Gość: Ed IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 19:12 Czyżby dla tego, że na temat tych remontów już zbyt wiele wiadomo? miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,1954607.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andulka7 Re: A u nas cisza 09.03.04, 19:16 Ed, chodzi chyba o kościół w Olsztynie koło Częstochowy, to gminna wieś z ciekawymi riunami zamku z 10 km na wschód od Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: A u nas cisza IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 00:17 Być może Andulko. Z artykułu nie bardzo to wynikało. Swój post oparłem na znanych mi zjawiskach "konserwacji" znacznie starszego kościoła w naszym Olsztynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleban Re: A u nas cisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:17 u was musi być cisza autocenzura czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: A u nas cisza IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 00:23 Miło mi, że tu zaglądasz. Koleżanka przed chwila skorygowała mnie wskazując na ewentualność nieporozumienia co do lokalizacji obiektu. Olsztyny mamy w Polsce 2 i wyobrax sobie, jak bylem zdumiony placąc w jedną srtonę do bytomia ponad 120 zł z bilet PKP, gdy w drodze powrotnej wystawiono mi bilet za ok, 4,40 zł :-)) Od tego czasu wiem, że Olsztyn Olsztynowi jest nie równy i to pod wieloma względami :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: A u nas cisza 10.03.04, 15:01 Gość portalu: Ed napisał(a): >wiem, że Olsztyn Olsztynowi jest nie równy Pewnie. Na przykład: jeden ma zamek w komplecie, a drugi - w ruinie. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś