Dodaj do ulubionych

Jutro w Olsztynie Pospieszalski

IP: 213.184.21.* 13.05.10, 16:32
Jutro w OSW konferencja z Pospieszalskim
Obserwuj wątek
    • yadol Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 16:36
      podaj Złotko szczegóły :)
      • Gość: Fanka Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:12
        O godzinie 13,00 w Olsztyńskiej Szkole Wyższej ul. Bydgoska 33.Wstęp
        wolny. Może być ciekawie
    • Gość: ja81 Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.05.10, 18:22
      Pierwszy propagandzista PIS w Olsztynie! Super :)
      Podczas konferencji zostanie odtworzony sztandarowy film czarnej propagandy
      "Solidarni 2010", a następnie przeprowadzona zostanie debata. Temat przewodni -
      "czy Pospieszalski ma rację - i dlaczego zawsze ma rację?"
      Żeby uczestniczyć w debacie trzeba podpisać cyrograf - opinie anty-Pospieszalski
      będą karane chłostą.
      • Gość: Olo Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:09
        Podajcie więcej szczegółów.Cieszę się, że nareszcie do Olsztyna
        zaczynają przyjeżdzać ciekawi ludzie.Dyskusja może być ciekawa
        • trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 19:32
          Twoje lenistwo aż poraża. Stoi jak byk na stronach OSW.
          Wszystkie potrzebne informacje masz już w pierwszym poście.
          • Gość: poinformowany Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:09
            Mam przeciek że podobno uderzy ostro w jakąś olsztyńską superpersonę. Pożyjemy
            zobaczymy. Ja wolę Kurskiego bo to taki Urban tylko w wersji prawicowej.
            Pospieszalski to raczej intelektualista niż żołnierz
            • Gość: jelonek Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:49
              No to wypada powiedzieć mu żeby wyluzował :)
            • trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 21:25
              Gość portalu: poinformowany napisał(a):
              Mam przeciek że podobno uderzy ostro w jakąś olsztyńską superpersonę.
              Pożyjemy zobaczymy.

A to są takie w Olsztynie?;) Wiem, w wydaniu mikro są;)
              Niech sobie łupie w kogo tylko chce.

Ja wolę Kurskiego bo to taki Urban tylko w wersji prawicowej.
              Pospieszalski to raczej intelektualista niż żołnierz

Ja na przykład uwielbiam całą powyższą trójkę tylko każdego
              za co innego ponieważ wszyscy są bardzo inteligentni i utalentowani.
            • Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 21:27
              Intelektualista???Chyba z PiSu.Tam łatwo rozdają dyplomy
              intelektualistów.
              • trzymilionowy.post Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 23:05
                Gość portalu: antymenel napisał(a):

> Intelektualista???Chyba z PiSu.Tam łatwo rozdają dyplomy
                > intelektualistów.

Pośpieszalski jest bardzo inteligentnym, błyskotliwym i utalentowanym
                dziennikarzem z warunkami na robienie świetnej telewizji.
                Jego problemem jest jednak to, że po osobistej tragedii stał
                się neofitą, a z czasem propagandzistą z politycznym z kościołem
                na ustach.
                • Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:43
                  Czyli brak kwalifikacji zawodowych i predyspozycji psychicznych.
                  Nadaje się do mediów ojca malwersanta.
          • Gość: mercader Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:13
            ty trocki już ci raz jaja odstrzeliłem, uważaj z tymi ocenami
        • Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 21:26
          Co za wyrafinowany komplement pod adresem Pospieszalskiego-ciekawy
          człowiek.Ja bym raczej powiedział-szambonurek.
          • Gość: trocki Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:47
            Nie wiem ale ja nie lubię jak uczniowie szkoły podstawowej krytykują studentów
            za brak wiedzy. Jak będziesz miał chociaż połowę osiagnięć Pospieszalskiego
            antymenel to wtedy twoje słowa nie będą śmieszne. Odnieś się do czegoś
            konkretnie to pogadamy bo na forum powinno się dyskutować a nie rzucać
            emocjonalne opinie bez ładu składu i pokrycia
            • Gość: joi Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:08
              wymień te największe z osiągnięć tej gwiazdy, proszę
              • Gość: ? Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.05.10, 22:12
                “Każdy PiS-owiec żyje w poczuciu fascynacji Kaczyńskim” : M.Migalski
                • yadol Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski 13.05.10, 22:15
                  typowi są tu pospieszalski i maciarewicz, słynne małpy z brzytwami
                  • Gość: AGA Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 05:03
                    Dlaczego we wszystko wtrącacie politykę. Na stronie OSW jak byk
                    napisane , że będzie dyskusja o rodzinie i uważam , że jest to
                    bardzo ciekawy temat do wspólnej polemiki .Wybieram się w tym celu i
                    myślę, że się nie zawiodę.
                    • Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:48
                      Pospieszalski o rodzinie?Genialny człowiek-zna się na wszystkim.
            • Gość: antymenel Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 08:47
              Najwiekszym osiagnieciem Pospieszalskiego jest pokazanie jak nie
              powinno sie uprawiać dziennikarstwa.
              W tej konkurencji oczywiscie
              nie mam żadnych osiągnięć-na całe szczęście.
              W przeciwieństwie do Pospieszalskiego nie jestem też najmitą
              politycznym i kretaczem.
    • Gość: b28 Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.10, 06:12
      Ciekawe czy w wiadomościach TVP o 19.30 będzie relacja z wizyty?
    • Gość: allensteiner Re: Jutro w Olsztynie Pospieszalski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.05.10, 08:50
      Jeszcze dwa tygodnie temu nikt o nim nie słyszał, za rok nikt nie będzie o nim
      pamiętał. Musi wykorzystać swoje pięć minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka