Dodaj do ulubionych

Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach

IP: *.com 19.09.10, 10:37
www.tvn24.pl/-1,1674190,0,1,poslanka-po-pod-okiem-cba,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • kaczoryjski Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach 19.09.10, 10:58
      Jeżeli Yadol jest jak to piszesz menelu "przygłupem" to dla ciebie i całej tej bandy zrytych ryjów już nie ma skali. To jak gnoisz wraz ze swoimi koleżkami to forum, obrażając porządnych, uczciwych ludzi można porównać z bełkotem kaczora i powinno to być karalne.

Kecaw jesteś chlewem moralnym jeżeli Yadol jest "przygłupem".
      • Gość: alez Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 14:43
        tytul jest adekwatny do wymienionego debila ktory ma kulture z chlewa
    • Gość: idolka pani Poseł Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 11:00
      Widocznie niczego więcej nie mogą już na nią wymyślić. Ja też często pożyczam kasę od rodziny i pierwszy raz słyszę, że trzeba coś takiego zgłaszać w skarbówce i płacić podatek. A swoją drogą może CBA i inne służby zajęły się takimi przekrętami:
      www.wprost.pl/ar/180132/Umoczenie-posla-Sycza/
      Umoczenie posła Sycza
      2009-11-28 08:04
      Czy poseł PO Miron Sycz skłamał w oświadczeniu majątkowym, był w sytuacji konfliktu interesów i wykorzystał państwową funkcję do umorzenia długu spółki, z którą był związany? Tak wynika z Krajowego Rejestru Sądowego. – Mojego nazwiska nie powinno być w KRS – broni się w rozmowie z „Wprost” poseł Sycz.
      Sprawa dotyczy Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska w Olsztynie, którym od lat rządzą dwaj posłowie: Miron Sycz (PO) i Adam Krzyśków (PSL). Pierwszy jest szefem rady nadzorczej a drugi – prezesem. Z ustaleń „Wprost" wynika, że w 2008 r. Fundusz umorzył spółce Unilack zobowiązanie w wysokości 68 tys. zł (to część dwóch pożyczek wartych łącznie 205 tys. zł). Problem w tym, że - według danych Krajowego Rejestru Sądowego – od grudnia 2005 do końca sierpnia 2008 r. członkiem rady nadzorczej Unilacku był… Miron Sycz. Co więcej, poseł Platformy w żadnym oświadczeniu majątkowym (jako parlamentarzysta składał je już trzykrotnie) nie wykazał swoich związków z Unilackiem. – Bo ja tak naprawdę nigdy nie byłem we władzach tej spółki. To znaczy byłem, ale warunkowo. Po dwóch dniach złożyłem pisemną rezygnację. Nie wiem, dlaczego mnie wpisali do tego KRS-u. Od pana się dowiaduję, że moje nazwisko tam w ogóle widnieje – mówi „Wprost" Sycz. Twierdzi też, że nie ma mowy żadnym konflikcie interesów. – Nie wiedziałem o żadnym umorzeniu i nie brałem udziału w podejmowaniu decyzji w tej sprawie – zarzeka się.

Sycza broni także kolega z PSL Adam Krzyśków. – Oj, biedny ten nasz poseł. Widzę, że znowu ktoś szuka sensacji. Proszę mi wierzyć, on na tym Unilacku nie zrobił żadnego interesu. Wręcz przeciwnie, umoczył tam – mówi „Wprost" Krzyśków. A dlaczego Fundusz umorzył Unilackowi część pożyczki? – Spółka była na skraju bankructwa. Mieliśmy dwa wyjścia. Albo umorzyć część i resztę odzyskać w drodze negocjacji, albo mieć wierzytelność na papierze i wozić się z syndykiem. Wybraliśmy to pierwsze twierdzi poseł PSL.

• Gość: mariolka Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 11:01
      To i tak pikuś, w porównaniu z tym, co Lidzia naprawdę wyprawia. Szkoda, ze nie zajęli się tym, jak oszukała starszych ludzi płacąc im dużo zaniżoną należność za mieszkanie, które kilka godzin później przekazała jako darowiznę jednemu ze swoich dzieci podając od razu prawdziwą kwotę wartości tego mieszkania, a więc większą o około 100 000 zł. Zrobiła to żeby oczywiście nie wykazywać tego w swoim oświadczeniu majątkowym, bo 3 domy, kilka mieszkań i kilka lokali użytkowych oraz 20 ha gruntów z dostępem do jeziora to największy majątek spośród naszych lokalnych posłów. Wydaje się być niemożliwy do osiągnięcia uczciwą pracą, gdy 4 jej dzieci uczyła się w prywatnych-płatnych podstawówkach i płatnych średnich szkołach, a Lidzia nie pracowała, a roczne dochody jej męża wynosiły ok. 19 tys. zł!!!!!! Tak na marginesie, może już nadszedł czas, żeby te kobiet rzetelnie rozliczyć!
      • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 11:08
        o matko, a skąd te dane, czy prosto od sycza czy cichonia? Leć do CBA, może oni ci pomogą!
        • Gość: mariolka Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 11:16
          prosto z aktów notarialnych dotyczących tego samego mieszkania, z którym taki przekręt zrobiła Lidzia; tak dodatkowo rocznik urodzenia oszukanych ludzi to 1933, mogli więc nie znać rzeczywistej wartości mieszkania, za to jak wynika z tego, co zrobiła Lidka, ona doskonale o tym wiedziała
          • Gość: . Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 11:38
            W takim razie bardzo się cieszę, że to Pan Cichoń będzie startował na prezydenta Olsztyna, a nie Pani Staroń.
            • Gość: giguś Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 11:46
              ja też, bo gdyby to L. Staroń startowała, to dopiero miałaby pole do przekrętów!!!! i jak ją znam, nie odpuściłaby okazji, by sobie nabić jeszcze bardziej kabzę...
              • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 11:52
                Skoro CBA prześwietlało i prześwietlało i .. znalazło pożyczkę od rodziny , to znaczy,że pani Staroń jest właściwą osobą, aby pełnić mandat posła i być prezydentem miasta. Ciekawe, co by znaleźli u innych, gdyby tak dociekliwie prześwietlali. Ale widać gra się zaczęła i szumowiny ze strachu znowu zaczęli atak. To już przerabiali aż do znudzenia. Ale tym razem mają tak naprawdę gó..no!
                • Gość: **** Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 12:19
                  Jeśli tak uważasz, to ja twierdzę, że to znaczy, iż Staroń to prawdziwa cwaniara, która umiała dobrze ukryć swoje przekręty.
                  • Gość: wiedzący Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 12:22
                    Musiało coś być na rzeczy, skoro nawet nie było chętnych do wystawienia jej kandydatury do rozważania w starcie na prezydenta miasta.
                    • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 12:25
                      "nie było chętnych do wystawienia"
                      Trudno oczekiwać, aby aferalne PO chciało ukręcić bat na siebie!
                      • Gość: achachacha Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 13:21
                        Lidzia atakując innych chciała przykryć swoje przekręty, to jej stała taktyka. Fakt, że najpierw w radio opowiadała, jak to Tusk chce, żeby startowała na prezydenta, a potem raptem zamilkła, znaczy, że nie tylko to Lidzia ma na sumieniu, ona już najlepiej wie, co ma za uszami i boi się, że nadszedł czas, żeby to wyciągnąć na światło dzienne.
                        • Gość: haha Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 13:38
                          No, to rzeczywiście wielki przekręt! Pożyczyć od rodziny pieniądze, potem je oddać, i odprowadzić jeszcze od tego podatek.
                          Wrogi, czerwony układ długo czekał na te rewelacje, bo CBA zakończyło sprawdzanie na początku tego roku. Oszczercy spod znaku olsztyńskiej PO działają! Szkoda, że nie zajmują się miastem i jego mieszkańcami, tylko wyszukiwaniem pseudoafer!
                          • Gość: hihi Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 14:05
                            Oj, mają na Lidzię znacznie więcej, znacznie! I ona o tym wie, i wie o tym Tusk, dlatego nie forsował jej na prezydenta, tylko ona sama chciała taka tezę przeforsować m.in. w olsztyńskim radio. Ona boi się, żeby te jej sprawki nie wyszły i dlatego raptem umilkła, przestała pchać się na prezydencki stołek, bo wie, że za dużo może stracić!
                            • Gość: olsztyniak Staroń pod okiem pod okiem Centralnego Biura Anty IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 14:34
                              Posłanka Platformy Obywatelskiej pod okiem Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Chodzi o Lidię Staroń, której oświadczenia majątkowe skontrolowało CBA. Teraz jej sprawą zajmie się Komisja Etyki Poselskiej - informuje "Wprost".

czas najwyższy i to nie koniec
                              • Gość: olsztyniak Re: Staroń pod okiem Centralnego Biura Antykorupc IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 14:37
                                Posłanka Platformy Obywatelskiej pod okiem Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Chodzi o Lidię Staroń, której oświadczenia majątkowe skontrolowało CBA. Teraz jej sprawą zajmie się Komisja Etyki Poselskiej - informuje "Wprost".
                                • Gość: ? Re: Staroń pod okiem Centralnego Biura Antykorup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:02
                                  Straszne rzeczy wykryło to CBA, tyle oczu prześwietlało i co znalazło? Ano wielkie NIC! Potwierdzono jedynie,że posłanka po obywatelsku zgłosiła pożyczkę i zapłaciła od niej podatek. I do tego naniosła korektę. Natomiast inni posłowie z naszego regionu nie ujawniają spółek do których należą, dochodów z nielegalnego handlu, nawet samochodów rejestrowanych na ciekawych ludzi. Dlaczego tam nie ma CBA? Bo PO- aferalne tak bardzo się boi posłanki?
                                • yadol kecawa ty tchórzu 19.09.10, 15:10
                                  nadawanie na Lidię Staroń z adsl przez kecawa już nie dziwi, boi się ten spleśniały menel otwarcie czegokolwiek napisać, ta miernota opluwa wszystko co nie jest z jego hołoty, co nie jest tak tandetne i wulgarne jak ta jego menelia, której broni jak żul ostatniej butelki denaturatu,kompleksy sieroty obrzyganej po gestapowcach nie opuszczą go do grobowej spróchniałej dechy

sprawa Lidii Staroń skończy się zapewne jak większość z całego szeregu prób dyskredytacji tej nieprzeciętnej w olsztyńskich warunkach postaci i jak zwykle nie będzie komu odszczekać oszczerstw a długo jeszcze będą po temacie jechać różne psychole

ale czy władze pelatformy w Olsztynie mogą już świętować przegraną w wyborach prezydenta Olsztyna ?

mam nadzieję , że Lidia Staroń wystartuje jako kandydat niezależny !
                                  Jej zwycięstwo może zburzyć ten marazm Olsztyna, to proste ...
                                  • kecawa Re: kecawa ty tchórzu 16.10.10, 10:09
                                    yadol - nigdy nie pisałem tu pod innym nickiem niż kecaw lub kecawa .To że tak mnie niesprawiedliwie oceniasz boli mnie najbardziej. Do twojego mało obyczajnego języka się przyzwyczaiłem- wszak to nie do końca Twoja wina lecz wina czasów i gazet które czytasz i ewentualnie języka domowego zacisza

pozdrawiam serdecznie
                                    ps- nie oceniaj innych swoja miarą lub miarą srodowsika w którym przebywasz

kecaw kaczysta z wyrazami milego kaczystowskiego kwa kwa

a przy okazji mam pytanie
                                    jak to jest, że Nasz Prezydent Pan BK ma taką kanalię jak POlikot za przyjaciela ?
                                    • Gość: mix Jak można Ci wierzyć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 22:25
                                      skoro na forum posługujesz się kłamstwami, fałszem i interpentynencją. Jesteś niewiarygodny pod każdym względem nie tylko jako kaczysta-moherzysta, ale także jako człowiek.
                            • Gość: stara baba Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.09.10, 16:45
                              Tusk nie forsował p.Lidii na prezydenta, bo miałaby większą szansę wyrwać jakieś pieniądze z Warszawki dla naszego regionu.
                              Nie chodzę na wybory, ale jeśli wspomniana pani Lidia będzie kandydować, to z całą pewnoscią i z wielką ochotą pofatyguję się do lokalu wyborczego, aby oddać swój głos. Ma moje pewne poparcie. Jest moją jedyną kandydatką.
          • Gość: stara baba Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.09.10, 16:38
            Gość portalu: mariolka napisał(a):

> prosto z aktów notarialnych

Mariolka, wymieniasz akta? Czy raczej chodzi Ci o akty? Gdyby Ci chodziło o akta notarialne to powinnaś była napisać >prosto z akt notarialnych.

Nie wiem, ile masz lat, ale myślę,że dla Ciebie to nie jest żadna kumpela Lidka, tylko pani Lidka.

Szkoda,że Ci się wszystko w główce pomadraczyło.
    • Gość: tu wszystko o.k? Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:06
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Palikot-zapomnial-wpisac-samolotu-do-oswiadczenia,wid,12670787,wiadomosc.html
      • Gość: myslacy Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:44
        Poslanka Staron, aby startowac w wyborach na prezydenta Olsztyna- postawila twarde warunki, ze na listach do Rady Miasta maja byc przyzwoici i merytoryczni ludzie. Tego lokalna PO nie mogla scierpiec i zrobiono wszystko co mozliwe, aby Staron nie startowala. Jednak mam nadzieje, ze krajowa PO odetnie sie od lokalnych tzw. dzialaczy i Poslanka - jako jedyna, ktora wygra z Grzymowiczem - wystartuje. Co do rewelacji o badaniu oswiadczenia: jesli CBA drobiazgowo badajac oswiadczenia i majatek Poslanki bylo w stanie zakwestionowac tylko taki drobiazg jak pozyczke meza Poslanki od rodzonej siostry, w dodatku splacona i opodatkowana, a ponadto naniesiona w korekcie oswiadczenia - tzn, ze Poslanka jest nie tylko czysta jak lza, ale juz zaden , ani krajowy, ani lokalny pismak, ani tzw. polityk - nie bedzie w stanie nic na Nia stworzyc i wymyslic. Przez Jej dzialalnosc na rzecz zwyklego obywatela, a przeciwko niesprawiedliwosci, koteriom, ukladom i sitwom sprawdzily Ja wszystkie sluzby - i nie znalazly NIC! Pani Posel nasz wielki szacunek i wsparcie!!
        Ta kontrola swiadczy wylacznie i zdecydowanie na korzysc Poslanki !

A tak na marginesie - kto zglasza pozyczki od rodziny i je opodatkowuje?
        Tzw. sluzby musialyby sie zainteresowac 80% Polakow..., ktorzy tego nie robia...

• yadol Pani Poseł pozdrawiam!!! 19.09.10, 15:53
          no to Donald Tusk może pokazać że ma jaja i pokazać że PO w Olsztynie to nie jest prywatny folwark kilku kolesiów
          • kaczoryjski Re: Pani Poseł pozdrawiam!!! 19.09.10, 16:04
            Ja również pozdrawiam Panią Poseł.

Proszę nie przejmować się tym to co piszą tu zryte ryje z chlewa kecawy.
            Przepraszam za język ale wszyscy wiemy o co chodzi a ja wiem , że z nimi nie można rozmawiać inaczej bo "to" nie rozumie normalnego słowa.
            • Gość: hanka Re: Pani Poseł pozdrawiam!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 16:40
              Pani Poseł, proszę się trzymać i nie odpuszczać temu aferalnemu bagnu w olsztyńskiej PO. Bo to oni chcą pogrążyć niezależnego od kolesi posła, a nie tam żaden pis!
              Jest Pani, jak na warunki naszego kraju, najbardziej uczciwym politykiem.To właśnie potwierdziła kontrola z CBA, bo to, co "odkryli" zakrawa bardziej na kpiny niż na "aferkę".
              Pozdrawiam szczególnie mocno!
              • Gość: ?????????? Re: Pani Poseł pozdrawiam!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 17:31
                Jak to się ma do wydumanej i rozdmuchanej przez Staroń afery pojezierza, gdzie oskarżała i wymyślała najgorsze zarzuty, a po 3,5 letnim procesie okazało się, że główny oskarżony tylko "pomagał demokracji"? tutaj przekręty Lidii dla jej obrońców to nic, a jej fałszywe oskarżenia, które okazały się pomówieniami i kłamstwami to co? powinna tez za to odpowiedzieć
                • Gość: gość Re: Pani Poseł pozdrawiam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 17:44
                  >tutaj przekręty Lidii dla jej obrońców to nic>
                  Jakie, kanalio, przekręty? CBA niczego przez kilkanaście miesięcy niczego nie mogło znaleźć, to się rodzinnej pożyczki czepiło!
                • Gość: pojezierzowiec Re: Pani Poseł pozdrawiam!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 18:14
                  Bardzo mi się podoba określenie, że Procyk w Pojezierzu "pomagał demokracji".
                  Nie róbcie jednak świętoszka z Procyka - byłego prezesa
                  Ksywkę "prezes 10%" nadali mu ludzie dobrze go znający'
                  Jego wiceprezes tak bał sie tego procesu, że skoczył z 10 piętra
                  W budynku na Dworcowej tanie mieszkania dostawali tylko krewni i przyjaciele Procyka
                  Przepłacenie 1 mln zł za podzielnlki ciepła to tez przypadek
                  Dzięki prokuraturze i pani Staroń nareszcie przestał "pomagać demokracji"
    • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: 195.117.187.* 19.09.10, 17:36
      chłopaki dwoją się i troją, żeby utrudnić życie posłance Staroń. Rzecz przypomina Białoruś. Dajcie spokój i tak będziemy głosować na Panią Lidię, choćbyście pękli:)
      • Gość: ? Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 17:44
        wierzcie mi, nie macie na co głosować
      • Gość: tadeo Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 17:57
        Teraz widzę, że pani Staroń MUSI BYĆ BARDZO DUŻYM ZAGROŻENIEM dla innych kandydatur skoro taką drobnostkę jak pożyczka od siostry próbują "wypromować" jako ciężkie przestępstwo. Jest to typowe podgryzanie przez małych szubrawców.
        A wydaje mi się, że w prawie polskim rodzeństwo może sobie przekazywać wzajemne darowizny wielokrotnie i w dowolnych kwotach, jakie uzna za stosowne i to bez podatku
        • Gość: joi Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:34
          zauważcie kto tu pisze źle o Lidii Staroń, z jakiego IP, nieprzypadkowo z adsl , różne nicki nie powinny was zmylić, to dyżurna k.rwa na tym forum czyli kecawa ostatnio jak kaczor milcząca
          • Gość: kac Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 18:36
            Pomijając chamski ton twojej wypowiedzi oceniam, że to wewnętrzna walka w PO, a nie z innymi partiami.
            • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:41
              Ponieważ w Olsztynie PO ma dwie frakcje: Staroń i reszta, to uważam,że ten chamski atak na posłankę to robota niektórych jej "kolegów" partyjnych.
              • Gość: (((((((((((( Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 18:58
                forumowego przyglupa ma kazde forum, ale drugi wpis swiadczy ze pozycja forumowego przyglupa jest zagrozona
    • Gość: tadeo Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 20:12
      Pani Lidio!
      Zaatakowali Panią o 10:58 i przez 10 godzin zgromadziło się blisko 40 wpisów. Jaedne pozytywne, inne to oczywisty atak niechętnych Pani kolegów partyjnych których przerasta Pani potężnie. I to chyba zorganizowany atak. To właśnie te ataki miernych POców na Panią powinny skłonić Panią do wystawienia Pani kandydatury na prezydenta Olsztyna.
      Nalegam!
      • Gość: do tadeo Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 20:32
        nalegaj, nalegaj, niech się wystawi, to wtedy dopiero odkryją całą prawdę o jej sprawkach, ona już o tym wie....
        • Gość: joi Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 20:44
          kecawo znowu tchórzu piszesz z adsl !!! to są dla ciebie za trudne sprawy, inny świat, ludzie zbyt uczciwi i mądrzy abyś zrozumiał o co im chodzi, lepiej więc milcz pajacu żałosny

nie przejmujcie się tym co pisze ten menel z adsl

Tadeo pozdrawiam
          • Gość: omnia Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 20:51
            za pomawianie i ublizanie bedziesz w prokuraturze, tam naucza cie kulltury
            • Gość: joi Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:17
              kecaw stara doopo umiesz już tylko straszyć i obrażać, żałosny jesteś smutasie
            • Gość: do omni Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 21:53
              prędzej w prokuraturze za ubliżanie i pomawianie powinna być Staroniowa
              • Gość: olo Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.09.10, 22:09
                Macie szanse się mylić. Uważam, że ta menda spod adsl to zenek. Nie ma chyba nikogo na tym forum,kto bardziej jej nienawidzi.
                • Gość: ojojoj Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 22:15
                  oj, są chyba jeszcze inni, którzy nienawidzą jej jeszcze mocniej.....
                  • Gość: ?? Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.vectro.com 20.09.10, 12:55
                    Kto?
                    • Gość: &&& Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:24
                      a chociażby komornicy, z którymi rozpoczęła walkę, nic nie wskórała, ale dzięki temu medialnie błyszczała
                      • Gość: obserwator Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:51
                        Pani Poseł Staroń przeforsowała ustawę o komornikach i egzekucji i dzięki Niej zarobki komorników są mniejsze i związane z nakładem ich pracy, a nie wirtualne i oderwane od rzeczywistości. To najlepszy Poseł z naszego Regionu! Jedyny, który naprawdę pomaga ludziom!
                        • Gość: do obserwatora Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 15:00
                          siedzisz w biurze Lidki i pilnujesz, żeby nie pisali o niej prawdy, w końcu za to ci płaci, ale ja ją znam i wiem, ze wszystko co robi, robi w swoim interesie, a przedstawia to odwrotnie, to cała ona
                        • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 15:01
                          Ciekawe, ilu posłów może poszczycić się tak dogłębnym prześwietlaniem i takim ... efektem. Bo odkrycie zarejestrowanej i opodatkowanej pożyczki jest raczej kpiną niż czymkolwiek innym.
                          • Gość: do gościa Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 15:06
                            tak samo kpiną, niż czymkolwiek innym okazały się oskarżenia Staroń rzucane pod adresem Prezesa Procyka!
                            • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: 195.117.187.* 20.09.10, 16:44
                              Dlaczego PO wystawia w wyborach na prezydenta p.Cichonia, skoro wiadomo, że nie jest w stanie zagrozić p.Grzymowiczowi. Takim zagrozeniem mogłaby być ze strony olsztynskiej PO tylko Pani Staroń. To zawoalowana gra na obecnego prezydenta?
                              • Gość: omk Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.10, 20:38
                                Spiskowa teoria dziejów?
                                • Gość: pytam Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 11:34
                                  czy w PO to jakaś nowość ?
                                  • Gość: note Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.10, 16:47
                                    Aż yadol zamilkł. Czyżby zmienił swoje poglądy?
                                    • yadol nasze forum umiera a redakcja... 22.09.10, 21:09
                                      nie tylko ja mniej tu teraz piszę, łatwo to zauważyć...
                                      mając dosyć tego co wrzuca tu kecawa ze swoją hołotą , przy pełnej akceptacji szanownej redakcji, coraz mniej albo wcale już od pewnego czasu nie piszą tu Privus, Edico, Jothagie, Oberpolicmajster, As, Sofijka, Leon, Fanka, Stara Baba, B28, Antymenel i kilku jeszcze porządnych ludzi

w zamian za chamskie i tchórzliwe , anonimowe posty, pełne wulgarnych , tandetnych pomówień, straszenia policją i prokuraturą autorstwa prymitywa z adsl możemy tylko spokojnie i godnie milczeć, czekać aż sam zje własny ogon i to co ma pod nim, bo redakcja mu na to pozwala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forum umiera bo chamstwo zaczyna tu rządzić, nie można szarpać się z menelami nie brudząc się , to jest proste

zdziwiony jestem postawą resztek pisu w Olsztynie, które dają się reprezentować tu takim menelom jak kecaw i jego drugie wcielenie wielonickowe adsl

czekam na informacje prokuratury, jeżeli ich nie uzyskam sam się zgłoszę i poproszę o rozliczenie kecawy , już wystarczy , bardzo chcę cię menelu poznać :)

• Gość: Mazur Re: nasze forum umiera a redakcja... IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.10, 18:06
                                        czy PIS ma cos wspolnego z UBP ?
    • yadol do zobaczenia kecawo 24.09.10, 21:59
      .
      • Gość: ? Re: do zobaczenia kecawo IP: *.olsztyn.mm.pl 24.09.10, 23:01
        Zobaczyliście się?
    • Gość: zielony Ach, co za źródło ! IP: *.odnxx4.dynamic.dsl.tele.dk 26.09.10, 17:15
      "Wprost" znane jest z nienajciekawszej promienencji. A więc i taka jest wartość zawartych tam przekazów.
    • Gość: sss Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 10:31
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Posel-przegral-zaklad-z-WP-i-biega-po-sejmie---film,wid,12708575,wiadomosc_video.html
      • Gość: hghg Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 07:00
        taki los ścierwa
        • Gość: japa Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 09:24
          ADSL ty kiurwo nie myta powieś się na własnym hiuju
          Mamy ciebie skoorwielu już dosyć

Redakcjo ty się obudź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
        • Gość: gość Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 10:01
          hghg - pewnie mówisz o sobie! Nie tylko jesteś ścierwem, ale nawet nim śmierdzisz!
    • Gość: af Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.10, 16:46
      idolka nie kandyduje
      • Gość: miro i zbycho Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 06:16
        www.tvn24.pl/12690,1673598,0,1,cba-przeglada-bankowe-konta-mira,wiadomosc.html
    • Gość: pyt. Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 12:33
      śledztwo trwa ?
    • Gość: ewa Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 16:01

Orzeczenie w sprawie rzekomej "afery spółdzielczej"
      www.youtube.com/watch?v=Qdopydn5cQM&feature=related
      • Gość: hy a nie zdetronizował go prywus albo ostrokołek ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.11, 16:58
        albo ryj etc
        • Gość: twój kat kecawo kecawo wypie.....laj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 15:42
          kecawo menelu jebany wszyscy wiemy , że to ty jesteś tu forumowym przygłupem !

po co więc te dziwne wpisy z adsl padlino moralna ?
          • Gość: twoje fatum Re: kecawo wypie.....laj IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 17:21
            mendo
            • Gość: twój kat kecawo Re: kecawo wypie.....laj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 20:26
              kecaw ty już sam do siebie piszesz
    • Gość: Bohumil Nie jest trudno domyśleć się IP: *.persa.cz 25.07.11, 22:52
      że wątek założył autentyczny majaczący przygłup.
    • Gość: hw Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 16:51
      krótka piłka
      • Gość: mn Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 11:37
        jednak kandyduje ?
    • Gość: mix Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 11:54
      I kto to pisze?
      • Gość: 3 Re: Idolka forumowego przygłupa yadola w opałach IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 09:54
        nie jest tak źle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka