Gość: Gościówa IP: 213.184.21.* 13.05.10, 16:32 Jutro w OSW konferencja z Pospieszalskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yadol Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 16:36 podaj Złotko szczegóły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:12 O godzinie 13,00 w Olsztyńskiej Szkole Wyższej ul. Bydgoska 33.Wstęp wolny. Może być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja81 Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.05.10, 18:22 Pierwszy propagandzista PIS w Olsztynie! Super :) Podczas konferencji zostanie odtworzony sztandarowy film czarnej propagandy "Solidarni 2010", a następnie przeprowadzona zostanie debata. Temat przewodni - "czy Pospieszalski ma rację - i dlaczego zawsze ma rację?" Żeby uczestniczyć w debacie trzeba podpisać cyrograf - opinie anty-Pospieszalski będą karane chłostą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:09 Podajcie więcej szczegółów.Cieszę się, że nareszcie do Olsztyna zaczynają przyjeżdzać ciekawi ludzie.Dyskusja może być ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 19:32 Twoje lenistwo aż poraża. Stoi jak byk na stronach OSW. Wszystkie potrzebne informacje masz już w pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:09 Mam przeciek że podobno uderzy ostro w jakąś olsztyńską superpersonę. Pożyjemy zobaczymy. Ja wolę Kurskiego bo to taki Urban tylko w wersji prawicowej. Pospieszalski to raczej intelektualista niż żołnierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:49 No to wypada powiedzieć mu żeby wyluzował :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 21:25 Gość portalu: poinformowany napisał(a): Mam przeciek że podobno uderzy ostro w jakąś olsztyńską superpersonę. Pożyjemy zobaczymy. A to są takie w Olsztynie?;) Wiem, w wydaniu mikro są;) Niech sobie łupie w kogo tylko chce. Ja wolę Kurskiego bo to taki Urban tylko w wersji prawicowej. Pospieszalski to raczej intelektualista niż żołnierz Ja na przykład uwielbiam całą powyższą trójkę tylko każdego za co innego ponieważ wszyscy są bardzo inteligentni i utalentowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 21:27 Intelektualista???Chyba z PiSu.Tam łatwo rozdają dyplomy intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 23:05 Gość portalu: antymenel napisał(a): > Intelektualista???Chyba z PiSu.Tam łatwo rozdają dyplomy > intelektualistów. Pośpieszalski jest bardzo inteligentnym, błyskotliwym i utalentowanym dziennikarzem z warunkami na robienie świetnej telewizji. Jego problemem jest jednak to, że po osobistej tragedii stał się neofitą, a z czasem propagandzistą z politycznym z kościołem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:43 Czyli brak kwalifikacji zawodowych i predyspozycji psychicznych. Nadaje się do mediów ojca malwersanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercader Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:13 ty trocki już ci raz jaja odstrzeliłem, uważaj z tymi ocenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 21:26 Co za wyrafinowany komplement pod adresem Pospieszalskiego-ciekawy człowiek.Ja bym raczej powiedział-szambonurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trocki Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:47 Nie wiem ale ja nie lubię jak uczniowie szkoły podstawowej krytykują studentów za brak wiedzy. Jak będziesz miał chociaż połowę osiagnięć Pospieszalskiego antymenel to wtedy twoje słowa nie będą śmieszne. Odnieś się do czegoś konkretnie to pogadamy bo na forum powinno się dyskutować a nie rzucać emocjonalne opinie bez ładu składu i pokrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:08 wymień te największe z osiągnięć tej gwiazdy, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 22:12 “Każdy PiS-owiec żyje w poczuciu fascynacji Kaczyńskim” : M.Migalski Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 22:15 typowi są tu pospieszalski i maciarewicz, słynne małpy z brzytwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 05:03 Dlaczego we wszystko wtrącacie politykę. Na stronie OSW jak byk napisane , że będzie dyskusja o rodzinie i uważam , że jest to bardzo ciekawy temat do wspólnej polemiki .Wybieram się w tym celu i myślę, że się nie zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:48 Pospieszalski o rodzinie?Genialny człowiek-zna się na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:47 Najwiekszym osiagnieciem Pospieszalskiego jest pokazanie jak nie powinno sie uprawiać dziennikarstwa.W tej konkurencji oczywiscie nie mam żadnych osiągnięć-na całe szczęście. W przeciwieństwie do Pospieszalskiego nie jestem też najmitą politycznym i kretaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 06:12 Ciekawe czy w wiadomościach TVP o 19.30 będzie relacja z wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allensteiner Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.05.10, 08:50 Jeszcze dwa tygodnie temu nikt o nim nie słyszał, za rok nikt nie będzie o nim pamiętał. Musi wykorzystać swoje pięć minut. Odpowiedz Link Zgłoś