Dodaj do ulubionych

hotel Manor

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.08.10, 16:48
hotel Manor jest równie elegancki jak szmaty na którch jest
reklamowany na ruderze przy rondzie Bema
Obserwuj wątek
    • Gość: wojcekr Re: hotel Manor IP: *.olsztyn.mm.pl 20.08.10, 19:10
      Jaki Pan, takie dobra
      arbiter elegantiarum
      • Gość: zuzia Re: hotel Manor IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.08.10, 10:07
        W ubiegłym tygodniu służbowo MUSIAŁAM tam pojechać. Dodam, że była to moja
        pierwsza wizyta w tym miejscu. Na dworzu dość ciepło a wewnątrz skwar. Coś co
        się mieni hotelem i do tego cztreogwiazdkowym powinno chyba mieć kimatyzację? Do
        tego wszechobecny kicz czyli kolumny ociekające złotem, sztuczne kwiatki i rzeźby.
        Pomijam "fantastyczny" dojazd do tego miejsca. Dziurawą gruntową drogą. Cóż
        chyba że dla turystów przybywających luksusowymi autokarami to dodatkowa atrakcja?
        W hotelu od kilku tygodni urzęduje nowy młody dyrektor. Cóż stało się z panem
        Żejmo? I jak długo Młody będzie tam pracował? Czy do czasu aż nie dostanie
        pierwszej pensji. Jak powszechnie wiadomo pan P. ma mnóstwo długów a już na
        pewno wobec dostawców. Pewnie z pracownikami jest podobnie?
        • Gość: Enola Gay Hotel Manor nie ma zadnej gwiazdki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.10, 11:46
          Wlasciciel po prostu sam sobie nadal cztery gwiazdki,podczas gdy
          jego zalosny hotel zasluguje najwyzej na dwie.
          • Gość: agregat Re: Hotel Manor nie ma zadnej gwiazdki IP: *.182.3.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.08.10, 15:03
            O ile wiem, to w ogóle nie jest hotel, tylko samozwaniec. Może nazywać się co
            najwyżej Otel, gotel itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka