Dodaj do ulubionych

Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ...

• Gość: gacek Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: 192.168.2.* 21.10.10, 10:20
      też mi artykuł...gdzie rzetelność dziennikarska. byłem tam i widziałem całe te zajście...dlaczego PANI REDAKTOR nie napisała, że nieudolny pościg budowlańców za 3 sprawcami pobicia skończył się tym, że jeden z nich po prostu dał nogę...????!!!!czy tego wojowniczy budowlańcy PANI REDAKTOR nie przekazali???
      • Gość: Majk Re: Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładaj IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.10, 13:01
        wystarczy czytać ze zrozumieniem (wiem, dla niektórych niewykonalne), jest napisane, że załapali 2 sprawców... jak dla mnie jest jasne, że jeden uciekł... poza tym budowlańcy nie są od tego, żeby wyręczać policję w łapaniu zbirów, więc i tak szacun, że postanowili zadziałać, nie mówiąc już o porównaniu skuteczności.

• Gość: alakot Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.eimperium.pl 21.10.10, 10:30
      no ludzie, co wy chcecie - kumpli mieli zamykać ?? jak potem mieliby razem pić ?
    • Gość: mamrot Unieszkodliwic i zalac. IP: *.146.8.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.10, 11:13
      Mogli ich zatłuc i zalac w cemencie w fundamentach. Nie znaleźliby ich nigdy pewnie.
    • Gość: Poszkodowany Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.10.10, 12:00
      Przecież to jest normalność ze strony policji .
      NP.był na ul.Mazurskiej dzielnicowy który nic nie robił i nie reagował na prośby o interwencje.A potem stawał po stronie bandytów /moim zdaniem/.
      To samo z interwencjami patrolu ,bandyta szaleje po klatce schodowej rozbija drzwi idopuszcza się napadu bandyckiego a policja przyjeżdza dopiero po interwencji dyżurnego komendy wojewódzkiej .Gdzie my żyjemy za co płacimy podatki gdzie jest gmina zobowiązana do zapewnienia nam mieszkańcom bezpieczeństwa i ochrony .
      • Gość: ciekawy_świata Re: Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładaj IP: 193.104.164.* 21.10.10, 12:44
        na miejscu "budowlancow" kolektywnie przekopalbym te kupe scierwa i gdyby juz sie nie ruszala wezwalbym policje...

takie gadzety jak kastet, smietnik czy plyty wystarczylyby do obrony w sadzie tezy ze to w obronie wlasnej, a kilkumiesieczny pobyt dresiarstwa w szpitalu zniwelowal by chec do zemsty i pozwolilby na spokojne dokonczenie remontu.
    • Gość: mk Aktualnie cały wymiar sprawiedliwości i ścigania IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.10, 13:04
      w swojej działalności sprawia wrażenie tylko pozornego stania na straży porządku prawnego i praw obywatela w tym kraju.
    • Gość: Expies60 <a href="http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,85393" targe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.10.10, 15:13
      tak to działa! najnowsze wiad.!!
      • Gość: mk Podaj pełny adres IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.10, 15:41
        Podaj pełny adres, by można było zorientować się co chciałeś powiedzieć. Ten podany jest błędny.
    • Gość: eryk temida nie lepsza!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.10.10, 15:16
      po wczorajszym programie "Uwaga" potwierdza się to co zawsze wiedziałem o błaznach z łańcuchem na szyii.
      • Gość: mk Re: temida nie lepsza!! IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.10, 15:45
        O układzie olsztyńskim mowa była już dawno i tłumiona była skutecznie przez ten układ. Patrz sprawa forumowej Natalii. Świadczy to wszystko tylko albo o poziomie olsztyńskiej temidy, albo o istniejącym układzie, albo też o jednym i drugim.
    • maryjan_pazdzioch Re: Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładaj 21.10.10, 16:12
      Dajcie spokoj, przeciez psiarnia jest zmeczona, a tu jeszcze tyle lat do emerytury zostalo :-P
      • Gość: mix Pisiarnia jest zmęczona? IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.10, 16:22
        Czy tylko z tego tytułu trzeba im odpuścić w tym, w co się zaangażowali, by doczekali się emerytury?
        Przypomnieć Ci słowa, jakimi Kaczyński raczył emerytów? Teraz raptem jak grom z jasnego nieba pisuarom zaczęła się marzyć taka sama emerytura?

Z mojej pracy i składek emerytalnych był finansowany rozwój przemysłu Polski po II wojnie światowej. Grzmoty pisowskie niech najpierw dopłacą do tej emerytury na takich samych zasadach, jak ja dopłacałem. Cały majątek przefajdali nie bez własnych korzyści i teraz zaczęli się oglądać za własnymi emeryturami?

Może im trochę przybędzie, jeżeli wyłączą z tego cyrku zusowskiego emerytury księży, którzy w gospodarce nie przepracowali ani godziny a pobierają zupełnie godziwe emerytury.
        • Gość: x Re: Pisiarnia jest zmęczona? IP: *.geod.agh.edu.pl 22.10.10, 18:16
          mix - odstaw prochy! przedawkowałeś!
    • Gość: cal_eb I dziwne ze mlodzi nie szanuja policji? IP: 83.143.102.* 21.10.10, 18:01
      Ciekawe tylko jak potem falszuja swoje statystyki...Zobacza staruszka z butelka piwa to nagle zjedzie sie pare radiowozow. Pozostaje wierzyc ze jest jeszcze wielu normalnych policjantow - czyli strozow prawa.
    • Gość: beza Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.10.10, 18:48
      przecież łatwiej i bezpieczniej "nakryć" leżacego pijaczka niż trzech agresywnych byczków, którzy na dodatek wtopili sie w sciane ze strachu przed panami pilicjantami.
    • Gość: mark Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.chello.pl 22.10.10, 06:19
      Lenie i tchórze. Oni potrafią spisac babcię ktora sprzedaje pietruszkę. lub nałożyć mandat na nieprawidlowo parkującego samochód. Ale się wykazali.
    • plorg Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... 22.10.10, 07:27
      "Miejska policja broni się, że funkcjonariusze zrobili wszystko jak należy"
      --------------------
      Święta racja. Do funkcjonariuszy "należy" przyjechać popatrzeć i odjechać.
    • Gość: the core takie zachowanie policji to niestety norma... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.10, 10:06
      Kiedyś sam doświadczyłem takiego zachowania policji. TO było dość dawno, już kilkanaście lat temu. Stanąłem w obronie pewnego starszego mężczyzny zaatakowanego przez pijanego młodzieńca. Skończyło się, że uciekałem przed tym pijanym typem i jego koleżką, którzy gonili mnie z nożami w rękach. Akurat jechał radiowóz policyjny i nawet zwolnił, myślałem że policjanci mi pomogą, podbiegłem do nich i zacząłem stukać w szyby ich radiowozu, ale oni... po prostu uciekli. Miałem szczęście, że udało mi się schronić w budce parkingowego. Zdarzenie miało miejsce na Kołobrzeskiej, w okolicach Hotellu Warmińskiego.
      I jak widzę nic się do dzisiaj na policji nie zmieniło...
    • Gość: x Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.geod.agh.edu.pl 22.10.10, 18:08
      Policja ... poczekajmy co będzie dalej i kto zapłaci za zniszczone materiały budowlane!
      Jeśli sąd nie wymusi tej zapłaty na bandytach, to powinien z własnej kieszeni zapłacić sędzia czy prokurator, który im odpuści. Na pewno nie firma budowlana, zleceniodawca budowy i nie podatnicy ...
    • javall Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... 23.10.10, 13:30
      To najpewniej kumple tych policjantow byli.
    • Gość: obs Obywatelu, broń się sam. Policjanci rozkładają ... IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 01:01
      macie rację. Chodzi o statystykę. Za wylegitymowanych i mandaty w tym czasie dostają więcej punktów i nie dziwcie się bo jak nie wystawiaja mandatów to nie maja awansów i premii a też mają rodziny na utrzymaniu. Pobity z tego co tu jest napisane miał obrażenia poniżej dni siedmiu więc jet to ścigane z oskarżenia prywatnego a nie z urzędu gdzie prowadziłaby to policja. Komenda będzie ich bronic bo jest ich coraz mniej a przyjęć nie ma, kryzys i statystyka dopełnią porażki tego systemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka