Dodaj do ulubionych

Operacje kregosłupa.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 12:08
Gdzie w województwie warmińsko-mazurskim zoperować dysk lędźwiowy i
ile to kosztuje? Kto najlepiej operuje i ma najmniej nawrotów, bo
słyszałam, ze są nawroty. Ile trzeba zapłacić za dobrą operację?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Operacje kregosłupa. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.09.09, 13:26
      Operuje oddział neurochirurgii w Szpitalu Wojewódzkim
      • Gość: chory Re: Operacje kregosłupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:41
        A co sądzicie o neurochirurgii w Elblagu i ortopedii w wojewódzkim w
        Olsztynie
      • Gość: pacjentka Re: Operacje kregosłupa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 11:15
        A ile to kosztuje?
    • roz-alka Re: Operacje kregosłupa. 02.10.09, 11:57
      witam, mnie również czeka operacja kręgosłupa lędźwiowego.Wiem, że operują w
      wojewódzkim, ale niezbyt nie słyszałam dobrych opinii na ten temat. W Szpitalu
      Akademickim również operują. Jedną z nowocześniejszych metod jest metoda
      laserowa. Operuje brygada doktora Sobiereja z Warszawy. Naprawdę szczerze
      polecam wybrać się do polikliniki Matopad w Torniu. Wizyta prywatna kosztuje
      180zł. Przyjmuje wspaniały lekarz doktor Kitliński. Fakt operacja jest kosztowna
      ok 5000zł. Moja mama miała dwa lata temu tam robioną operację metodą endoskopową
      koszt 3500zł.Na zabieg czekała kilka dni. Szpital, lekarze, obsługa i warunki
      szpitalne naprawdę wspaniałe. Pan doktor Kitliński jest jak brat.Jeśli chodzi o
      zabieg to wszystko w porządku, operacja trwała 1,5 godziny i godzinę po
      wybudzeniu mama już musiała chodzić. W najbliższym tygodniu ja wybieram się do
      Pana Doktora, zobaczymy co mi powie.Naprawdę polecam ta poliklinikę.
      • Gość: gość Re: Operacje kregosłupa. IP: *.barczewo.macrosat.pl 02.10.09, 13:33
        Najpierw płaca , a potem narzekaja, że służba zdrowia jest do
        d...tip. Dysk lędźwiowy to operacja czesto robiona, bez nawrotów,
        jak to piszecie, już dawno robi sie to w szpitalu wojewódzkim,
        rokowanie zalezy od stopnoa uszkodzenia, ale zdecydowanie operacja
        daje dobre skutki i udaje sie, ale wy pacjenci na siłę
        szukacie "dobrego lekarza" i chcecie płącić- to płaćcie, ale potem
        nie narzekajcie, że dajecie lekarzom łapówki w postaci wódek,
        czekoladek, sami nauczyliscie, płacić trzeba.
        • Gość: pacjentka Re: Operacje kregosłupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 20:43
          A cha "...sami nauczyliscie, płacić trzeba."
          Nareszcie jakaś konkretna odpowiedź. Chyba masz coś wspólnego z
          służba zdrowia, nie teraz sie chyba mówi opieką zdrowia?
          Więc jednak wojewódzki?
          • yadol Re: Operacje kregosłupa. 03.10.09, 23:18
            dr Niedźwiedzki w wojewódzkim jest niezły, nieobyty i twardy ale dobry, o
            łapówkach nie ma mowy, zawrócił z tamtego świata kogoś mi bardzo bliskiego,
            sądzę , że można mu zaufać
            • Gość: pacjentka Re: Operacje kregosłupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 13:06
              A ja słyszałam, że bardzo nieprzyjemny w kontaktach z pacjentami i
              ma dla nich czas tylko przed operacja, a potem ich unika.
              Czy tak jest?
              • roz-alka Re: Operacje kregosłupa. 07.10.09, 21:25
                Niedżwiedzki....nie polecam. Byłam u niego na wizycie prywatnej. Gbur, cham, nie
                potrafi rozmawiać z człowiekiem. Od zaraz w gabinecie zabiegowym zaproponował mi
                2 blokady po 300zł. i powiedział, że obawia się, że to mi nie pomoże i będzie
                mnie operował....a jeśli pytałam jak będzie wyglądał zabieg to nie chciał mi nic
                powiedzieć...
                • Gość: Janek Re: Operacje kregosłupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 21:49
                  Ja też słyszałem takie rzeczy. Mówią, że on by tylko operował, a
                  dalej nic go nie obchodzi. Niech zajmują się inni.
                  tak sie zastanawiam - 2 x 300 zł, ale i tak trzeba będzie operować.
                  To po co wydawać te 600 zł. Chyba wiem - widziałem jego nowy
                  samochód - Mercedes ML ( taki duzy i wysoki ). Kosztuje chyba ponad
                  300 000 zł. To tylko 500 tak naiwnych pacjentów.
                  • roz-alka Re: Operacje kregosłupa. 08.10.09, 21:45
                    Dzisiaj byłam na wizycie w poliklinice w Toruniu.Jestem zafascynowana doktorem
                    Kitlińskim.Sympatyczny,wesoły,pomocny,wizyta trwała około godziny. Rozmowa
                    przebiegała z nim jak z kolegą. Doradził gdzie powinnam sie udać i co powinnam
                    dalej robić z moim schorzeniem. Sciskał na koniec, pożyczył zdrowia i
                    odprowadził do drzwi.Pełna kultura!Niestety czeka mnie operacja. Miałam
                    nadzieję, że uda mi się wykonać zabieg w Bydgoszczy gzie Pan Doktor operuje na
                    NFZ,ale niestety kolejki są na 2012 r.Zaproponował mi operacje prywatną. Mam
                    jeszcze wizytę w szpitalu Uniwersyteckim,zobacze co tam powiedzą.Tym czasem 3
                    majcie sie forumowize...
                    • Gość: lac Re: Operacje kregosłupa. IP: *.ip.netia.com.pl 08.10.09, 22:15
                      Sprawdź neurochirurgię na Królewieckiej w Elblągu. Ja nie narzekam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka