Dodaj do ulubionych

Zespół weselny

27.03.10, 19:40
Pomocy! Kto zna i może mi polecić fajny zespół na weselne na przyszły rok w
czerwcu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 19:42
      Pogogluj trochę. Jest sporo zespołów w necie, w tym także z Olsztyna grających
      nie koniecznie tylko na miejscu.
      • monia_mm22 Re: Zespół weselny 27.03.10, 19:49
        Jestem z okolic Olsztyna więc zespól może być z Bartoszyc, Olsztyna, Kętrzyna,
        Ornety, Lidzbarka Warm. itd. Chciałabym aby ktoś mi polecił zespól który gdzieś
        słyszał najlepiej na jakimś weselu. Na wyszukiwarce rzeczywiście znalazłam sporo
        zespołów ale nie znam ich.
        • Gość: mk Re: Zespół weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 20:14
          Nie wiem, kogo masz na myśli określając ich jako "ich" :)
          Ze swej strony - jeżeli oczywiście chcesz - mogę tylko w wypadkach trudności
          podać pewne namiary na e-mail do ew. konsultacji.

Żarty żartami, masz pełny wybór. A nie chcę łamać regulaminu forum jakąś niby
          reklamą. Telefonu do przyjaciela nie podam, ale namiary na e-mail mogę podrzucić :)

Reszta, to już Wasza sprawa. Najlepiej, gdybyś zarejestrowała się na forum. Dla
          poprawności wymiany poglądów bądź przekazania informacji jest to element nieodzowny.

Mówię to z praktyki, ponieważ do byłego mojego niezalogowanego nicku używanego
          od lat przywalił się jakiś palant robiąc sporo niepotrzebnego smrodu
          prawdopodobnie tylko dla zaakcentowania własnego istnienia.

twiola@go2.pl
      • Gość: gosc Re: Zespół weselny IP: *.barczewo.macrosat.pl 20.10.10, 12:11
        Polecam zespol "Fair Play" www.zespolfp.pl
    • Gość: Gość weselny Re: Zespół weselny IP: 109.243.36.* 08.04.10, 16:38
      Zwróć uwagę na dwuosobowy zespół Allegro z Olsztyna - poszukaj na forum, na google, poczytaj. Ja mogę go polecić. Wszystko zagrają, wszędzie dojadą, fajnie poprowadzą imprezę, dobrze zaśpiewają - damski i męski wokal(wokalistka była w Szansie na sukces) bardzo zgrani, dobrze dopasowani głosami, bo rodzeństwo, mogą nawet karaoke na weselu dla gości urządzić, mają doświadczenie. i co bardzo ważne na weselach nie piją. Cena też przystępna. Może mają jeszcze wolny ten termin. Do niczego nie namawiam, ale sprawdź.
    • Gość: pomysł_na Re: Zespół weselny IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.10, 21:51
      Alę zaproś. Świetna zabawa murowana.
      • nereus1 Re: Zespół weselny 08.04.10, 22:23
        Spiewankiewiczowie! Wspaniały zespół. Byłem na weselu w Rotary Club na
        Zołnierskiej, oni grali: tel. 89-526 55 87. A jako lokal zalecam "Leśne Wrota" 2
        km za Klewkami. pięknie położone między lasami i nad jeż. Tylko trzeba
        rezerwować kilka miesięcy przedtem, bo duży popyt. Możliwość noclegów.
    • Gość: rudziutki Re: Zespół weselny IP: *.man.olsztyn.pl 24.05.10, 13:19
      polecam Ci zespół Fair Play z Lubawy:) grali 12 września 2009 na moim weselu...
      było super:) goście zachwyceni, grają na żywo, skład: 4 panów, znajomi na weselu
      śmieli się że przypominają trochę the Beatles zwłaszcza przez gitarzystę, który
      serio wygląda jak Lennon:D profesjonalne podejście, nie piją... musiałbym tylko
      poszukać numeru:) jeśli jeszcze nie macie zespołu odezwij się na gg: 3414927
      chętnie podzielę się naszymi "doświadczeniami" z szukania zespołu... zachowałem
      sobie gdzieś całą "bazę" maili i numerów z tamtego czasu:) przegląd wielu
      zespołów z całego województwa praktycznie:)
      • Gość: odp. Re: Zespół weselny IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.10, 22:14
        www.zespolfp.pl - zespół FAIR PLAY
    • Gość: grażka Re: Zespół weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 12:12

www.mondaysession.pl/
      ok kapela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka