Gość: giga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:09 Kochana SOLU Dzisiaj Twoje imieniny. Życzę Ci dużo, dużo radości, samego słoneczka, I spełnienia wszystkich TWOICH marzeń. Niech Ci się spełni...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Sola Twoje imieniny 13.02.04, 01:04 A ja życzę spełnienia marzeń i ... (jak najszybszego położenia glazury) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Sola Twoje imieniny 13.02.04, 08:21 Wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia i radości:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Sola Twoje imieniny 13.02.04, 09:41 i ja, i ja, i ja prosze... bukiet zyczen Ci przynosze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Sola Twoje imieniny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 09:54 Wszystkiego naj :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Sola Twoje imieniny 13.02.04, 11:36 Dziękuję za życzenia i bukieciki :) P.S.- A glazurka aż się prosi żeby położyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sola Twoje imieniny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 19:54 Spojrzałam na kalendarz i patrzę - dzis imieniny Katarzyny, piękne imię nadali Ci rodzice i piękny prezent na forum sprawiła ci mama. Więc zaraz przypomniałam sobie wiersz, który mi kiedyś , dawno, dawno temu wpisała mama do pierwszego pamiętnika szkolnego, a brzmi on tak : "Jeśli matkę masz na świecie Czy bigatą czy też biedną To ją kochaj i pamiętaj że masz matkę tylko jedną" Sola - wszystkiego najlepszego z okazji imienin, dużo radości w życiu, właściwie samej radości, bo jak się czlowiek raduje to jest szczęśliwy, a jak jest szczęśliwy to życie jest piekne. Nawet jak ci glazurka w łazience odleci to się nie martw, znajdzie się ktoś kto tą glazurkę przykleji z przyjemnością. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Sola Twoje imieniny 13.02.04, 20:06 Wszystkiego naaaaaaaaaajlepszego Sola !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Sola Twoje imieniny 16.02.04, 10:03 Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Co prawda trochę późno ale tak to jest jak nie ma się komputera pod ręką :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Sola Twoje imieniny 16.02.04, 11:08 Trochę późno się dowiedziałam,ale.. Składam szczere życzenia zdrowia, szczęścia, powodzenia i marzeń spełnienia (chociaż niektórych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś