rilian 25.01.04, 13:54 Czy jest takowy (pomink lub popiersie) w Waszym mieście? Jeśli tak, gdzie?... Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamut Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE IP: *.sympatico.ca 25.01.04, 19:36 Niestety nie wiem nic na temat pomnika papieza w takim formacie aby onim bylo slychac w Olsztynie... brama katedry Olsztynskiej ma brazowe dzrzwi z plaskorzezba papieza... ale pomnika jako takiego chyba brak... Proponuje usunac paskudnie wygladajaca "Szubienice" czyli pomnik wdziecznosci dla Armi Zdradzieckiej i postawic tam np. Pomnik Papieza.. czuw Odpowiedz Link Zgłoś
algreg Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE 25.01.04, 19:55 POWALIŁO was ,cała Polska jest wystarczająco "ubogacona"pomnikami i ulicami obywatela Wojtyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 20:16 Tak, mamut, postaw ten pomnik gdzieś blisko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE 25.01.04, 20:18 Z pomnikami papieza to niezly pomysl, ale ja mam lepszy: Kiedys jak umarl Stalin to nam zafundowano Stalinogrod. A jak umrze papiez to... To dopiero pomysl na promocje miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE 25.01.04, 22:04 Spoko... nie denerwujcie się... Jeśli faktycznie ominęła was gorączka pomników Papieża, to nie jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: POMNIK PAPIEZ˙A W OLSZTYNIE 26.01.04, 00:05 Jan Pawel II z cala pewnoscia ma jeden wielki pomnik w naszych sercach. Zarowno w sercach katolickich jak i innych wyznan a takze ateistow. Stawianie pomnikow, zwlaszcza za zycia Ojca Swietego to gleboka hipokryzja. Znane jest powiedzenie, ze Polacy kochaja Ojca Swietego, ale Go nie ...sluchaja. I stad pewnie ten "wilczy ped" do stawiania pomnikow, nazywania placow, ulic, szkol...et cetera. Mysle, ze Ojciec Swiety patrzy z niesmakiem na owe pomnikowe "dowody milosci". Odpowiedz Link Zgłoś