Dodaj do ulubionych

Co kecawę boli

12.10.10, 17:19
kecawa napisał:

> mnie boli ze pedal tam ma prawo adopcji
forum.gazeta.pl/forum/w,64,115636155,117479074,Re_Tam_gdzie_rzadzi_PO.html
Na takie dictum piso-katola trudno coś więcej dodać, niż:
tnij.org/ilsy
tnij.org/ilsz
tnij.org/ils3
tnij.org/ils5
tnij.org/ils7
tnij.org/ils8
tnij.org/iltb
tnij.org/iltd
A ten pieprzy o prawie pedałów do aborcji. Nie wiem, czy istnieje pojęcie pedała intelektualnego. Gdyby istniało, taki post klasyfikował by się w hierarchii trafności odzwierciedlenia chyba bardzo wysoko.
Obserwuj wątek
    • fan_sld Re: Co kecawę boli 12.10.10, 18:02
      Jeszcze nie masz dosc biedaczku na dzisiaj? Pieprzysz bezsensu od rana ciagle o tym samym. :D Mam nadzieje ze wynajda kiedys lek na fobie koscielna :D
      • Gość: mix O trollu IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.10, 20:07
        Troll – zwykle wielkie, tępe, powolne, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Zazwyczaj jego atrybutem jest wielka maczuga.
    • Gość: antymenel Re: Co kecawę boli IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.10, 18:24
      Z całą pewnością nie boli go głowa bo pusta.Aż dziw,ze ten niedorozwiniety kiedyś dzieci uczył.
      • privus Re: Co kecawę boli 12.10.10, 18:29
        Chyba religii ;))
        • Gość: antymenel Re: Co kecawę boli IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.10, 18:36
          To by mnie nie zdziwiło.
          • Gość: mix A może trochę usprawnione ugandyjskie rozwiązanie? IP: *.ip.netia.com.pl 12.10.10, 19:10
            Śmierć nie tylko dla homoseksualistów ale i dla ich obrońców?
            tnij.org/ilvt
            Skoro krzyżowcy grożą śmiercią w obronie czci krzyża profanowanego przez nich samych, zasługują na takie same podejście w stosunku do swoich pedofilów.
            • edico Re: A może trochę usprawnione ugandyjskie rozwiąz 12.10.10, 20:02
              Jest to rozwiązanie wielce niehumanitarne. Ale skoro miałbym wybierać między losem dzieci wykorzystywanych w klasztornych sierocińcach Irlandii jako businessowy materiał seksualny a losem organizacji członków tego ochronnego kręgu parasola wzajemnej ochrony pedalstwa kościelnego, w warunkach naszego systemu karnego nawet teoria winy nie uchroniłaby przed dożywociem. Choć prawo kościelne - serwowanych mimo miraży wybaczenia i łaskawości - stoi w praktyce na niezmiennym stanowisku przynajmniej oko za oko, poddaję się interpretacji stosowania prawa w tych sprawach ludzi znacznie mądrzejszych ode mnie. Osobiście uważam, że nasze prawo jest bezsprzecznie bardziej humanitarne i cywilizowane od kościelnego, choć wcale nie jest otoczone taką otoczką aureolą mirażu dla prostackich naiwnych ciągle załapujących się na fałsz propagandy jedynie słusznej racji.
    • Gość: antymenel Re: Co kecawę boli IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.10, 20:47
      A co privusa debila boli?
      • privus Re: Co kecawę boli 12.10.10, 21:16
        Np. teoria rozprzestrzenianie się świata. Dla czego za ileś tam milionów lat będę musiał pokonywać większą przestrzeń między Marsem a Jowiszem? :)

Natomiast boli mnie brak umiejętności dyskusji w temacie wątku. Jest to zupełnie takie same zjawisko w pojęciu kulinarnym, jakby ktoś do musli wrzucił Ci posiekaną wątrobę. Za najbardziej kosmiczne wejścia uważam pis-dzielcze posty kecawa, w wątkach, do których podałem link.
        • Gość: asia Kecawa to główna i szanowana postać na forum IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 21:42
          widac to po kundelkach które go ciagle obszczekują
          ojczyznamojkraj.blog.onet.pl/AFERY-PRAWA-BEZPRAWIE-A-PRAWO-,2,ID301931234,n
          • privus Re: Kecawa to główna i szanowana postać na forum 12.10.10, 22:08
            Popatrz na Forum Kraj, gdzie go dawno wyśmiano i wykopano.
            • Gość: zatorzak Re: Kecawa to główna i szanowana postać na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 17:03

www.youtube.com/watch?v=B4UAHSn9t10
        • Gość: antymenel-prawdziw Re: Co kecawę boli IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.10, 22:49
          Gwoli prawdy pragnę stwierdzić,że mamy do czynienia z podszywaniem się i wykorzystywaniem faktu,że się nie loguję.Ten gnojek robi to nie pierwszy raz.Mimo,że nie poczuwam się do winy to bardzo przepraszam za ten incydent.
          • privus Re: Co kecawę boli 12.10.10, 22:58
            Miałem z czymś podobnym do czynienia. Ten sam uwidoczniony adres rzeczywiście może zdumiewać wprowadzić w błąd. Przyznaję, że byłem zaskoczony i zdziwiony sytuacją, choć forma konstruowania tego tekstu pozostawiała swój niepokój w kwestii prawidłowości oceny źródła tego spamu.

Pozdrawiam
      • Gość: antymenel Re: Co kecawę boli IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.10, 22:46
        Ty parszywa gnido,nie podszywaj się pod porządnych ludzi.
        • yadol Re: Co kecawę boli 30.10.10, 16:18
          kecawę adsl boli brak kręgosłupa moralnego oraz to , że jest niegęstym glutem

jest też załosnym strachem na wróble, które to ptaszki śmiejąc się srają na niego z góry

chciałeś masz
    • Gość: mix Re: Co kecawę boli??? - Ciągle to samo!!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.10.10, 21:21
      Wyśmiany został na forum kraj. Wykpiony na forum społeczeństwo. Spalony mimo swych wysiłków na forum religia. Wytłumiony na forum gospodarka. Może gdzieś jeszcze. Nie miałem chęci już dalej sprawdzać, gdzie ten człowiek ze swoją piso-moheryzmem nie wchodził.
      Przypuszczam, że po prostu biedak nie może znaleźć swojego miejsca oraz ujścia swej frustracji wynikającej z niedostosowaniu społecznego.
      • Gość: joi Niech w tym mieście coś się zmieni !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 23:00
        proponuję nazwać ścieżkę od ul. Nowowiejskiego do miejskich szaletów imieniem niegęstego gluta KECAWY
        • kaczoryjski Re: Niech w tym mieście coś się zmieni !!!!!!!!!! 31.10.10, 19:57
          Kecawo wybitny mieszańcu pozdrawiamy twoich rodziców :) mendo.
          • Gość: KK z tego sie nijak nie wytłumaczysz i wyroczek IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 17:29
            ubliżasz bos cham a to kosztuje
            • Gość: Rola Re: z tego sie nijak nie wytłumaczysz i wyroczek IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 17:36
              bardzo dobrze, margines trzeba uczyć rozumu
            • Gość: aleosochozi o adoptowane dzieci kecawy? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.11.10, 17:37
              To te pedały kecawie dzieci adoptowały? Czy to nie lepiej dla dzieci?
    • Gość: nowy na forum Re: Co kecawę boli IP: *.com 22.11.10, 22:30

czy kecawa to szmit ?
      • Gość: mix Re: Co kecawę boli IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 22:58
        Nie koniecznie. Ale punktowania różnic między nimi nie podejmuję się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka