Dodaj do ulubionych

Dobra wiara v.8

15.03.04, 21:25
Pierwszy dzień nie palenia. Warunki zewnętrzne 187 wzrostu, 85 kg wagi w
pasie 92.
Kiedyś jak nie paliłem, to po dziesięciu dniach ważyłem 94 kilogramy a w
pasie miałem 104. Pożyjemy zobaczymy, a co w dobrej wierze to i podjeść można.
:)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 21:32
      A odkładanie jest lepsze niż kupowanie codziennie np. różyczki. Po roku to
      będzie jakieś 1800 zł, czyli fundnięcie żonie wyjazdu relaksującego -
      indywidualnego, ale to temat na czas relaksu.
      ;)
      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:36
        dobry pomysł, może w euro odkładaj, zawsze to będzie twardsza waluta.
        w dobrej wierze będziemy obserwować jak oso przybiera na wadze, chociaż
        wolałabym zobaczyć wdech i wydech po biegach i mierzyć ciśnienie na mecie :)
        a co z muzyczką, jaka będzie towarzyszyć w tych męczarniach ?
        • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 21:45
          Ciśnienie to ja mam po piwie ;)
          A muzyczka zawsze mi towarzyszy piękna.
          Nie tylko polska ale i zagramaniczna. Zacznę od Creedence Clearwater Revival -
          czy ktoś pamięta?
          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:54
            czy ktoś pamięta?
            ale pytanie, przeciez nikogo nie ma na forum tylko ja i ty :))))

ja może pamiętam ale muzyke bez nazw
            teraz mów jak tam synkowie ?
            dobrze się chowają ?
            kompiele morsów zażywają ?;)))))))
            • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:05
              18 marca połamaniec wyjeżdża do sanatorium, zostaje tylko starszy - sanatorium
              w Ameryce, ale tej koło Olsztynka. A generalnie to spoko.
              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:11
                to bedą odwiedzinki co tydzień, jakie to przyjemne , przywożenie prowianciku,
                głaskanie po głowie i spełnianie zyczeń - jak ten połamaniec ma dobrze ho, ho-
                zyć nie umierać - powiedz mu, że tego samego od niego będziesz oczekiwać na
                starość, niech nie myśli, że mu to ujdzie płazem :)))))))))

a giga coś zaniemówiła po Pasji
                • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:14
                  Jakie co tydzień? Tatuś kochany będzie codziennie, toć to ok. 10 min od
                  Olsztyna.
                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:16
                    Chociaż znając młodszego - po pierwszych dwóch dniach to powie, żeby mu nie
                    zawracać głowy (a może tam będą jakieś panienki - w końcu to 15 lat) - ;)
                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:30
                      oso, nie baw się jak dziecko - czy syna wywozisz do sasiadów na drugą stronę
                      ulicy czyli 10 min drogi gdy jadą samochody i trzeba czekać na przejście :)
                      • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:34
                        Do Ameryki koło Olsztynka wyjeżdża się ode mnie przez Bartąg i dosłownie 10-12
                        min. jest się w Ameryce. Gdybym miał jechać do pracy, to z postojami na
                        światłach zajmuje mi to ok.15 min.
                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:52
                          czyli przejdziesz na wątek Mika czy to Ameryka i będziemy tam kurować Twojego
                          syna :)
                          • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:55
                            Yes, nie ważna Ameryka, ważne są intencje.
                            ;)
                            • andulka7 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 22:56
                              oso, jakie 187 wzrostu, chyba 197 ??
                              • oso1 Re: Dobra wiara v.8 15.03.04, 23:01
                                Tyle to miałem kiedyś, ale ten wiek, to człowiek już się trochę zdeptał.
                                ;)
                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 21:42
                                  jak życie bez papierosa oso ?
                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 17.03.04, 21:12
                                    Życie jak w sinusoidzie, raz lepiej raz gorzej, jak to śpiewała Kora -
                                    falowanie i spadanie..., jednak staram się trzymać, co w gruncie rzeczy nie
                                    jest takie trudne (czasami). Metody stosuję różne w chwilach słabości, jak
                                    pisałem woda mineralna małymi łykami, jabłka, marchewka, orzeszki, "misiaczki",
                                    cukierki-mini, paluszki. Bez ogryzania paznokci. Nie jest źle, chociaż wczoraj
                                    wyglądało tak:
                                    Siedzę w kuchni z "Siwą"
                                    Ja: Oj jak mi się zapalić chce, tylko jednego, jednego.
                                    Ja: Kurka wodna, ten jeden to mi przecież nie zaszkodzi.
                                    Ja: Tak w sumie, gdybym zapalił, bo mnie tak ssie.
                                    Ja do "Siwej": Kurka wodna - no powiedz coś!!!
                                    Siwa: No to zapal sobie jednego.
                                    Ja: Tak!!!! Zaraz zapal, to ja już dwa dni nie palę, a Ty mówisz zapal!!!

Czy tak, czy siak - to zawsze nie dobrze. Ale ja wytrzymam, aby ze mną
                                    wytrzymali.
                                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 21:30
                                      a dobrze radziłam, lepiej jest codziennie prznieść różyczkę dla żony niż ją tak
                                      martretować, a póżniej kiedyś zafundować za tą jej męczarnie wczasy :)
                                      wiesz co oso - może teraz wyślij kwiatuszka na urlop i sam się maltretuj, albo
                                      poprosze kogoś by zaciebie zapalił papieroska - znajdę, mojego męża dam ci za
                                      przykład - dwie paczki dziennie
                                      • oso1 Re: Dobra wiara v.8 17.03.04, 23:17
                                        A ja tam teraz palę się do czego innego.
                                        ;)
                                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 21:44
                                          najgorsze to chyba będzie przez weekend
                                          zaraz ci powiem jak czuje sie ciało po 8 godzinach niepalenia
                                          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:19
                                            w 20 minut Do normy wracają: ciśnienie tętnicze krwi, czynność serca oraz
                                            podwyższona temperatura rąk i stóp.
                                            w 8 godzin Zmniejsza się poziom tlenku węgla we krwi, a podnosi poziom tlenu.
                                            w 24 godziny Zmniejsza się ryzyko ostrego zawału mięśnia sercowego.
                                            w 48 godzin Rozpoczyna się regeneracja zakończeń nerwowych. Powraca do normy
                                            zmysł smaku i zapachu.

pięknie
                                            co powiesz giga na to ?
                                            • oso1 Re: Dobra wiara v.8 18.03.04, 23:15
                                              Czyżbym to co czuł to był zapach kobiety?
                                              ;)
                                              • oso1 Re: Dobra wiara v.8 18.03.04, 23:16
                                                a tak naprawdę to kończę 4 dzień niepalenia i nie było dziś ciężko, chociaż
                                                chodzę lekko nabuzowany.
                                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 20:57
                                                  oso - może kup sobie misia i tak od czasu do czasu odreaguj na nim ;))))))))
                                                  wydaje mi sie , ze cięzko jest też przy komputerze, ten nawyk przerwy na dymek
                                                  pewnie przeszkadza :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:04
                                                    Oso jest mocny!!
                                                    zazdroszczę:)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 20.03.04, 01:04
                                                    Komputer - ha, nic szczególnego.
                                                    Wódka - pierwsze starcie i mogę powiedzieć:
                                                    "jestem jaki jestem" - nic z tego
                                                    piąty dzień i nie palę!!!!
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:06
                                                    to wszystko dobra wiara:))))))
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 20.03.04, 13:35
                                                    No właśnie, dzisiaj to nawet gdybym palił to bym nie spojrzał na papierosa.
                                                    Samopoczucie troszeczkę gorsze niż w nocy, ale w dobrej wierze dotrwam do
                                                    obiadu.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:43
                                                    ja myślę, że nie trzeba wspominać o paleniu
                                                    tak giga jak i oso nigdy nie palili, nie palą i nie będą palili, a papierosy to
                                                    jakis sen, w ogole nie istnieją
                                                    na zdrowie
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 21.03.04, 22:13
                                                    Przechodzę próby, dzisiaj był mój najlepszy fumfel - oczywiście palący (ciekawe
                                                    do czego), jednak u mnie całkowite spoko i nic. Lecz jak można myśleć o paleniu
                                                    przy temperaturze 37,8 kaszlu, katarze i bolących korzonkach. Chociaż Giga
                                                    powiedziała, ze to tak samo jak z narkomanami, alkoholikami, jak się rzuca
                                                    nałóg, to się odczuwa cierpienie.
                                                    NIE CIERPIĘ CIERPIEĆ!!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 22:23
                                                    cierpienie to rzecz straszna, ale cierpieć w dobrej wierze jest cierpieniem
                                                    przejściowym i jak zawsze po zachnurzeniu wychodzi slońce
                                                    oby jak najszybciej !
                                                    stoi góral i się kiwa. Zwraca się do niego turysta:
                                                    - Co wy baco robicie?
                                                    - A wahom się.
                                                    - Czemu się wahacie ?
                                                    - Abo, wicie byłem na weselu i tam pobili mojego syna, żonę i córkę też
                                                    skrzywdzili.
                                                    - No to czemu się jeszcze wahacie !
                                                    - A wahom się, czy iść na poprawiny.
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:28
                                                    Oso się nie waha,trzyma się dzielnie.
                                                    Gorzej ze mną. Pa
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 22:40
                                                    tak i też mi sie wydaje - za długo nie paliłaś :)
                                                    cięzko jest w tej sprawie coś radzić

dobra - może sobie załóż , że jeszcze przetrzymasz tydzień, a za tydzień
                                                    będziemy sie dalej martwić :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:13
                                                    Żarcik:
                                                    Pogrążony w smutku mąż mówi do żony:
                                                    - Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już chyba kolej na ciebie...

Tylko dobra wiara może ją uratować:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:16
                                                    chyba dobra wiara, że mąż nie rzuci wódkę i powinna dziewczynka postawić na
                                                    stole szmpanika wieczorem - dam glowę , ze rano wstanie i nie rzuci żonki :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 22.03.04, 21:58
                                                    Ooo, z tym rzucaniem to może być różnie.
                                                    1. Jak wypije szampanika to może go rzucać na boki, a jak na boki to już po
                                                    małżonece ;)
                                                    2. Gorzej jak po szampaniku zacznie rzucać małżonką.

Najlepiej jakby ona zrzuciła fatałaszki lub przedtem parę kilogramów ;)
                                                    Nie rzucałoby się to zatem cieniem na ich pożycie. I w tym przypadku wystarczy
                                                    rzut oka, by stwierdzić, jak mało brakuje by słowa przybrawszy praktyczny
                                                    wymiar, nie były słowami rzucanymi na wiatr. Czyli najlepiej od czasu do czasu
                                                    rzućmy wzrokiem czy aby dobra wiara stoi jeszcze przy nas.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:12
                                                    Czyli najlepiej od czasu do czasu
                                                    > rzućmy wzrokiem czy aby dobra wiara stoi jeszcze przy nas.

Nie ma watpliwości co do dobrej wiary - jej nie widać gołym okiem, nawet
                                                    energiczny rzut okiem tu nie pomoże - bo dobra wiara pracuje spokojnie, bez
                                                    emocji, cierpliwie, nawet nie wiecie , ze chodzi za nami jak cień, jak pies na
                                                    smyczy.
                                                    Można stracić zimną krew, można stracić nerwy ale nigdy nie wolno tracić dobrej
                                                    wiary, że się nie straci nerwy

a jak tam w sanatorium ?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 22.03.04, 22:16
                                                    Ha, ha.
                                                    W sanatorium (Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny) - to wakacje, kolonie czy
                                                    obóz młodzieżowy - luz blues. Nie chcą wyjeżdżać, bo tak im dobrze, pełna
                                                    kultura. Generalnie jest gucio.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:24
                                                    sanatorium jest chyba w tym wypadku lepsze skoro u Ciebie domowy szpital,
                                                    wirusy atakują
                                                    a teraz grzecznie do łózeczka wypocić się :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 22.03.04, 22:25
                                                    To trzeba się zmęczyć, żeby się wypocić a tu nie ma z kim się męczyć
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:33
                                                    mam sposób - otul i owiń się folią i zarzyj polopirynkę
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 22.03.04, 22:35
                                                    Toć to sauna będzie, ciężko wytrzymać.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:45
                                                    oso - ty masz gorączkę , strasznie marudzisz, nie dziwię się , ze żona poszła
                                                    do kina ;))))))))))
                                                    to może Ty jej zagrzej łóżeczko ?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 23.03.04, 23:54
                                                    Ale pomysły ;)
                                                    Ale odnośnie dobrej wiary, to AZS wygrał 3 mecz, czyli odzwierciedlenie tego co
                                                    było do tej pory. Poczekamy na następną partię rozgrywek i oby okazało się, że
                                                    wcześniejsze wpadki były rozgrywką taktyczną. A generalnie jest gucio.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:09
                                                    właśnie zaczynają wygrywać, ale pochwalimy po zachodzie słońca :)
                                                    A DOBRYCH MAJĄ SPONSORÓW ?
                                                    W Krakowie będą derby między Cracovia , a Wisłą w piłce nożnej - obie drużyny
                                                    się czają i pewnie będą walki uliczne.
                                                    i chyba nie w dobrej wierze
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:10
                                                    E tam z dobrą wiarą, jak masażu nie było tak i nie ma.
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:13
                                                    A ogólnie jak zdrówko?
                                                    Zalecam gimnastykę:)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:16
                                                    Z kim?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:20
                                                    A śliczna blondynka pod bokiem?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:24
                                                    Srutututu, śliczna blondynka to sobie śpi z pilotem w ręku, a ja biedny robak
                                                    (bez pilota) stukam w klawiaturę w dobrej wierze ;)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:30
                                                    Pilot wypadnie z ręki to się obudzi,
                                                    W dobrej wierze :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:32
                                                    tak, tak ile to już sklejać można, a i tak nic się nie klei ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 22:37
                                                    a ja proponuję meczyk tenisowy z kozą , pózniej piwo i blondynka
                                                    czekająca z masażem po przegranym meczu

Zona do meza:
                                                    Kochanie powiedz mi cos slodkiego...
                                                    - Nie teraz, jestem zajety.
                                                    - Kochanie, no powiedz mi cos slodkiego...
                                                    - Naprawde, teraz nie mam czasu.
                                                    - Ale kochanie, chociaz jedno slówko...
                                                    - Miód !
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:57
                                                    Z Kubusia Puchatka
                                                    To zabawne - pomyślał. - Wiem, że miałem tu garnek miodu. Pełen garnek, pełen
                                                    miodu aż po brzegi, a na nim było napisane MJUT, żebym wiedział, że to jest
                                                    miód. To naprawdę bardzo dziwne". Po czym zaczął spacerować tam i z powrotem,
                                                    rozmyślając, gdzie też podział się garnek z miodem, i mrucząc do siebie małą
                                                    mruczankę:

To po prostu niebywałe,
                                                    Pełen garnek miodu miałem,
                                                    A na garnku tak jak drut
                                                    Napisane było MJUT
                                                    Garnek śliczny był, nowiutki,
                                                    Kolorowe miał obwódki,
                                                    Więc ogromnie
                                                    To mnie
                                                    Smuci
                                                    Że mój garnek się zarzucił.

• oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 22:58
                                                    I jeszcze jedna

Hejże ha!
                                                    Niech Kubuś żyje!
                                                    Niechaj tyje, je i pije !
                                                    Czy przy środzie, czy przy wtorku
                                                    On w miodowym jest humorku.
                                                    I niewiele o co dba,
                                                    Gdy na nosie miodek ma !
                                                    Więc śpiewajcie wszyscy dzisiaj
                                                    Hymn na cześć Puchatka-Misia,
                                                    Który swe Conieco zje
                                                    Za godzinę lub za dwie!

• Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 23:04
                                                    aleś mnie złapał - wstyd - ale nie czytałam Kubusia Puchatka, co ja teraz
                                                    zrobię, może giga mi pomoże
                                                    Kubusiu Puchatku - dorwę Ciebie kiedyś i zajączkiem lub króliczkiem odbierzemy
                                                    te slodkości :)

co dalej powiesz Kubusiu Puchatku ? ;))))))))))
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 24.03.04, 23:09
                                                    Spotykają się dwa ślepe konie, jeden pyta

- Weźmiesz udział w gonitwie?
                                                    - Nie widzę przeszkód.

;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 20:15
                                                    koń by się uśmiał :)

Fryzjer do klientki z tłustymi włosami:
                                                    - Strzyzenie, czy wymiana oleju?

• oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 22:10
                                                    Też dobre

- Jaka jest różnica między koniem a koniakiem?
                                                    - Taka jak między rumem a rumakiem!
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 22:11
                                                    Kobyła ciągnie wóz z węglem i woźnicą. Zatrzymują się przed kamienicą. Węglarz
                                                    krzyczy
                                                    - Pani Kowalska, węgiel pani przywiozłem.
                                                    A na to kobyła powoli odwraca się i mówi
                                                    - On jej k... węgiel przywiózł.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:18
                                                    i wszystko w dobrej wierze takie kawały robią

10 dzień - trzeba uczcić taką chwilę
                                                    jaka propozycja?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 22:19
                                                    Walnij setkowego w dobrej nocce.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:29
                                                    a coś giga ma szlabanik na klawiaturce

cos gnie się przed papierosem - musi być jej ciężko
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 22:34
                                                    Bo Giga próbuje rzucić a ja rzuciłem :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:44
                                                    to ciężkie dla niej - niech spasuje - innym razem będzie lepiej, widomo, ze
                                                    kobieta jest słabsza od mężczyzn

mnie sie wydaje , ze to musi organizm odrzucić , to się nie da hop siup
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 22:55
                                                    odrzuć myśli ponure
                                                    zapuszczając się w dymu chmurę
                                                    :(
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:58
                                                    nie mów, ze Ty padasz na kolana przed papierosem ??????????

hej, wytrzymasz
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.8 25.03.04, 23:04
                                                    Ja spokojnie, niespokojnie ale wytrzymam.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:19
                                                    dobra wiara w tym, że starczy pieniędzy na te podwyżki, które maszerują sobie
                                                    lużno
                                                    co towar to droższy

jutro kupuję cukier
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:50
                                                    A jednak - cukier
                                                    zdecydowałaś się:)
                                                    w dobrej wierze otrzymałam info
                                                    że garstka forumowiczów
                                                    spotkała się w eNce
                                                    na mnie niestety już za późno:(
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:55
                                                    Trafiłam na stronę Agnieszki Osieckiej,
                                                    jestem zachwycona
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 20:57
                                                    trzeba było pójść, na nic nie jest za póżno
                                                    oni tam będą sobie długo chyba siedzieć

kupiłaś już cukier - u nas jest już po 2.40 i narkecie długo na niego czekali,
                                                    ciągle brakowało - jest zawieruch z tym cukrem
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:15
                                                    Osiecka jest świetna - pisze te wiersze tak jak myślimy

giga - jak wygląda oso pijany ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:23
                                                    Tego nie wiem:)
                                                    ma ogromne poczucie humoru
                                                    sądzę że alkohol tego nie zmienia,
                                                    wręcz przeciwnie:)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:29
                                                    Ale mi się dostanie:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:32
                                                    gdzie tam, chyba oso nie bije :)
                                                    a jaka jest jego żona ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:35
                                                    Ale wziełaś mnie na spytki
                                                    Przesympatyczna:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:37
                                                    a kto jest głową rodziny ?
                                                    a jeszcze ,jest niższa od oso ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:39
                                                    Ttego naprawde nie wiem
                                                    Tu już odpowie Ci Oso:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:42
                                                    nie widać różnicy w wyższości - kto przewyższa kogo ???
                                                    w dobrej wierze odpowiedz :)
    • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:53
      Ależ, Oso jest wysoki
      przecież wiesz:)
      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:56
        no własnie i jestem ciekawa,, czy żona dorasta do niego ? ;)))))))))
        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 21:57
          giga - robimy prezent dla oso i tak seteczkę pociągniemy ?
          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:06
            nic to , zostałam sama z dobrą wiarą :)
            a Wy tam w eNce walczcie i środki unijne :)
            • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:08
              Może ktoś wpadnie do Dobrej Wiary
              Byłoby miło do seteczki:)
              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:09
                Aż szkoda uciekać
                ostatnie chwile wywalczyłam

• Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:10
                  walczyć z własnym dzieckiem przyszło - do czego giga już doszło ?
                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:12
                    Ot czasy, we własnym domu:)
                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:11
                  nie uciekaj, siedż na watku i nie wychodż
                  włącz licznik i walczymy - zobaczymy w równej walce kto wygra ?
                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:12
                    giga - nie widzę cię - jesteś gdzieś ?
                    • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:14
                      Pojawiam się i znikam..
                      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:15
                        jak murzyn na pasach
                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:16
                          popatrzcie oso - wytrzymał prawie sto postów bez palenia - jakie one musza być
                          zdrowe - oczywiście te wpisy
                          • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:18
                            Żona wróciła z wczasów.
                            - Czy byłaś mi wierna? - dopytuje się mąż.
                            - Tak samo jak ty mi...
                            - No, moja droga, ostatni raz pojechałaś na wczasy.

• Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:18
                            hej, bo rośnie adrenalina dobrej wiary
                            • Gość: Ale się dzieje Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:19
                              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:21
                                ktoś zaniemówił - odezwij się nieznajomy w dobrej wierze
                            • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:19
                              ale się dzieje
                              bliko coraz bliżej...
                              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:20
                                To te zawrotne tempo:)
                            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:20
                              dobra wiara, teraz ja
                              - Masz coś do jedzenia ? - pyta szympans szympansicę po wybuchu wojny atomowej.
                              Ona podaje mu jabłko.
                              - Nie wygłupiaj się - protestuje szympans. - Ja już nie chcę zaczynać tej
                              historii od poczatku....
                              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:21
                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.8 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:24
                                  ja - stawiam seteczki :)))))
                                  są serca gorące - przy tej piosennecze wyszla seteczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka