Gość: kibic IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 21:08 I co Wy na to kochani kibice? 9 przegranych setów. Czy to może dość!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: PZU AZS !!!!! 06.03.04, 22:07 Jestem dalej tego zdania by w końcu zmienić trenera. To tak jak w orkiestrze, można mieć 50 wirtuozów, lecz potrzeba dyrygenta by grali równo bo zamiast muzyki będzie śmierdziało g.... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: PZU AZS !!!!! 06.03.04, 23:49 w ence w środę gościem będzie Krzysiek śmigiel trzeba będzie zapytać co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
olsztyn5 Re: PZU AZS !!!!! 12.03.04, 08:26 koobra napisał: > w ence w środę gościem będzie Krzysiek śmigiel trzeba będzie zapytać co się > dzieje i jak?! ktos moze byl i zapytal conieco? Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: PZU AZS !!!!! 07.03.04, 00:28 Oso, no nie poznaję kolegi. Cicha woda... Zawsze taki układny, grzeczny, tłumaczyłeś nam cierpliwie różne przepisy itd. itp., a tu taki nerw w Twoim poście wyczuwam ;-) Ty chyba naprawdę stuprocentowy kibic jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: PZU AZS !!!!! 07.03.04, 11:11 Ja jeszcze krzyzyka na akademikach nie postawilem - zabawne ale jak sie widzi bezradnosc PZU to samemu ma sie ochote wejsc na parkiet i zrobic porzadek albo pokazac jak sie gra :) PZU AZS - jest w tej chwili do ogrania nawet przez 2 ligowcow. Ja nie wiem jak pan Ryś przygotuje forme na rywalizacje z Mostostalem. Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: PZU AZS !!!!! 07.03.04, 12:36 Ciężka sprawa. Szło dobrze i zdechło. Ciekaw jestem jak to dalej będzie wyglądało? Drzyzga się pewnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
olsztyn5 Re: PZU AZS !!!!! 12.03.04, 08:27 koobra napisał: > w ence w środę gościem będzie Krzysiek śmigiel trzeba będzie zapytać co się > dzieje i jak?! ktos moze byl i zapytal conieco? mozemy miec nadzieje na poprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: PZU AZS !!!!! IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 13:53 Nie jest źle !!! Wygrali dwa sety w przegranym meczu półfinałowym z PE z Sosnowca. A może wygraja z NYSą. To dopiero byłby HIT!. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: PZU AZS !!!!! 14.03.04, 15:31 To pewnie rozgrzewka p.Rysia przed Play off-em - he, he, teraz stara się ustawić odpowiednio zespół. Tylko kiedy zakończy te ustawianie, bo w ogólnym rozgardiaszu to zawodnicy się gubią. Jestem dalej za zmiana trenera a jeżeli ktoś powie, że nie zmienia się woźnicy przed dojazdem do domu, to trzeba wiedzieć, że koń i tak sam tam trafi. Kwestia, by nie kłaść kłód pod nogi i mieć napompowane koła. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: PZU AZS !!!!! 15.03.04, 22:38 Piękny komentarz w Gazecie - ale konkurencyjnej (w skrócie): Dużo lepszy mecz, wreszcie zagrali lepiej. Lepiej nie mówić, lepiej zagrali Ci co wygrali - niestety :(((( Odpowiedz Link Zgłoś