Dodaj do ulubionych

Grzymowicz posłem??

IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.10, 06:14
Czytam sobie prasę lokalną, przeglądam bloga: www.grzymowicz.pl/, czasami zajrzę do lokalnej tv i wszędzie są sukcesy Grzymowicza. Niestety nic nie słychać o naszych posłach w Sejmie, nie mówiąc o senacie czy wojewodzie.
Może więc prezydent Grzymowicz będzie kandydował na posła z zbliżających się wyborach?
Olsztyńska PO wystawiając Grzymowicza na prezydenta nic nie straci z wizerunku, przecież gorzej być nie może, pozbędzie się konkurenta na prezydenta miasta, ponadto będzie miała lokalną lokomotywę wyborczą. Nie trzeba będzie wystawiąć spadochroniarza, bodaj Rybickiego.

Z kolei sam Grzymowicz w chwale odejdzie z Olsztyna i będzie pracował na rzecz całego naszego narodu.

Co o tym myślicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: ?! Re: Grzymowicz posłem?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 10:31
      TOTALNA BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sceptyk Re: Grzymowicz posłem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:38
        jezeli jest cos dobrego to czemu od razu mamy sie tego pozbywac? lepiej
        trzymajmy grzymowicza bo PO nam wrzuci nam ogrodnika albo pedagoga na
        prezydenta i wtedy dopiero zacznie sie lipa
        • privus Re: Grzymowicz posłem?? 15.03.10, 13:07
          Nie wiem, czy to cała gremium można brać w ogóle pod uwagę. Skoro Grzymowicz
          bierze sobie na zastępcę Szmita, bo PO całkowicie odmawia z nim współpracy, całe
          to towarzystwo z chęcią zamknął bym na ringu i niech się wytłuką do ostatniego.
          Przecież przez tyle lat nie zdążyli jeszcze zrozumieć, że nie o machanie
          szabelkami tutaj chodzi. Czy w tej sytuacji można liczyć jeszcze na coś więcej
          oprócz kolejnych bajerów i igrzysk na stołkach?
          • Gość: sceptyk Re: Grzymowicz posłem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:47
            po śliniła się na wspólpracę przeciez z grzymowiczem byle tylko u
            wladzy byc

- To było głosowanie polityczne - powiedział dziennikarzom zirytowany
            prezydent Grzymowicz. - Teraz mogę powiedzieć, że dwa tygodnie po
            wyborach przyszedł do mnie przewodniczący klubu radnych PO Jan
            Tandyrak i zaproponował wspólne rządy, pod warunkiem, że „wyrzucę”
            Prawo i Sprawiedliwość. Nie zgodziłem się na tę propozycję.
            Dzisiejsze głosowanie to zemsta Platformy, zemsta bardzo szkodząca
            miastu.

- To dziwne, że po dwóch miesiącach od objęcia rządów pan prezydent
            wyciąga takie argumenty - odpowiedział Jan Tandyrak poproszony o
            potwierdzenie rewelacji prezydenta Grzymowicza. - Prowadzimy różne
            rozmowy, z różnymi ludźmi, również z prezydentem.

www.olsztyn24.com/?m=1&i=6308&PHPSESSID=b1fa29611f49497579200f6cb18d68bc
            • privus Re: Grzymowicz posłem?? 16.03.10, 18:45
              Pieprzenie w bambus. Chciał mieć pachołka nie zaglądając jemu w papiery. A teraz
              i on robi go w ciula.
    • Gość: vip Re: Grzymowicz posłem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 17:40
      ciekawe keidy w koncu ci ludzie zrozumieją ze najwazniejsza ejst wspolpraca i
      dobro wspolne...
      • Gość: amnezja?? amnezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 21:48
        przecież Grzymowicz przez tyle lat działał w ratuszu jako prawa ręka
        Małkowskiego. Wydaje mi się, że w promocji swojej osoby - upodobnił się do
        mistrza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka