecam więcej książek. ale nie palić tylko je czytać. :)
                                          • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:17
                                            rheinlander napisał:

> sss9 napisał:
                                            >
                                            > > nawet jak już są podtopieni, nawet kiedy już czerepów nie widać i tak
                                            > ostatkiem
                                            > > sił wychyną z otmętów i krzykną - acha! uciekasz! tchórzu! ;))))
                                            >
                                            > Forumowa pokrako polskosci mozesz mi przetlumaczyc na Polski lub Niemiecki co
                                            > oznacza to cos "sił wychyną z otmętów i krzykną "?

Tak jasne - moze to wielce przemyslane zdanie przeslemy prof. Miodkowi do
                                            analizy. Z pewnoscia bedzie wiedzial jak odpowiedziec hehehe
                                • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52
                                  sss9 napisał:

> taaak, jeszcze się modelowo poklep po pleckach i możesz odtrąbić kolejne
                                  > zwycięstwo kretynizmu nad rozumem. :)

I co jeszcze bekniesz ?
                              • braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:45

widze ze schlesierskie badziewie juz zapomnialo ze byl tu cytat wloskiego polityka
                                o turystach z niemiec ;)))
                                Ze temu pijanemu bydli nalerzy wprowadzic testy na inteligencje przed
                                wpuszczeniem na wloskie plarze ;))

Ja widuje w niemczech bydlo ze slaska jak sie nad jezieorem drze
                                w kalmukisch deutsch ...ale w aucie niymiycka flaga ;)))

tfu zaklamane brunatne barachlo
                                • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:52
                                  braid napisał:

>
                                  > widze ze schlesierskie badziewie juz zapomnialo ze byl tu cytat wloskiego
                                  polit
                                  > yka
                                  > o turystach z niemiec ;)))
                                  > Ze temu pijanemu bydli nalerzy wprowadzic testy na inteligencje przed
                                  > wpuszczeniem na wloskie plarze ;))
                                  >
                                  > Ja widuje w niemczech bydlo ze slaska jak sie nad jezieorem drze
                                  > w kalmukisch deutsch ...ale w aucie niymiycka flaga ;)))
                                  >
                                  > tfu zaklamane brunatne barachlo

Ty zakalo za barachlo to was maja Wlosi. Wystarczy przytoczyc kmiocie ostatni
                                  artykul w ktorym pisalo jak jestescie traktowani we wloszech - jak bydlo i
                                  biale bambusy. Wlosi was traktuja jak zaraze i niewolnikow. Parbasy maja lepiej
                                  nizeli wy u Wlocha na robocie.
                                  • braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:54

tia brunatna zakalo czytaj prase to sie dowiesz za jaka
                                    prymitywna pijana bande maja Niemcow Wlosi czy Hiszpanie;))
                                    • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 16:58
                                      braid napisał:

>
                                      > tia brunatna zakalo czytaj prase to sie dowiesz za jaka
                                      > prymitywna pijana bande maja Niemcow Wlosi czy Hiszpanie;))

87 pianych polakow w samolocie to terroryzm hhehehe. Powinni zestrzelic ten
                                      wiertaliot bo zagrozenie bylo ogromne
                                      • braid Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:00

;))) masz brunatna zakalo oczy w dupie???
                                        4 pijanych i odpowiedzialnosc zbiorowa

Wiesz ... jade nad wode sie poplywac
                                        szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby
                                        • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:16
                                          braid napisał:

>
                                          > ;))) masz brunatna zakalo oczy w dupie???
                                          > 4 pijanych i odpowiedzialnosc zbiorowa
                                          >
                                          > Wiesz ... jade nad wode sie poplywac
                                          > szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby

Ja pie.....e co za banda ciemnych debili. Czlowieku ty umiesz pisac?. Cos ty tu
                                          powyzej udupcyl?. "jade nad wode sie poplywac"?. To jakis nowy Polski jezyk?. A
                                          to co to jest " szkoda mi czasu na ciebie i inne pojeby " nie powinno byc
                                          czasem - "innych pojebow". Nie no co za kretynstwo hhehhhehhehee
                                        • Gość: gość Co to za jeden ten analfabeta braid? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:40
                                          Gdzieś ty głupku do szkoły chodził? Reprezentujesz poziom słabej polskiej
                                          podstawówki. Daj sobie już siana i nie kompromituj normalnych Polaków.

P.S. Gdzie się mógł uchować taki cieć-analfabeta?
                                        • Gość: gość [...] IP: 83.102.200.* 30.07.06, 19:46
                                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                        • Gość: autor [...] IP: 199.253.99.* 30.07.06, 21:10
                                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                        • Gość: autor Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie IP: 199.253.99.* 31.07.06, 20:36
                                          braid to polski analfabeta i nieuk...
                                        • Gość: gość Kiedy idziesz sie poplywac braid? IP: 194.165.130.* 01.08.06, 22:15
                                          BUHAHA
                                    • Gość: gość debil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:41
                                      • herman28 Re: debil 26.07.06, 20:32
                                        Debil ale polak pelna geba. nie potrafi pisac w swoim ojczystym jezyku
                                        hhehhehe.
                                        • Gość: gość braid to typowy nieuk-filozof IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:42
                                          • herman28 Re: braid to typowy nieuk-filozof 26.07.06, 20:45
                                            To prawda. Uwaza ze tzw. schlesierzy sa idiotami, ale jak narazie to on
                                            prezentuje debilizm i nieuctwo
                                            • Gość: gość już po jego pierwszym występie czułem, że to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:49
                                              ...zwykły nieuk - ciul ze Sosnowca...
                                              • herman28 Re: już po jego pierwszym występie czułem, że to 26.07.06, 20:50
                                                Gość portalu: gość napisał(a):

> ...zwykły nieuk - ciul ze Sosnowca...

mosz recht
                          • pit-zeolit Zapytaj omki rheilander..... 07.08.06, 12:02
                            rheinlander napisał:

czemu nie odpowiadasz na pytania. Co morde zatkalo?.Nie ma pomyslu jak wybrnac?
                            >
                            > odpowiadaj potomku krasnoarmisty w watowce

....kto był twoim opką. Daltego ja bym na twoim miejscu nie wycierał sobie gęby
                            watówką opki rheilander.........
    • rico-chorzow Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 17:48
      Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia- :)
      • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:01
        rico-chorzow napisał:

> Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia- :)

Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja
        slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie lepsza,
        a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniety od
        bryny niczym mieszkaniec chiroszimy.
        • rico-chorzow Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:04
          rheinlander napisał:

> rico-chorzow napisał:
          >
          > > Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Australia-
          > :)
          >
          >
          > Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja
          > slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie lepsza,
          > a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniety od
          > bryny niczym mieszkaniec chiroszimy.

A wypowiedzieli się już kiedykolwiek Slązacy i to wszyscy,że im germanizacja nie
          pasowała?
          • rheinlander Re: 87 Polaków wysadzono z samolotu za zachowanie 26.07.06, 18:10
            rico-chorzow napisał:

> rheinlander napisał:
            >
            > > rico-chorzow napisał:
            > >
            > > > Na Sląsk - podobno - przynieśli kulturę,ci biedni -Singapur i Austr
            > alia-
            > > :)
            > >
            > >
            > > Toz to teraz mamy na slasku widoki zapijaczonych ojszygebow. Germanizacja
            >
            > > slazakom nie pasowala bo z nia wojowali. Mysleli ze polonizacja bedzie le
            > psza,
            > > a tu masz ci babo placek. Co brama zasikany ciul z obita geba, napuchniet
            > y od
            > > bryny niczym mieszkaniec chiroszimy.
            >
            > A wypowiedzieli się już kiedykolwiek Slązacy i to wszyscy,że im germanizacja
            ni
            > e
            > pasowała?

Rico z calym szacunkiem - ale byly powstania. Na pewno nie mozna mowic tu o
            wszystkich slazakach, ale jesli byloby inaczej nigdy nie doszloby aby
            niemieckie=slaskie ziemie staly sie polskimi.
            • rico-chorzow Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:16
              jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego
              prezentu nie przyjął.
              • rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:23
                rico-chorzow napisał:

> jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego
                > prezentu nie przyjął.

Prezenty stalina byly pozniej. Byly one nastepstwem ciaglych powstan, zrywow
                itd. Gdyby slazacy nie walczyli z germanizacja i nie byli przychylni polsce
                slask trafilby nie do polski a do pozniejszego DDR'u
                • rico-chorzow Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:29
                  rheinlander napisał:

> rico-chorzow napisał:
                  >
                  > > jesteś pierwszym,który pokonał Stalina,albo rycerskim Polakiem,który jego
                  > > prezentu nie przyjął.
                  >
                  >
                  > Prezenty stalina byly pozniej. Byly one nastepstwem ciaglych powstan, zrywow
                  > itd. Gdyby slazacy nie walczyli z germanizacja i nie byli przychylni polsce
                  > slask trafilby nie do polski a do pozniejszego DDR'u

Jakich,ciągłych powstań?
                  • rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:33
                    rico-chorzow napisał:

> Jakich,ciągłych powstań?

No dla mnie trzy powstania i to rok po roku to juz ciaglosc.

A to wszystko mowi za siebie
                    pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:TraktatSlaski.jpg
                    • rico-chorzow Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:38
                      rheinlander napisał:

> rico-chorzow napisał:
                      >
                      > > Jakich,ciągłych powstań?
                      >
                      > No dla mnie trzy powstania i to rok po roku to juz ciaglosc.
                      >
                      > A to wszystko mowi za siebie
                      > pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:TraktatSlaski.jpg

To ile lat w sumie trwały te "zrywy i powstania"?
                      • rheinlander Re: Więc przy całym szacunku, 26.07.06, 18:48
                        rico-chorzow napisał:

>> To ile lat w sumie trwały te "zrywy i powstania"?

Juz pisalem - trzy lata z rzedu. Sama niechec do Germanizacji o wiele dluzej.
                        Powstania nie wyskoczyly jak krolik z cylindra. Byly przemyslane i darzono do
                        nich przez wiele lat.
                        Dawni ślązacy ci co mieszkali na tych ziemiach (nie przybysze zza Buga) z
                        dziada pradziada dzis pluliby sobie w brode co najlepszego narobili. Nigdy
                        wiecej tego bledu niepopelniliby. Teraz mieszkaliby w normalnym kraju, mieliby
                        prace a ich bajtle miałyby przyszłość. Niemcy nigdy niedopusciliby do tego co
                        dzieje się ze slaskiem i jego rodowitymi mieszkancami.

• rico-chorzow Jeszcze raz, 26.07.06, 18:57
                          ile dni,miesięcy,lat trwały powstania w Górnym Sląsku?,podaj jakąś liczbę.
                          • rheinlander Re: Jeszcze raz, 26.07.06, 19:03
                            rico-chorzow napisał:

> ile dni,miesięcy,lat trwały powstania w Górnym Sląsku?,podaj jakąś liczbę.

Zabawny jestes i wiem o co ci biega. To ze raptem same powstania trawy lacznie
                            okolo 19 dni nie znaczy ze nie bylo problemu i ze ludnosc slaska nie byla anty
                            germansko nastawiona. Jesli te 19 dni nie zawazyly na losach pozniejszego
                            slaska to co?.
    • Gość: eurofanatik Czy adminom slonce na mozg padlo? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.08.06, 23:10
      Czy adminom slonce na mozg padlo, ze tego obelzywego watku jeszcze nie usuneli?
      • Gość: gość dlaczego? boli prawda o Polakach? IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 02.08.06, 22:48
        • bravor jesteś nazistą??? 07.08.06, 13:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka