Dodaj do ulubionych

Prezes Pojezierze idzie w zaparte

IP: *.jonkowo.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:26
NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY MIEĆ WŁASNE DODRE ZDANIE O SOBIE TO NIC,ŻE, SZUJE,PLUJĄ
JAM PAN NA WŁOŚCIACH I NA SWOIM FOLWARKU-OCZYWIŚCIE DLA DOBRA ORYLI,KTÓTRZY
NA MNIE PŁACĄ.CZY SAMOOBRONA JUŻ ZAPROPONO-WAŁA PANU MIEJSCE NA SWOICH
LISTACH.POZIOM TYN SAM -JEŻELI NIE CHŁOPAKI POPEŁNIAJĄ BŁĄD-POIOM TEN SAM.
Obserwuj wątek
    • being28 Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte 05.04.04, 23:03
      Ciekawe ilu prokuratorow i sedziow z Łomży bedzie mialo propozycje
      preferencyjnego zakupu mieszkania z garazem w centrum Olsztyna?
      • Gość: gosc Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: *.client.comcast.net 06.04.04, 04:54
        Oczywiscie ze ten zlodziej bedzie wszystkiemu zaprzeczal - bo przeciez czy ktos
        widzial zlodzieja ktoremu publicznie postawiono zarzuty a ten powiedzial "tak,
        kradlem, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina?"
        Zawsze sie zapieraja do konca .... nawet w drodze w pierdla i pierdlu tez
        przeciez wszyscy sa niewinni, tylko system sie na nich uwzial, hehehe ... co za
        szuja z tego Procyka.
    • Gość: ssssss Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: 80.51.195.* 06.04.04, 05:42
      Procyk nie wystartuje w żadnych wyborach parlamentarnych.
      Nie wytrzyma LUSTRACJI.Ona go zniszczy.A on przecież
      uważa sie za pana i władce.Jest to człowiek,ktory
      byc może miał leczone górne partie tułowia.Prokurator
      sywierdza,że zarzuty przedstwiono a on mówi ,że nie .
      ŁŻE JAK PIES Z PODWÓRKA W DŁUŻCU.Uważam,że to jest
      poczatek końca tego WATAŻKI.Lecz nim skończy się to pociągnie
      jeszcze za sobą trochę osób z Rady Nadzorczej,poniewaz
      swoje decyzje zwala na nich.A sam się "wykręci" z art.30KK
      stanowiącego o tym,że niepoczytalny nie odpowiada.
    • Gość: ssssssss Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: 80.51.195.* 06.04.04, 07:25
      Powyższy art.wskazuje,że Prokuratura powinna zweryfikować zeznania
      Procyka.Jeżeli on kłamie "w żywe oczy" prasie,to co dopiero nałgał
      w czasie przesłuchań w Prokuraturze.Cała władza procyka oparta jest na
      kłamstwach,intrygach,matactwie,korupcji,łapownictwie.On jest
      UZALEŻNIONY od tych elementów.To jest CHORY CZŁOWIEK.Po jego odejściu
      z ART (doktor od buraków) całe grono pracowników naukowych odetchnęło
      z ulgą,ponieważ,jak się wypowiadano, odeszło "pierwsze ucho" komitetu
      wojewódzkiego PZPR.
    • Gość: anie00 Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: 195.205.166.* 06.04.04, 09:24
      Jestem w pojezierzu. Mnie interesuje rzeczywiście "rura", to o ile mniej będę
      płacił za ogrzewanie. A że mniej to fakt. Odnośnie postępowania
      prokuratorskiego, to jedyną możliwością zmuszenia do płacenia za czynsz jest
      opublikowanie listy dłużników - jestem za. Pani Lidia S. niech zacznie płacić
      jak wszyscy członkowie, to nie będzie problemów. W tej chwili zamiast płacić,
      atakuje. Za to płacimy my, reszta członków społdzielni.Trzymaj się Procyk.
      • being28 Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte 06.04.04, 10:06
        "Czasem az oczy bola patrzec jak sie przemecza dla naszego klubu prezes
        (wstaw prezesa) naszego klubu (wstawa nazwe), ciagle pracuje, wszystkiego
        przypilnuje i jeszcze inni i niektorzy wtykaja mu szpilki, to nie ludzie, to
        wilki. To mowilem ja (wstaw swoje nazwisko)

Niech zyje nam prezes 100 lat!!!"

To taki maly wzor dla innych czlonkow spoldzielni, zeby sie nie meczyli
        intelektualnie.

Wracajac do tematu to caly ten prezes jest albo sciagniety z biografii jakiegos
        najwiekszego komunisty wszechczasow (moze tego co ojca wydal?), albo jest suma
        wszystkich bohaterow filmow Barei (czyli Misie, Roze bez kolcow, Co mi
        zrobisz... i do tego wzor wzorcow: Alternatywy 4).
      • Gość: case54 Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.04.04, 20:34
        Jasne anie00 że jesteś w pojezierzu. Niestety. Czasami nawet coś
        mądrego "pierdniesz" na forum. Nazwałbym cie supertrwałym betonem, ale wiem, że
        twoje slowa to czyste wyrachowanie. jestes po prostu cynicznym s******
        (nieważne już, jakiej płci), który coś tam od prezesa dostał, jakiś kawałek
        ścierewa ze stołu, to musi teraz lizac rękę pana. Na marginesie-jak myślisz,
        jaki był dzisiejjszy (6.VI 2004) wyrok w sprawie uchwał walnego z rok 2003? Nie
        będę podpowiadał betonie- powie ci o tym smród z gaci Prezesa i ekipy.
        Powodzenia i zatkaj nos.
      • Gość: Rita Re: Prezes Pojezierze idzie w zaparte IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 07.04.04, 13:53
        Login jakby znajomy i tekst... Tak sprawdziłam. Anie00 jesteś niereformowalna
        Jak KC PZPR - żadne etapy im nie pomogły.Nie wiem co ma rura do Pani Staroń,
        ale wiem, że Pani staron Płąci i nie ma żadnych zaległości wobec
        Spółdzielni.Ale myslę, że jest to troche jak w wywiadzie Pana Prezesa - ja nic
        nie wiem, nie ma postepowań, nie ma prokuratora, nie ma prawa, nie ma nikogo -
        jeste, tylko ja i rura i zadowoleni mieszkańcy w stylu anie00 i reszty klaki z
        grup członkowskich. Nie martw się Procyk sie trzyma, pazurami i zębami ale sie
        trzyma i łatwo nie puści tego stołka, oj nie puści.
        Dwie dobre wiadomości: Wczoraj, tj. 5 kwietnia, SM Pojezierze przegrła kolejny
        juz proces cywilny (m.in. z Pania Staroń i innymi członkami).Sąd unieważnił
        wszystkie uchwały Zgromadzenia Delegatów z roku 2003 (czerwiec), rok temu sąd
        unieważnił uchwały Zgromadzenia Delegatów z roku 2002. Nasz Prezes sie trzyma,
        tyle, że od kilka lat bez basolutorium , co jest spzreczne z prawem.
        druga, istnieje juz oficjalna stronka Stowarzyszenia Mieszkańców SM Pojezierze
        www.stowsmpoj.republika.pl
        zapraszam wszystkim, nawet anie00
    • Gość: toko Procyk do prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:30
      może to nie jest idealne porównie, ale Ala Capone też nie skazano za rozboje,
      mordeestwa,... tylko za podatki.
      może więc Procyk pójdzie siedzieć nie za to co mu zarzuca TVN i prasa ale za
      złamanie ustawy o ochronie danych osobowych
      tego w swoich kombinacjach nie przewidział ... :))
      • Gość: hen Re: Procyk do prokuratora IP: *.ols.vectranet.pl 06.04.04, 16:06
        a po uprawomocnieniu się wyroku zabiorą mu mandat radnego ...
        I może zrobią coś jeszcze...

• theedge Re: Procyk do prokuratora 06.04.04, 19:11
          Szanowny Panie Procyk. Chcialbym zauwazyc ze zyjemy w tak dziwnych czasach
          gdzie klamstwo i zdrada sa na porzadku dziennym. Patrzac na ostatnie wydarzenia
          w Pojezierzu (sprawy w prokuraturze) oraz w kraju np. sprawa Cimoszewicza,
          musi Pan zdac sobie wreszcie sprawe ze moze Pan zostac wyrolowany przez
          swoich wspolpracownikow i to tych najblizszych. A wowczas moze Pan naprawde
          wyladowac na twardej nawierzchni. Ja rozumiem ze wladza totalnie zaslepia, ale
          lepiej nie tracic kontaktu z rzeczywistoscia bo sie mozna niezle przejechac.
          P.S. Czego niniejszym serdecznie Panu zycze ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka